Άθλια κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από MEGA

Re: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Επόμενη ανανέωση της λίστας φυσικά μετά τους αποψινούς αγώνες γιατί έχουμε να πάμε και γήπεδο !!!!:D

Επόμενη ανανέωση της λίστας φυσικά μετά τους αποψινούς αγώνες γιατί έχουμε να πάμε και γήπεδο !!!!:D

Στις 10 να φανταστώ;

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ,Επειδή το μήνυμα ελήφθη..
Εχοντας έγκυρες πληροφορίες εκ των έσω του MEGA από δω και στο εξης οι αγώνες του Champion League σε 16:9.
Για να δούμε......

Στο φίλο μας το Λ.Κ. το είπες ωρέ ??

Απιστευτο χαλι κι η εικονα του ΑΝΤ1 τωρα απ τον αρη...Συγκριτικα,η εικονα του μεγκα προχθες,εμοιαζε...high definition!!

Απιστευτο χαλι κι η εικονα του ΑΝΤ1 τωρα απ τον αρη...Συγκριτικα,η εικονα του μεγκα προχθες,εμοιαζε...high definition!!

σωστα...

Ναι, μου είπε ότι λάβανε οδηγίες για να κάνουν το ΣΩΣΤΟ....

Μηπως τους τραβηξε το αυτι η Team μετα τα e-mail που στειλαμε?

Μακαρι παντως να γινει κατι εστω και μονο για το Champions League, σαμπανιες θα ανοιξουμε!

Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Πάντως και ο ΑΝΤ1 φροντίζει για τα ματάκια μας.. Τόσο πριν, στον αγώνα του Άρη, όσο και τώρα στο ΑΕΚ-Χαυντουκ, νομίζεις πως έχεις 25 βαθμούς μυωπία.

Ευτυχώς υπάρχει και το HRT2 και μας γλυτώνει τα μάτια... (κι όσοι θέλουν και το OBN από τον Amos, αλλά αυτό παίζει σε 4:3, όμως είναι fta).

Απάντηση: Re: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Μηπως τους τραβηξε το αυτι η Team μετα τα e-mail που στειλαμε?

Μακαρι παντως να γινει κατι εστω και μονο για το Champions League, σαμπανιες θα ανοιξουμε!

Τρομερό...?
Αλλάξαμε το πεπρωμένο των αθλητικών μεταδόσεων στην Ελλάδα...

μηπως να παει και μια επιστολη στον ant1?? και στο europa league η παραγωγη σε 16:9 γινεται!

Μήπως πρέπει να αλλάξει λίγο το κείμενο και να περιλάβει και τον ANT1 ; Για να μην είμαστε άδικοι λέω. ΚΑΙ αυτοί απ' ότι κατάλαβα έχουν εικόνα για τα μπάζα. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ και δεν έχω προσωπική άποψη.

Σίμος

μηπως να παει και μια επιστολη στον ant1?? και στο europa league η παραγωγη σε 16:9 γινεται!
Τι 16/9 μας λες...Εδω οπως φαινεται το link που παει στη digea,δεν πρεπει ναναι 720*576 αλλα μικροτερης αναλυσης,γι αυτο και κοντευουμε να στραβωθουμε!!Η εικονα ειναι σα να δειχνει το cine+ αγωνα...

Ο Ant1 έχει αυτή την εικόνα από τη στιγμή που ιδρύθηκε. Απλά τώρα με τις μεταδώσεις των αγώνων του Europa League και συγκρίνοντας την εικόνα του με άλλα δορυφορικά κανάλια καταλαβαίνεις την διαφορά. Μαζί με το Μακεδονία έχει την χειρότερη εικόνα από τα Πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια

Δε νομίζω ότι είναι αυτή η στάνταρ εικόνα που έχει ο ΑΝΤ1 στα παιχνίδια, η σημερινή είναι πραγματικά άθλιααααα!!!

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• ANT-1_0916232102h.trp.mpg_snapshot_00.02_[2010.09.16_23.25.54].jpg
    ANT-1_0916232102h.trp.mpg_snapshot_00.02_[2010.09.16_23.25.54].jpg
    103.9 KB · Views: 126
  • HRT-TV2_0916232241h.trp_snapshot_00.16_[2010.09.16_23.27.13].jpg
    HRT-TV2_0916232241h.trp_snapshot_00.16_[2010.09.16_23.27.13].jpg
    66.8 KB · Views: 125
  • HRT-TV2_0916230619h_mux.ts_snapshot_01.03_[2010.09.16_23.10.45].jpg
    HRT-TV2_0916230619h_mux.ts_snapshot_01.03_[2010.09.16_23.10.45].jpg
    67.3 KB · Views: 126
Last edited:

Πάντως νομίζω ότι σε μια nordmende που έχω στο χωριό, θα βλέπω μια χαρά...-bye-

Εμένα ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ με νοιάζει εαν ο ΑΝΤ1 είχε από πάντα τέτοια εικόνα. ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με νοιάζει μάλλον. Μήπως οι εταιρείες προμήθειας τηλεοπτικού εξοπλισμού τους κάνουν κανένα εμπάργκο και δεν το πήραμε χαμπάρι ; Να προμηθευτούν εξοπλισμό και να δείξουν εικόνα. Οι κροάτες δλδ είναι κανάλι που εκπέμπει στο κουβέιτ ή στο μπαχρείν και δεν ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά ;

Σίμος

Να ξαναστείλουμε email στην team ;