Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-2021

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2016-2017

Διαφωνώ 100%.

Καταστροφικό θα ήταν για την Nova να φύγει ο ΠΑΟΚ, γιατί έτσι θα χάσει τουλάχιστον 3 μεγάλα ντέρμπυ και το σημαντικότερο θα ανοίξει η πόρτα της εξόδου και για όλους τους υπόλοιπους.

Επίσης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχουν και τα 2 πακέτα για να βλέπουν όλα τα παιχνίδια της ομάδας τους, αφού τα εκτός θα ειναι στην Nova.

Γενικά το να μοιράζεται μία διοργάνωση πλήττει πρώτα από όλους τους συνδρομητές, όπως συμβαίνει ήδη π.χ. στην A1.

Jimmy αυτα που λες ειναι απολυτως σωστα.Εγω μιλαω αποκλειστικα για τους παοκτσηδες που εχουν ηδη η θα βαλουν cosmote tv και θα τους κατσει καλα να εχουν και τα μισα ματς της ομαδας τους.Απο κει και περα το ιδανικοτερο ειναι να ανανεωσει και ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι ως το 2021 με τις αλλαγες που συζητιουνται για μειωση ομαδων κλπ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2016-2017

Jimmy αυτα που λες ειναι απολυτως σωστα.Εγω μιλαω αποκλειστικα για τους παοκτσηδες που εχουν ηδη η θα βαλουν cosmote tv και θα τους κατσει καλα να εχουν και τα μισα ματς της ομαδας τους.Απο κει και περα το ιδανικοτερο ειναι να ανανεωσει και ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι ως το 2021 με τις αλλαγες που συζητιουνται για μειωση ομαδων κλπ
Άμα ανανέωση η Νοβα πάλι το ελληνικό πρωτάθλημα βλέπω λόγο το μέλλον του ΟΤΕ tv

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2016-2017

Οσο η cosmote tv εχει σχεδον ολο το ξενο ποδοσφαιρο δεν εχει προβλημα,αν η nova της παρει εστω μια διοργανωση π.χ. Το Γερμανικο που ληγει φετος εκει θα αρχισει να χανει εδαφος.

Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2016-2017

Οσο η cosmote tv εχει σχεδον ολο το ξενο ποδοσφαιρο δεν εχει προβλημα,αν η nova της παρει εστω μια διοργανωση π.χ. Το Γερμανικο που ληγει φετος εκει θα αρχισει να χανει εδαφος.
Δεν νομίζω ο περισσότερος κόσμος βλέπει ελληνικό βγάζει πολλά η Νοβα από συμβόλαια σε μαγαζιά τα ξένα μόνο ένα μικρό ποσοστό τα βλέπει και πιο πολύ βλέπουν αγγλικό και Champions League

Το οτι ο περισσοτερος κοσμος βλεπει το Ελληνικο ειναι αδιαμφισβητητο οπως και σε καθε χωρα το εγχωριο πρωταθλημα ειναι το σημαντικοτερο.

Επισης αν η nova ξαναπαρει καποια στιγμη το τσαμπιονς λιγκ η διαφορα του με την κοσμοτε θα ειναι χαωδης αφου στην ουσια οι πιο σημαντικες διοργανωσεις κατα σειρα ειναι οι σουπερλιγκ, τσαμπιονς λιγκ και ευρωλιγκα

Επισης αν η nova ξαναπαρει καποια στιγμη το τσαμπιονς λιγκ η διαφορα του με την κοσμοτε θα ειναι χαωδης αφου στην ουσια οι πιο σημαντικες διοργανωσεις κατα σειρα ειναι οι σουπερλιγκ, τσαμπιονς λιγκ και ευρωλιγκα
Γενικα είναι δύσκολο όσο κρατάει η Νοβα το πρωτάθλημα για της άλλες πλατφόρμες αν πάρει έστω μια άμα ο ΟΤΕ αλλάζει το σκηνικό τότε

Παντως καλο ειναι οι οποιες εκκρεμοτητες υπαρχουν να ξεκαθαρισουν το συντομοτερο για να ξερουμε τι θα εχει ο καθενας απο τη νεα χρονια.Εγω νομιζω η σουπερλιγκ θα ανανεωσει εως το 2021 αν ψηφιστουν οι αλλαγες στη συνεδριαση της σουπερλιγκ αυτη την Παρασκευη,η μπασκετ λιγκ θα ηταν καλο να παει εξ ολοκληρου στην cosmote tv απ'τη στιγμη που οι δυο ομαδες ειναι ηδη εκει.

