αθλητικά, ταινίες, 50", 800-900 ευρώ

bbtraveller

New member
19 August 2013
7
Καλησπέρα,

Έπεισα τον πατέρα μου να αλλάξει την παλιά LG 32'' και να πάει σε μία smart tv 46''.. Περνάει που περνάει ώρες βλέποντας μπάσκετ/ταινίες κτλ, ας το απολαμβάνει τουλάχιστον. Πριν μπω στο forum και διαβάσω σχεδόν όλα τα τελευταία σχετικά threads είχα καταλήξει στη samsung UE46F6500SS. Είχα από πριν βάλει τους εξής περιορισμούς:
α) led,
β) 46''-47'' ίντσες
γ) samsung ή LG
δ) smart tv,
ε) 3D,
στ) 800

Ψάχνοντας, όμως,αντί να ξεδιαλύνει η κατάσταση, όλο και μπερδεύομαι. Διαβάζω ότι σε απόσταση θέασης τριών μέτρων οι 46'' είναι λίγες και πάω στις 50'' (ξέρω ότι και αυτές μπορεί να είναι λίγες αλλά είναι το ταβάνι μου!).. Σε αυτά τα χρήματα (με υπέρβαση) κατέληξα στην LG LA620S για την οποία διαβάζω πως τα (πραγματικά) 50hz είναι λίγα και στα αθλητικά γεγονότα φαίνεται το πρόβλημα.

Τι απ'όλα ισχύει; Οι πλάσμα όντως πέθαναν όπως διαβάζω σε πολλά άρθρα; Τα 50hz όντως είναι πρόβλημα ή μιλάμε για λεπτομέρειες που δεν ενοχλούν;

Θα ήθελα τις προτάσεις σας μέχρι 900 ευρώ.

Ευχαριστώ.

Περνώντας από τις 32" στις 46", ο πατέρας σου θα νομίσει ότι βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου.
Θα το καταφχαριστηθεί, προσωπικά δεν κρίνω αναγκαίο τις πιο πολλές ίντσες.

Όσον αφορά την επιλογή που έχεις κάνει καταρχάς με τη samsung, μου φαίνεται ιδανική!:2thumb22sup:

Τέλος, οι plasma δεν έχουν πεθάνει, αυτά τα πλάσματα δεν πεθαίνουν ποτέ!:grandpa:
Α! Ξέχασα τα 50Hz.
Σε πολύ γρήγορα πανοραμικά πλάνα ναι, θα υπάρχουν κολλήματα στην εικόνα.
Προτείνω την tv που πρότεινες εσύ αρχικά.:beatnik2:

τρία μέτρα είναι η απόσταση. Αν τη συγκεκριμένη την έβρισκα σε άτοκες δόσεις στη τιμή αυτή, πιθανώς να την αγόραζα. Το public που βάζει δόσεις, την έχει στα 1335!

Απάντηση: Re: αθλητικά, ταινίες, 50", 800-900 ευρώ

τρία μέτρα είναι η απόσταση. Αν τη συγκεκριμένη την έβρισκα σε άτοκες δόσεις στη τιμή αυτή, πιθανώς να την αγόραζα. Το public που βάζει δόσεις, την έχει στα 1335!
Πριν 2-3 μέρες την είχε ο Κωτσόβολος και το πλαίσιο στα 999 ευρώ ...τελείωσε όμως η προσφορά ....

Σε lcd σε αυτα τα χρηματα θα πηγαινα σε samsung 6αρα κ εγω,οσο μεγαλυτερη γινεται

αθλητικα και ταινιες βεβαια φωναζουν για plasma

Καλησπέρα,

Έπεισα τον πατέρα μου να αλλάξει την παλιά LG 32'' και να πάει σε μία smart tv 46''.. Περνάει που περνάει ώρες βλέποντας μπάσκετ/ταινίες κτλ, ας το απολαμβάνει τουλάχιστον. Πριν μπω στο forum και διαβάσω σχεδόν όλα τα τελευταία σχετικά threads είχα καταλήξει στη samsung UE46F6500SS. Είχα από πριν βάλει τους εξής περιορισμούς:
α) led,
β) 46''-47'' ίντσες
γ) samsung ή LG
δ) smart tv,
ε) 3D,
στ) 800

Ψάχνοντας, όμως,αντί να ξεδιαλύνει η κατάσταση, όλο και μπερδεύομαι. Διαβάζω ότι σε απόσταση θέασης τριών μέτρων οι 46'' είναι λίγες και πάω στις 50'' (ξέρω ότι και αυτές μπορεί να είναι λίγες αλλά είναι το ταβάνι μου!).. Σε αυτά τα χρήματα (με υπέρβαση) κατέληξα στην LG LA620S για την οποία διαβάζω πως τα (πραγματικά) 50hz είναι λίγα και στα αθλητικά γεγονότα φαίνεται το πρόβλημα.

Τι απ'όλα ισχύει; Οι πλάσμα όντως πέθαναν όπως διαβάζω σε πολλά άρθρα; Τα 50hz όντως είναι πρόβλημα ή μιλάμε για λεπτομέρειες που δεν ενοχλούν;

Θα ήθελα τις προτάσεις σας μέχρι 900 ευρώ.

Ευχαριστώ.

για 3 μετρα θα κοιτουσα πρωτα για 50 ιντσες και ανω....δες τι μπορεις να κανεις με αυτα τα λεφτα σε αυτο το μεγεθος....6500 samsung αλλα και 620 lg et60 panasonic υποστηριζω σαν επιλογες....led απο πλασμα σε panasonic st σειρα...

Τελικά καταλήξαμε στην 50" 660s της LG. Πρότεινα στον πατέρα μου αυτήν αλλά του άρεσε η LG. Αν πήγαινα σε 46'' θα επέλεγα την samsung 6500 αλλά σε 50'' ξεπερνούσαμε κατά πολύ το μπάτζετ. Στα ίδια λεφτά είχε την 6400 αλλά η LG πιστεύω είναι καλύτερη.

Η πρώτη εντύπωση είναι ικανοποιητική αλλά δεν περίμενα το αντίθετο. Από 32'' σε 50'' πήγαμε.. Μόλις βάλω Blu-ray/3D/ποδόσφαιρο σε HD θα μπορώ να πω περισσότερα..

ρε παιδιά αυτό που κάνουν στο πλαίσιο να συγκρίνουν τα 100 hz, τα 400 και τα 800 με διαφορετικές τηλεοράσεις δεν είναι καθαρά επικοινωνιακό τρικ; Ποιο το νόημα να συγκρίνεις μία samsung που βγήκε το '11, με ένα άλλο που βγήκε το '12 και αυτά τα δύο με την τελευταία LG που βγήκε το '13 και είναι στα 800 hz;

Last edited by a moderator:
Δεν έχουν καταλάβει ότι άλλο τα μαϊμού-Hz τύπου CMR , MCI κτλ. και άλλο η πραγματική ανανέωση οθόνης.

Ή το έχουν καταλάβει αλλά για λόγους μάρκετινγκ προτιμούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο.