Άθλια κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από MEGA

Re: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Το σημερινό του ΑΝΤ1 είναι ότι πιο άθλιο έχει μεταδοθεί ποτέ!! Όταν μας <<γράφουν>> με αυτόν τον τρόπο η μόνη μας επιλογή πρέπει να είναι η αλλαγή καναλιού και ο βομβαρδισμός από mails.Δυστυχώς η παροχή υπηρεσιών στην χώρα μας σε πολλούς τομείς βρίσκεται σε τέτοια άθλια επίπεδα και μόνο οργανωμένες κινήσεις μποϊκοτάζ, αποχής και αντίδρασης ίσως θορυβήσουν κάποιους ελληναράδες που έχουν συνηθίσει να μας κοροϊδεύουν και να μας τα αρπάζουν.

Μεσα κι εγω.

Να στείλουμε....και στον ant1 μαζί,αλλά δείτε εάν υπάρχει κανένας γνωστός...μόνο έτσι γίνεται δουλειά.Στο mega έφταιγε το aspect ratio,εδώ η ανάλυση και το bitrate...είναι :furious3:

Τι 16/9 μας λες...Εδω οπως φαινεται το link που παει στη digea,δεν πρεπει ναναι 720*576 αλλα μικροτερης αναλυσης,γι αυτο και κοντευουμε να στραβωθουμε!!Η εικονα ειναι σα να δειχνει το cine+ αγωνα...

σου λεει οτι σε ολους τους αγωνες η παραγωγη γινεται υποχρεωρικα σε 16:9. το οποιο ο αντ1 το πετσοκοβει σε 4/3 και σε συνδυασμο με το χαλια bitrate φαινεται αυτη η αθλια εικονα! mail στην team. και σε αντ1.

Με τι τραβάνε, με webcamera ή με κάνα κινητό?

Μια χαρά εικόνα πάει στα Στούντιο...πως μπορούν και σκοτώνουν έτσι την εικόνα ούτε αυτοί δεν ξέρουν...downscale....4:3(πετσόκομα...).

Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Κόψιμο σε 4:3, zoom, ultraedgesharpening, συμπίεση στον θεό. Και το σούπερ αποτέλεσμα στην οθόνη μας...

Πραγματι μία σκέτη αθλιότητα η εικόνα του ΑΝΤ-1 και στο ματς του Άρη και σ αυτό της ΑΕΚ!
Το δεύτερο πάντως είχα την τύχη να το δω σε υπαίθριο καφέ με προβολέα και οθόνη 150 ιντσών όπου τελικά το είδαμε απο το κροατικό HRT2 (με ήχο απο ΑΝΤ-1) με σαφώς καλύτερη εικόνα απο αυτήν την αθλιότητα του ΑΝΤ-1 (μιλάμε επίσης για SD μετάδοση). Κατα διαστήματα έμπαινε και ο ΑΝΤ-1.... για να εκτιμήσουμε την διαφορά της εικόνας!

Σε ποιόν δορυφόρο εκπέμπει το HRT2;

Βρε σεις μη μου το κάνετε chat rooom και χάνω τη σειρά με αυτούς που θέλουν να μπουν στη λίστα !!!!!

Στα υπόψη ότι όσοι γράψατε θα μπείτε στη λίστα θέτε δεν θέτε !!!!!:D

Βρε σεις μη μου το κάνετε chat rooom και χάνω τη σειρά με αυτούς που θέλουν να μπουν στη λίστα !!!!!

Το δημοκρατικό σου πνέυμα με τρελαίνει :flipout::flipout:

Θέμε! Θέμε!
@dermitzakis HRT2 σε Χοτ Μπερντ

TALLPOST
Σιμος
Larry
Aggelos M.
mouratos
Apollon
Antonis Famelos
panosxgr
Γιάννης Χατζηγεωργίου
malakudi
supacoopa
souzakias
manolara
pappao
vageladosgr
Παπακωνσταντίνου Σωτήρης
dermitzakis
nasosto
mat99
kover
minaske
maestro
amora
papasouzakias
Billi the Kid
christos_k
nikoskazanakis
angelheart
yannisdim
Sotiris
alefantos2007
anton1289
alykou
Καπετανάκης Στάθης
GEORGEDEPPY
leo06
Dalanik
AriesGR
MOUKIOUROUFIS KOSTAS
mat99
sotos65
Βασίλης Α.
jim
notist
AnDas
ΘΑΝΑΣΗΣ Τ.
RALLIART
vaggospat13
SteliosV
jpil
mixanik
soundholics
lunapop
kblachos
evagelos
Δημοκηδής
Δημήτρης Θ.
Novato
pathos
tlgex
Asteris
Blackfox2k7
satnick
flasher27
manosfp
tzanetosg
greekgreek
nikpar2
manosm
george0083
fotxasi
data
Amber21
yiazoo
MATTHIAS
gfilip
vang
Θοδωρής Ρ.
Eki_13
aimar
Spyros_V_S
spyhatz
newlynx
optex
kozadin
group131
eyebee
dimitris777
nikoskaz
WREXY
fragol
mitsikelis
enoxos
PanMan
Tartufo
Sapporo
kdamiko
aposperp
Takis K
aris464
Voreios

101 και τραβάει ανηφόρα...

ΦΡΑΚΤΗΣ------------------------------

πήρα το θάρρος και έβαλα στη λίστα κάποια από το παιδιά που δεν είπαν "και εγώ μέσα" αλλά γράψατε και την πατήσατε !!!!
δεν θα σας βγάλω !!!!! :D
Αν κάποιος δεν δει το όνομά του να μου το πει.

Αν κάποιος θέλει να αφαιρέσω το όνομά του θα το κάνω αλλά θα εξαρτηθεί από το αντάλλαγμα !!!! :D

Περάσαμε τα άτομα που θα πάνε στο Tiki...μπράβο μας!!

αργησα να ανακαλυψω και το thread αλλα βαλτε και εμενα μεσα.

Πιστεψτε με παντως, οταν 100+ ατομα διαμαρτυρονται με τετοιο τροπο (καποιοι πηραν και τηλ. απο οτι διαβασα), οσο στενομυαλοι και εαν ειναι θα καταλαβουν πως κατι κανουν λαθος. Οποτε μεχρι το 2010 θα εχουν αλλαξει ολα :p

Αμάν τι εικόνα ήταν αυτή του ΑΝΤ1; Tα ματάκια μου ακόμα πονάνε....

Μετά το χθεσινό του ΑΝΤ1 ξεχείλισε το ποτήρι.

Και εγώ μέσα παρακαλώ.

Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Για σκεφτείτε και κανένα τρόπο να τους "πονέσουμε"...

Οι 100-200 που μπορεί να μαζευτούμε, είναι ασήμαντο νούμερο μπροστά σε όσους τους παρακολουθούν συνολικά και πιστεύουν ότι η μπάλα λείπει από το πλάνο γιατί κοιμήθηκε ο σκηνοθέτης... Και δεν είναι το θέμα μόνο η μπάλα... έτσι δεν είναι?

Αν φτιάχναμε κάποιο κείμενο και τους προειδοποιούσαμε ότι θα το μοιράσουμε ακόμα και στους δρόμους?

Δεν είναι δύσκολο. Λίγο πολύ όλοι έχουμε εκτυπωτές στο σπίτι ή στη δουλειά μας... τυπώνουμε και τοποθετούμε στα αυτοκίνητα, στη γειτονιά, στη δουλειά όπου μπορεί ο καθένας...

Μη φτάσει στο σημείο να μας δουλεύουνε κιόλας... Αρκετά τόσα χρόνια...
Ας επενδύσουν κάτι από τα "παράπλευρα" κέρδη τους και στην τηλεόραση που τους τα φέρνει...

Άν και πλέον εδώ και πολύ καιρό δεν βλέπω Ελληνικά κανάλια λόγω του ότι παρακολουθώ νέες ταινίες "αγορασμένες" απο το ιντερνετ, κάπου-κάπου βλέπω όμως λίγο μπάλα. Μετά από αυτά τα χάλια παρακαλώ βάλτε με και εμένα μέσα στην λίστα αν και νομίζω ότι θα μας γράψουν κανονικά,η θα μας πουν "Δώστε και σώστε".