Δηλαδή επειδή δύο ομάδες έχουν υπογράψει στον οτε πρέπει και να πάνε όλες.Μάλλον το αντίθετο πρέπει να συμβεί.

Το θεμα ειναι να βρεθουν ολοι σε μια στεγη.Απο κει και περα ομως το να πανε ολοι οι υπολοιποι στην cosmote ειναι πιο εφικτο αυτη τη στιγμη αφου το συμβολαιο τους ληγει φετος ενω οι ΑΕΚ και ΟΣΦΠ εχουν συμβολαια για 2018 και 2019 αντιστοιχα.

Το οτι ο περισσοτερος κοσμος βλεπει το Ελληνικο ειναι αδιαμφισβητητο οπως και σε καθε χωρα το εγχωριο πρωταθλημα ειναι το σημαντικοτερο.

Για τους 500.000 και βάλε συνδρομητές του ΟΤΕ δεν είναι αδιαμφισβήτητο
Και από τους 450.000 συνδρομητές της nova, αφαίρεσε τα καταστήματα να δεις πόσοι πραγματικά έβαλαν σπίτι τους nova για να βλέπουν το Ελληνικό πρωτάθλημα
Λίγο γενικευμένη άποψη βεβαια αλλα δεν νομίζω απέχει και πολύ από την αλήθεια

Αν και δε θελω να μπω σε συζητηση για το ποιος εχει παραπανω συνδρομητες (γιατι δε με νοιαζει) θα σου πω οτι για να ειναι αντικειμενικη η μετρηση οσον αφορα το αθλητικο ενδειαφερον θα επρεπε οι μετρησεις να αφορουν καθαρα τα αθλητικα και πληρη πακετα καθως και τα 3play με τα αθλητικα η ολα τα καναλια,αυτα για τους οικιακους πελατες.Οσο για τις καφετεριες,πλεον οι περισσοτερες διαθετουν και τα δυο πακετα

Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2016-2017

Η προσωπική μου γνώμη ειναι οτι ελληνικό πρωτάθλημα βλέπουν όσοι ήταν ήδη εδώ και χρόνια στην Nova και παρέμειναν εκεί για διάφορους λόγους, απο την άλλη όσοι ειναι ΟΤΕ πήγα 100% για το champion league και το Europa τα οποία μετακόμισαν απο Nova στον OTE. Το δικό μου συμπέρασμα ειναι οτι όσοι έβαλαν OTE το έκανα σαφέστατα με επιλογή ενώ στην Nova έμειναν πίσω όσοι ήδη είχαν και πολυ λίγοι γράφτηκαν εκ νέου για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτο που λες ειναι εν μερει αληθεια,τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση που εκοψα τη nova το καλοκαιρι του 2015 οταν εχασε το τσαμπιονς λιγκ.Παρ'ολα αυτα αν επερνε το ισπανικο που ηταν σε διαπραγματευση εκεινο τον καιρο θα παρεμενα 100%.Γι αυτο και γνωμη μου ειναι οτι αν η nova ειχε ενα απο τα τεσσερα πρωταθληματα εστω και το φτωχοτερο σε θεαμα λιγοι θα ενοχλουνταν απο την απωλεια του τσαμπιονς λιγκ.

Για τους 500.000 και βάλε συνδρομητές του ΟΤΕ δεν είναι αδιαμφισβήτητο
Και από τους 450.000 συνδρομητές της nova, αφαίρεσε τα καταστήματα να δεις πόσοι πραγματικά έβαλαν σπίτι τους nova για να βλέπουν το Ελληνικό πρωτάθλημα
Λίγο γενικευμένη άποψη βεβαια αλλα δεν νομίζω απέχει και πολύ από την αλήθεια
Και μόνο που έχει της καφετέριες φτάνει

