Αλλά τι;Εάν είναι Ελληνικό broadcast θα πρέπει απλώς να πουν του ΟΤΕ να ανοίξει την ''πόρτα'' που χρειάζεται ώστε να περάσει το WWS.Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
edit:ευχάριστο the playerνα ευχαριστήσω το Αζερμπαϊτζάν κανάλι idman tv που θα μετάδοση ελευθερα τον αγώνα !!
να ευχαριστήσω και το mega που αποφάσισε μέσο του διεφθιτιτις που μίλησε στο Σέντρα fm 103,3 το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά λόγω του γεγονότος ότι γίνεται μεσημέρι της Παρασκευής, σε ώρα εντελώς αντιτηλεοπτική (16:00) και με μηδενικά έσοδα από διαφημίσεις .
δεν χρειάζεται να πω ποσο ειρωνικό είναι το σχόλιο μου προς το ελληνικό κανάλι mega , μάλλον η τούρκοι η γαλλι και το ισραηλιτικο κανάλι έχουνε έσοδα τέτοια ώρα.
ποσο θα μας πείτε ότι είμαστε σκουπίδια ακόμα ποσο ;;
για ποσο καιρό θα νομίζετε ότι ο κόσμος που ζει στην ελλάδα είναι άσχετη και μπορείτε να τους κάνετε ότι θέλετε;
ai στο διάολο όλη σας (εννοώ το κανάλι)
Και λίγα τους είπες .:slapface:τα ειπα και ξεθυμανα
το idman tv θα μεταδοσει τον αγωνα καθως εχει παρει δικαιωματα προκριματικων και αλλων παιχνιδιων.αλλα το προβλημα ειναι αλλο, το καναλι κωδικοποιειται οταν μεταδιδει το παιχνιδη σε biss,τωρα αν το δοιξει ελευθερα κανεις δεν το ξερει.αυτοι εκει στο μεγα οι ξεφτιλισμενοι,οι γυφτοι που θα χασουν απο τις διαφημησεις ,ας μας πουν τι μεταδιδουν ολο το χρονο της προκοπης και θα χασουν λεφτα.τα σκουπιδια της ελληνικες σειρες οι τα πρωιναδικα που μονο που το βαζεις ξερνας.αλλα ειπαμε ειμαστε στην ελλαδα την χωρα που κανω οτι γουσταρω και δεν μου λεει κανεις τιποτα.φταιει βεβαια και η ερτ που αυτη επρεπε κανονικα να μεταδιδει ολα τα παιχνιδια της εθνικης, οπως σε ολες τις χωρες του κοσμου.και που την πληρωνουμε για να βλεπουμε αηδιες.τα ειπα και ξεθυμανα :furious3:
Από οτι άκουσα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τα δικαιώματα του αγώνα κοστίζουν περίπου 650 χιλιάδες ευρώ. Δεν ξέρω αν έλεγε βλακείες ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αλλά αν είναι αλήθεια, τα λεφτά είναι πολλά για τις συνθήκες της εποχής μας, και είναι σαν να πέταγε το MEGA 650 χιλιάδες στον δρόμο. Γιατί ούτε κατά διάνοια δεν θα τα έβγαζε αυτά τα λεφτά εκείνη την ώρα. Έγινε μάλιστα προσπάθεια να βρεθούν αυτά τα λεφτά από την ΕΠΟ, αλλά δεν πέτυχε. Γιαυτό το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί οτι θα μεταδοθεί από την ΕΤ1 λόγω εθνικού καθήκοντος. Τελικά δεν ξέρω αν χάλασε και αυτό, και για ποιόν λόγο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.