VIDEOMIX Established Member 24 January 2007 167 Αρτέμιδα 11 February 2007 #21 Σπύρος Σούρλας said: Γράφω Οσφπ,Παο,Αεκ.Βαριέμαι τα κεφαλαία.Δεν γράφουμε και διαγώνισμα. Click to expand... Ε εντάξει, αφού λες και τους υπόλοιπους, είσαι δίκαιος. Πάντως μεταξύ μας, είναι λάθος.:grandpa: perator:
Σπύρος Σούρλας said: Γράφω Οσφπ,Παο,Αεκ.Βαριέμαι τα κεφαλαία.Δεν γράφουμε και διαγώνισμα. Click to expand... Ε εντάξει, αφού λες και τους υπόλοιπους, είσαι δίκαιος. Πάντως μεταξύ μας, είναι λάθος.:grandpa: perator:
AFam AVClub Fanatic 11 September 2006 26,961 11 February 2007 #22 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθλητική Ηχώ Κυριακής Σπύρος Σούρλας said: Ασε μας ρε Εργοτέλη,έ Εργοτέλη.................. Click to expand... :slapface: :beee: :beee: :beee: :beee: :beee: :beee: :beee:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθλητική Ηχώ Κυριακής Σπύρος Σούρλας said: Ασε μας ρε Εργοτέλη,έ Εργοτέλη.................. Click to expand... :slapface: :beee: :beee: :beee: :beee: :beee: :beee: :beee:
Σπύρος Σούρλας AVClub Fanatic 17 June 2006 62,715 Χολαργός 11 February 2007 #23 Βρε σύ, ξέρω τι σημαινουν τα αρχικά τών ομάδων. Αfam ,Αρης τι σημαίνει??? (ελπιζω να μην με παρεξηγήσει κανένας Αρειανός):slapface:
Βρε σύ, ξέρω τι σημαινουν τα αρχικά τών ομάδων. Αfam ,Αρης τι σημαίνει??? (ελπιζω να μην με παρεξηγήσει κανένας Αρειανός):slapface:
AFam AVClub Fanatic 11 September 2006 26,961 11 February 2007 #24 Re: Απάντηση: Αθλητική Ηχώ Κυριακής Σπύρος Σούρλας said: Βρε σύ, ξέρω τι σημαινουν τα αρχικά τών ομάδων. Αfam ,Αρης τι σημαίνει??? (ελπιζω να μην με παρεξηγήσει κανένας Αρειανός):slapface: Click to expand... Ρώτα στην ΝΑSA καλύτερα !!!!
Re: Απάντηση: Αθλητική Ηχώ Κυριακής Σπύρος Σούρλας said: Βρε σύ, ξέρω τι σημαινουν τα αρχικά τών ομάδων. Αfam ,Αρης τι σημαίνει??? (ελπιζω να μην με παρεξηγήσει κανένας Αρειανός):slapface: Click to expand... Ρώτα στην ΝΑSA καλύτερα !!!!