Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-2021

Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2016-2017

Tον Πανιώνιο σήμερα κανένας δεν θα τον δείξει? Τόσα πολλά λεφτά ήθελε. Αμα φτάσαμε στο σημείο να μην βλέπουμε ουτε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τον ομάδων μας.
Δηλαδή το γυναικείο μπάσκετ που δείχνει ο ΟΤΕ στης 3 το ξημέρωμα πιο πολύ ενδιαφέρον έχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν.

Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2016-2017

Εξαρτάται και από το τι ζητήσανε οι Σλοβενοι για το ένα παιχνιδι.
Δεν ξερω τι εχει γινει με το συγκεκριμενο παιχνιδι , αλλα αν πχ ζητησαν 500.000 όταν η μεση τιμη για τα διακαιωματα ενός τετοιου παιχνιδιού είναι οι 200.000(λεμε τωρα,δεν εχω ιδεα τι τιμες παιζουν) προφανως και δεν θα βρεθει καναλι να τα δειξει. Κρατα μια πισινη παντως μηπως αλλαξει κατι τελευταια στιγμη και βρεθει καναλι να δειξει το παιχνιδι

Το WNBA που δειχνει τα χαραματα παει αν δεν κανω λαθος μαζι με τα δικαιώματα του NBA

Συνεχεια συζητησεων την Τεταρτη 19/7 σχετικα με τα τηλεοπτικα δικαιωματα της superleague που πιθανον να αποφασιστει το μελλον της συνεργασιας με τη Nova αφου πρωτα θα συναντηθουν με το καναλι εκπροσωποι των 4 μεγαλων ΠΑΕ. http://www.superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/apofaseis-ds-kai-gs-1372017

Στο ραδιοφωνο ακουσα πως καναλι προσεφερε κατω απο 100.000ε για τον αγωνα...

Και εγώ σας λεω η νοβα θα τα δείξει κανονικά

send from my nexus 5 using Tapatalk

Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο με αυτό ασχολείται τουλάχιστον η κεντρική διαχείριση.
Τα ίδια και τα ίδια...

Δεν έχει αργήσει πολυ η απόφαση για το μουντιαλ 2018;;Η ΕΡΤ και το ΣΚΑΙ έδειξαν ενδιαφαίρον με 9 εκ ο πρώτος και κοντά στα 10 εκ, η ΕΡΤ.Πιστεύετε ότι μπορεί η ΕΡΤ να το χάσει;;Δηλαδή ο ΣΚΑΙ θα έχει κέρδος αν δώσει περισσότερα;;Στο μουντιαλ του 2014 η ΝΕΡΙΤ είχε πληρώσει(με συμφωνία που είχε κάνει η ΕΡΤ πριν κλείσει) 13 εκ και πήρε από διαφημίσεις 7...και ο ΣΚΑΙ πώς θα δείξει όλα τα παιχνίδια;;έχει μόνο ένα κανάλι..
http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/190201-
άρα...ο ΣΚΑΙ δε νομίζω να θέλει να μπει μέσα...

Λεφτα στον κοσμο δεν υπαρχουν για να εχει και νοβα και οτε
Αλλα ολοι θελουν να πλουτισουν και στο τελος βαζουνε λουκετα
Για να μην καταφυγει ο καθενας στην πειρατια και τα κλεισουν στο τελος και η νοβα και ο οτε η καθε ομαδα πρεπει να βγαλει ενα πακετο σαν τα διαρκειας και να δινει τους αγωνες της στον κοσμο
πχ 60ε το χρονο για να βλεπεις μονο την ομαδα σου ή πληρωμη ανα παιχνιδι πχ 2ε ο αγωνας

Η bundesliga θα είναι και φέτος στην Cosmote διότι στο πρόγραμμα της για το σαββατοκύριακο ( 29-31.07 ) δείχνουνε 4 παιχνίδια της bundesliga 2. Χαίρομαι

Επισης εχει βγει το προγραμμα για τη 2η αγωνιστικη αλλα και το σουπερ καπ.Οποτε η συμφωνια περιλαμβανει ολο το πακετο.Μενει να δουμε αν τα εκλεισε για την περιοδο 2017-2021 οπως ηταν κανονισμενο η μονο για μια χρονια οπως κυκλοφορησαν διαφορες ιστοσελιδες.

Επισης εχει βγει το προγραμμα για τη 2η αγωνιστικη αλλα και το σουπερ καπ.Οποτε η συμφωνια περιλαμβανει ολο το πακετο.Μενει να δουμε αν τα εκλεισε για την περιοδο 2017-2021 οπως ηταν κανονισμενο η μονο για μια χρονια οπως κυκλοφορησαν διαφορες ιστοσελιδες.

