Άθλια κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από MEGA

Re: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Αναλογικό 16:9 από Πάρνηθα και ικανοποιητική εικόνα που υστερεί όμως σε σχέση με ΝΕΤ και Μέγα.

Καλά ρε παιδιά, γιατί γίνεται αυτό?
Δηλ από Πάρνηθα να το βλέπετε αναλογικά σε 16:9 (με WSS) και εδώ να φιλτράρεται το WSS και να μη γυρίζει η TV και να το δείχνει 4:3 έστω και μέσω Nova?
Καταλαβαίνω ότι είμαι :offtopic: αλλά, που αλλού να το ποστάρω? Ας βοηθήσει ο moderator, μεταφέροντας τα posts...

Καλά ρε παιδιά, γιατί γίνεται αυτό?
Δηλ από Πάρνηθα να το βλέπετε αναλογικά σε 16:9 (με WSS) και εδώ να φιλτράρεται το WSS και να μη γυρίζει η TV και να το δείχνει 4:3 έστω και μέσω Nova?
Καταλαβαίνω ότι είμαι :offtopic: αλλά, που αλλού να το ποστάρω? Ας βοηθήσει ο moderator, μεταφέροντας τα posts...

Δεν νομίζω ούτε από Πάρνηθα να είναι με παλμό, απλά ο φίλος το γύρισε χειροκίνητα σε 16:9. Η Νοβα δεν έχει να κάνει με τον παλμό, ότι παίρνει δίνει

Δεν νομίζω ούτε από Πάρνηθα να είναι με παλμό, απλά ο φίλος το γύρισε χειροκίνητα σε 16:9. Η Νοβα δεν έχει να κάνει με τον παλμό, ότι παίρνει δίνει
Thanks για τη διευκρίνιση φίλε μου!

Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Μήπως να άλλαζε κάπως ο τίτλος του θέματος;

Γιατί?

Εγώ πίστευα ότι, τουλάχιστον εσύ, θα υπερθεμάτιζες τη χρήση της λέξης ''άθλια'' δίπλα στη λέξη ''ΠΑΟ''!!!:D:D-bye-

Αυτό ακριβώς έκανα ...:fahne90:

Παλμό WSS (δηλ. αυτόματο γύρισμα σε 16:9) ή FLAG 16:9,μόνο η δημόσια τηλεόραση-δηλ. ΕΡΤ-όταν παίζει 16:9 και Σκαι , MTV συνεχώς και από τα δύο Αττικά βουνά !!!
Για τα υπόλοιπα κανάλια αν είσαι μάντης ή γνώστης το καταλαβαίνεις και το γυρνάς χειροκίνητα...manual δηλ. :P

Last edited:

Ρε παιδιά, μόνο κάποιον που defacto δεν το νοιάζουν τα proportions δεν θα καταλάβει (αργά ή γρήγορα))) ότι βλέπει wide και θα αλλάξει το tv set
(ΕΙΝΑΙ σπαστικό δε λέω (!), ειδικά αν κάνεις zap back σε service που θες να βλέπεις παράλληλα)
Οπότε βράστε τους με το flag και … :ernaehrung004:

Ρε παιδιά, μόνο κάποιον που defacto δεν το νοιάζουν τα proportions δεν θα καταλάβει (αργά ή γρήγορα))) ότι βλέπει wide και θα αλλάξει το tv set
(ΕΙΝΑΙ σπαστικό δε λέω (!), ειδικά αν κάνεις zap back σε service που θες να βλέπεις παράλληλα)
Οπότε βράστε τους με το flag και … :ernaehrung004:

Μην ξεχναμε οτι πολυ συχνα γινεται και το αναποδο, καθαρο 4:3 (ή ακομα χειροτερα letterbox με τους υποτιτλους στο "μαυρο") προβαλεται ως widescreen, οποτε παλι θελει "χερι"

Συμβαινει σε ολους, απο ΣΚΑΙ & MTV (αραια) μεχρι και τα τρια + της ΕΡΤ (συχνα).
Χθες σε μια απογευματινη σειρα, εβαλε λαθος wide flag και η ΕΤ1

Επισης το Nickelodeon ενω προβαλει κυριως 4:3 υλικο, παιζει παντα wide.

Last edited:

Μην ξεχναμε οτι πολυ συχνα γινεται και το αναποδο, καθαρο 4:3...
Χθες σε μια απογευματινη σειρα, εβαλε λαθος wide flag και η ΕΤ1

Aυτό ΟΝΤΩΣ είναι :violent-smiley-030:
:hanged:
:devil-smiley-029:

Τώρα...στο mega,μήπως μεταδίδει 16/9;Ή είναι ιδέα μου;
Πάντως σου δίνει μια τέτοια αίσθηση στα μακρινά πλάνα...

Last edited:

Σήμερα δείχνει δυο παιχνίδια ο Ant1 για το Europa League.Η εικόνα προβλέπεται να είναι και πάλι πολύ κακή

Κι όμως η εικόνα στον Ant1 ήταν πολύ καλή. Δεν έφτανε βέβαια την εικόνα απο Mega-NET αλλά τουλάχιστον έιχε φτιάξει σε σχέση με τα χάλια που είχε στις προηγούμενες μεταδόσεις. Άντε και εις ανώτερα...

Μονο στο παιχνιδι του ΠΑΟΚ...

Στην ΑΕΚ ηταν στα "γνωστά" επιπεδα.

Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Και το κακό της υπόθεσης ήταν πως και το Βελγικό ΑΒ3 είχε το ίδιο χάλια εικόνα....

Για τον Alpha και τις μπάρες πάνω-κάτω στην Formula1 δεν θα πούμε τίποτα? Γιατί δεν το κάνουν κανονικό αναμορφικό 16:9, ποιός λάτρης πλέον της F1 δεν έχει LCD/Plasma TV?

Για τον Alpha και τις μπάρες πάνω-κάτω στην Formula1 δεν θα πούμε τίποτα? Γιατί δεν το κάνουν κανονικό αναμορφικό 16:9, ποιός λάτρης πλέον της F1 δεν έχει LCD/Plasma TV?
Αν ανοιχτεί thread "Εικόνα Alpha", ίσως γίνει κι αυτό!

Και σε προηγούμενη μετάδοση του αγώνα του Παναθηναικού στο μπάσκετ σε 4:3 είχε γίνει.

Ο λόγος για το αποψινό παιχνίδι Barcelona-Arsenal (1-1 αυτή τη στιγμή), που μεταδίδει live το MEGA.
Από κινητό τηλέφωνο το παίρνουν και μας το δείχνουν?

Last edited: