Δεν μου προκύπτει πως η Nova θα πληρώσει 31 εκ. για φέτος, όταν για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ & ΟΣΦΠ δίνει περίπου 16 εκ.
Τα υπόλοιπα 15 εκ. που τα δίνει; Στις υπόλοιπες έξι;
Συγγνώμη.
Έγινε μείωση στα λεφτά που παίρνουν οι 6 ομάδες ή παρέμειναν στα ίδια, όπως αποκλείεται να παίρνουν 2.5 εκατομμύρια η καθεμία ενώ οι ίδιες φώναζαν για τα λεφτά που έδωσε τελικά η ΕΡΤ στις 7 ομάδες χωρίς συμβόλαιο, καθώς και για το ότι έδωσε κλειστό τηλεοπτικό συμβόλαιο (θα μιλαγαμε έτσι κι αλλιώς για αύξηση άνω του 50% αν έδινε συμβόλαια 2.5 εκατομμυρίων στην έκαστη ομάδα).
Οι Τυπολογιες ανήκουν σε εκδότη, του οποίου τα μέσα κατευθυνονται προς συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση, οπότε θεωρώ το δημοσίευμα ψευδες με στόχο να δικαιολογησει τα ποσά που έδωσε η ΕΡΤ στις 7 ομάδες.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ματς Μίλαν - Τζενοα και Σαμπντορια-Φιορεντινα αναβλήθηκαν λόγω της τραγωδίας στη Γένοβα και θα οριστούν σε νέα ημερομηνία (εννοείται, ότι θα μεταδοθούν κανονικά από τη Nova). To Αταλάντα-Φροζινόνε θα γίνει τη Δευτέρα στις 21:30 λόγω των υποχρεώσεων της πρώτης στα προκριματικά του Europa League και από όσο βλέπω θα μεταδοθεί κανονικά από τη Nova.
Δεν έχω δει ακόμη αναδιάρθρωση του προγράμματος αλλά είναι αρκετά πιθανόν στη θέση των δύο αναβληθέντων ματς, να μεταδοθούν κανονικά ζωντανά τα Έμπολι-Κάλιαρι και Μπολόνια-ΣΠΑΛ για τα οποία δεν υπήρχε χώρος πρωτύτερα για ζωντανή κάλυψη τους.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα η μετάδοση του αγώνα Μπέρνλι-Ολυμπιακός έκλεισε στην Cosmote TV.
https://www.sport24.gr/media/to-mpernli-olympiakos-apokleistika-sthn-cosmote-tv.5287647.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.