Tο φτάνει είναι σχετικό.
Γιατί αν έφτανε δεν θα είχαν τόσα δάνεια
Οπως και να έχει η nova με το Ελληνικό πρωτάθλημα έπιασε ταβάνι, και σε σχέση με πέρυσι έχει αρκετοί μειώσει συνδρομητών. Αν η πλειοψηφία έβλεπε το Ελληνικό πρωτάθλημα θα περίμενες να φτάσει και 700.000 και 800.000 συνδρομητές. Ανταυτού βλέπεις συνεχή μείωση ενώ ο ΟΤΕ με τα ξένα πρωταθλήματα χρόνο με το χρόνο έχει σημαντική άνοδο
Πλέον δεν είμαστε στο 1990 ο κόσμος θέλει ποιότητα, κάτι που το Eλληνικό πρωτάθλημα δεν έχει
Κι εγώ βλέπω και την AEK και την ΑΕΛ αλλα όχι γιατί βλέπω Ελληνικό πρωτάθλημα, πεστο τρελα πεστο μικρόβιο, αλλα κάποτε και αυτά φεύγουν και πλέον θες να δεις κάτι καλύτερο. Και η καλύτερη απόδειξη για αυτο είναι ο ΟΤΕ που πλέον την ξεπέρασε και κάτι μου λέει ότι όσο πάει θα ανοίγει η ψαλίδα

Tο φτάνει είναι σχετικό.
Γιατί αν έφτανε δεν θα είχαν τόσα δάνεια
Οπως και να έχει η nova με το Ελληνικό πρωτάθλημα έπιασε ταβάνι, και σε σχέση με πέρυσι έχει αρκετοί μειώσει συνδρομητών. Αν η πλειοψηφία έβλεπε το Ελληνικό πρωτάθλημα θα περίμενες να φτάσει και 700.000 και 800.000 συνδρομητές. Ανταυτού βλέπεις συνεχή μείωση ενώ ο ΟΤΕ με τα ξένα πρωταθλήματα χρόνο με το χρόνο έχει σημαντική άνοδο
Πλέον δεν είμαστε στο 1990 ο κόσμος θέλει ποιότητα, κάτι που το Eλληνικό πρωτάθλημα δεν έχει
Κι εγώ βλέπω και την AEK και την ΑΕΛ αλλα όχι γιατί βλέπω Ελληνικό πρωτάθλημα, πεστο τρελα πεστο μικρόβιο, αλλα κάποτε και αυτά φεύγουν και πλέον θες να δεις κάτι καλύτερο. Και η καλύτερη απόδειξη για αυτο είναι ο ΟΤΕ που πλέον την ξεπέρασε και κάτι μου λέει ότι όσο πάει θα ανοίγει η ψαλίδα

Η ψαλίδα ανοίγει. Πλέον λίγοι ασχολούνται με το ελληνικό πρωτάθλημα. Το μονο καλό που έχει η νόβα για εμένα ειναι η Ευρωλίγκα.

Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2016-2017

Και Εγω θα ήθελα να πάνε στον ΟΤΕ γιατί με το χρήμα που έχει μπορεί χρησιμοποιεί καλύτερη τεχνολογία για να μας κάνει να δούμε πιο εξελιγμένη συνδρομήτικη τηλεόραση. Πχ η Νοβα ποτέ δεν είχε formula 1 ο ΟΤΕ έχει και δείχνει και όλες της μέρες εύχομαι να πάρει και το ελληνικό κάποια στιγμή

Απάντηση: Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2016-2017

Και Εγω θα ήθελα να πάνε στον ΟΤΕ γιατί με το χρήμα που έχει μπορεί χρησιμοποιεί καλύτερη τεχνολογία για να μας κάνει να δούμε πιο εξελιγμένη συνδρομήτικη τηλεόραση. Πχ η Νοβα ποτέ δεν είχε formula 1 ο ΟΤΕ έχει και δείχνει και όλες της μέρες εύχομαι να πάρει και το ελληνικό κάποια στιγμή

Και εγω το ίδιο.

Ενταξει για να λεμε την αληθεια η κοσμοτε υπερτερει στο κομματι των μεταδοσεων εναντι της nova ειδικα στο πληθος των αγωνων π.χ. Η nova δε νομιζω να εδειχνε τοσα ματς απο τη ζωνη των 16.30 στη μπουντεσλιγκα.Απο την αλλη η nova εχει πιο μακροχρονη εμπειρια στο χωρο και νομιζω καλυπτει αρτιοτερα το Ελληνικο πρωταθλημα απο οτι θα το καλυπτε η κοσμοτε.