Ελπίζω να μην είναι μόνο για ένα χρόνο...

Ελπίζω να μην είναι μόνο για ένα χρόνο...

+1 και εγώ το ελπίζω! Διότι αν ήτανε στη Νόβα δε θα δείχναμε τη Bundesliga 2 που εγώ τουλάχιστον ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστική κοιτάω.

Απάντηση: Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2016-2017

+1 και εγώ το ελπίζω! Διότι αν ήτανε στη Νόβα δε θα δείχναμε τη Bundesliga 2 που εγώ τουλάχιστον ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστική κοιτάω.

Και μένα μου αρέσει η Bundesliga 2, ελπίζω φέτος να βγάζουν από πάνω το ποιες ομάδες παίζουν και το σκορ του αγώνα.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1112594/i-protasi-ton-12-kai-oi-exelixeis-me-nova το συγκεκριμενο αρθρο αναφερει οτι θα γινει προσπαθεια για συμβολαιο μεταξυ nova και superleague για τουλαχιστον ενα ετος.Ξερει κανεις τι γινεται με το ισχυον συμβολαιο που ληγει το 2019?Θα ακυρωθει και θα ισχυει το καινουργιο του ενος ετους ή το καινουργιο θα πατησει πανω στο παλιο συμβολαιο?

Έτσι όπως ειναι τα πράγματα και από αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες, αποκλείεται να πατήσει στο παλιό. Θα γίνει νέο με αποκλειστικότητα μετάδοσης ενός έτους αλλά διαπραγματεύσιμο και με άλλους τηλεοπτικούς φορείς από τον Δεκέμβριο, δηλαδή απο τον Δεκέμβριο μπορεί η Λίγκα να διαπραγματευτεί με άλλο κανάλι για την επόμενη ανανέωση που θα γίνει. Η maximum διάρκεια του θα είναι ετήσια. Όλα αυτά με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ως φαίνεται η ΝΟΒΑ πλέον έχει έρθει σε δύσκολη θέση και προφανώς αντιλήφθηκε πως δεν τις δίνει και κάτι το ιδιαίτερο το Ελληνικο πρωτάθλημα με την σημερινή δομή και λειτουργία του. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα απο τα τελευταία νούμερα. Ο ΟΤΕ με ευρωπαίκά πρωταθλήματα και με ένα κύπελλο και χωρίς την Β εθνική, κατάφερε να φτάσει και να ξεπεράσει τη ΝΟΒΑ που θεωρητικά ως ο πάροχος μετάδοσης του Ελληνικού πρωταθλήματος θα έπρεπε αν όχι να αυξάνεται ο αριθμός των συνδρομητών, τουλάχιστον να μένει σταθερός. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται και μάλιστα η κατάσταση τείνει να εξωκείλει. Λίγο αργά το κατάλαβαν στην ΝΟΒΑ αυτό αφού όλα αυτά τα χρόνια μοναδικό μέλημά τους ήταν να τα έχουν καλά με τις ομάδες και να προβαίνουν σε βιαστικές ανανεώσεις πριν καλά καλά κλείσει το πρώτο έτος της εκάστοτε συμφωνίας (και έχοντας πάντα ρήτρες μη διαπραγμάτευσης με άλλους φορείς). Αυτό φαίνεται απο τις τελευταίες διαρροές σχετικά με τη συμφωνία που έπεσε στο τραπέζι και περιέχει πλέον τη δυνατότητα να υπάρχει προ εξαμήνου λήξεως της σύμβασης η διαπραγμάτευση και με άλλους τηλεοπτικούς παρόχους. Θεωρώ πως για να το αναφέρουν στα δεδομένα της συζήτησης, μάλλον δεν υπήρχε στις παλαιότερες συμβάσεις αυτή η δυνατότητα.

Last edited:

η λογικη λεει οτι ενα νεο συμβολαιο υπερισχυει του παλιου.

Από ότι κοίταξα στο novaguide το ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα προβληθεί στο novasports 2HD. Για το Παρτιζάν-Ολυμπιακός έχουμε καμιά πληροφορία;

καμια ακομα... ειναι στις διαπραγματευσεις..

εντωμεταξυ εγω εχω αλλη απορια: η ερτ θα παρει ευρωλιγκα (οπως τις προηγουμενες χρονιες) ή δεν γουσταρει;

Η Νόβα πήρε σε αποκλειστικότητα όλη την Ευρωλίγκα για την επόμενη τριετία