Άθλια κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από MEGA

Re: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Πότε επιτελους θα αποκτησει το Mega τον "πανακριβο" εξοπλισμο που απαιτειται, για να στελνει WSS και να γυρνανε οι TV αυτοματα σε 16:9 την ωρα των ματς, εφ'οσον τα δειχνει αναμορφικα?

Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη ρε παιδια, μεχρι και το Kontra το κανει...

Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί ο Νίκος από την ABC να μας πει. Χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό για να στέλνει flag 16:9 ή απλά κάποιος τεχνικός δεν πατάει το αντίστοιχο κουμπί στα στούντιο του MEGA ή του Αnt1;

Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί ο Νίκος από την ABC να μας πει. Χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό για να στέλνει flag 16:9 ή απλά κάποιος τεχνικός δεν πατάει το αντίστοιχο κουμπί στα στούντιο του MEGA ή του Αnt1;

Υπάρχει συγκεκριμένος εξοπλισμός WSS Inserter (Axon, Microvideo,Evertz κλπ). Δεν είναι κάτι ακριβό, κάθε άλλο θα έλεγα. Είναι ένα μηχάνημα που μπαίνει στο τέλος της αλυσίδας και προσθέτει ένα παλμό στην γραμμή 23 του βίντεο. Στην πιο απλή του μορφή μπορεί να βάζει τον παλμό manual o χειριστής, αλλοίως μέσω GPIs από το automation του κάθε σταθμού.

Στο παρελθόν είχαμε κάνει για το mega κάποιες δοκιμές, (όποιος θυμάται από το Καραισκάκης) να του στείλω εγώ από το βαν τον παλμό (έχω αυτή την δυνατότητα), αλλά δυστυχώς οι οπτικές ίνες by default έχουν κλειστά τα VBIs και δεν μπόρεσα να περάσω τον παλμό μέχρι το μάστερ του mega. Έπρεπε να στείλει αίτημα το mega κάποιες μέρες νωρίτερα (!!!!) για να του ανοίξουν την 23 γραμμή.....

Last edited:

16:9 έχω, αναρωτιέμαι τι έβλεπαν όσοι είχαν 4:3
(ψιλο-αδυνατισμένους τους παίκτες; ) :smash:

Μοντελάκια ήταν όλοι τους (ψιλο-αδυνατισμένους τους παίκτες) και η μπάλα δανεισμένη από το NFL :music-smiley-005:

Και με την περιγραφή του Σωτηρακόπουλου έδεσε πλήρως το γλυκό...Η Μπαρτσελόνα έπαιζε με σύστημα 2-6-2-1 το οποίο κάποιες φορές γινόταν 2-6-3-1...

Ναι. Ευτυχώς οι 4:3 που είναι ακόμα σε λειτουργία, συνήθως έχουν ρυθμιστικό για να γυρίσουν σε 16:9, αφήνοντας μαύρες μπάρες πάνω κάτω.
Εχω και γώ μια Sony 21" CRT (του 1998), άψογη καθ' όλα.

Με 12 έπαιζε?

Ακούστηκαν πολλά στην συγκεκριμένη μετάδοση αλλά και πολλά δεν ακούστηκαν λόγο τεχνικών προβλημάτων στην ISDΝ

Με παίκτη λιγότερο, είναι σχεδόν αδύνατο για οποιαδήποτε ομάδα να παίξει σωστά. Με το σύστημα Σωτηρακόπουλου βέβαια, όλα γίνονται. Η ποιότητα μου φάνηκε αρκετά καλή χθες.

Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Εγώ είδα το ματσάκι στο Ελβετικό.
Η εικόνα ήταν άψογη και ο ήχος γηπέδου εκπληκτικός...

Βρε με τί ασχολιόμαστε (με την εικόνα). Εδώ, κάθε τόσο, υπάρχουν ΚΑΣΕΤΤΕΣ!
Καλύτερα να επιστρέψουμε στα FM.
Σε τί χώρα ζούμε και ποιοί είναι όλοι αυτοί?
Δηλ. βλέπουμε ποδόσφαιρο από VHS?
Το ίδιο χάλι που έχουμε στο δημόσιο βίο, έχουμε κι εκεί.
Τους σιχάθηκα όλους.
Καλύτερα τα ντοκυμαντέρ!

Αυτό το σκορ στο πάνω μέρος της οθόνης τόσο δύσκολο είναι να το βαλουν πια; Μεχρι και τα κανάλια απ το αζερμπαιτζαν εχουν βάλει σκορ στην οθόνη! Το βαρελι δεν εχει πατο τελικα, θέλουμε και 16:9 τρομάρα μας..
Η παρακμή στο μεγαλείο τηςςςςςςςςςςς

Είναι γνωστός ο λόγος. Δεν θέλουν να γίνεται zapping αφού αν ο τηλεθεατής δεν γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το σκορ δεν αλλάζει εύκολα κανάλι.

Τα ίδια κάνει και η ΕΡΤ αν και κρατικό κανάλι. Και στο Παγκόσμιο Κύπελλο τις 2 πρώτες ημέρες δεν έδειχνε το σκορ αλλά λόγω της αντίδρασης από τον κόσμο αναγκάστηκε και το έβαλε.

Απόψε (Μάλτα-Ελλάδα), πάλι όλοι ψιλόλιγνοι.
Γυρίστε το σε 16:9!