Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-2021

Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο τη μη μετάδοσης.

Απάντηση: Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

2) NOVA: Παρότι έχει αγωνιστική κανονικά μεσοβδόμαδα στη Championship, δεν πρόκειται να μεταδώσει κάποιο από τα 12 ματς. Λογικά λόγω του ότι απέναντι είναι και οι αγώνες του Champions League, κάτι που μειώνει ακόμη περισσότερο το όποιο ενδιαφέρον για αυτά τα ματς.

Να μην θες να γράψεις τίποτα k να μη σε αφήνει η Νοβά...

Αυτή τη δικαιολογία δεν θα την έλεγε ούτε ο Σεφερλής για αστείο

Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Λογική εξήγηση προσπαθούμε να απόδώσουμε στα γεγονότα

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση 1: τους αγώνες της εθνικής ανδρών στο Davis Cup δε τους έχει κανείς;

Ερώτηση 2: Το Socca6 World Cup είναι το MiniEuro 5X5 που αποφάσισαν να το διεξαγάγουν σε παγκόσμιο επίπεδο;
Αποδώστε αν επιτρέπεται λογική εξήγηση και σ'αυτό.

Τι να αποδωσουμε. Εδώ φοβόμαστε να γράψουμε το οτιδήποτε μιας και ότι και να γράψεις θα σε κριτικαρουν.

Θα γράψεις ότι δε μεταδίδονται αγώνες γιατί virtually κανείς δεν θα τους δει, δεν αρέσει. Θα γράψεις ότι δε μεταδίδονται αγώνες για λόγους περιορισμού κόστους, πάλι δεν αρέσει.

Λες και είναι στο χέρι μου όλα αυτά, πέρα από το να προσπαθήσω να κάνω υποθέσεις με κάποιο λογικό συνειρμο (μακάρι να είχα επικοινωνία με τα γραφεία τύπου των πλατφόρμων). Πάλι δεν αρέσει.

Οπότε, δεν γράφουμε τίποτα ξανά, ελπίζω να αρέσει αυτό, μην γινόμαστε και κωμικοι.

Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Φιλε Φώτη σου ζητάω συγγνώμη, Πίστεψε με δεν πήγαινε για σένα αυτό που έγραψα αλλα για τη Νοβά, στην αρχή κατάλαβα πως ήταν επίσημη θέση της Νοβά αυτό που έγραψες, γιαυτο και το θεώρησα αστείο (και έχω ξαναγράψει ότι είναι αστείοι) σαν δικαιολογία, γιατί τέλος του μηνα θα ζητήσει στο ακέραιο τη συνδρομή.
Tο να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας γνώμες είναι σεβαστό, απλά θεωρώ ότι τέτοια δικαιολογία επίσημα δεν στέκει.

Δεν ξερω γιατι δεν μεταδιδει τους αγωνες η ΝΟΒΑ αλλα αυτο που εχω παρατηρησει γενικοτερα ειναι οτι ποτε δεν εχω πετυχει να μεταδιδεται κανενας αγωνας απο τις μικρες κατηγοριες της Αγγλιας, ουτε πειρατικα ,τις μερες που εχει Champions League, με μοναδικη επιφυλαξη για το τι κανουν οι στοιχηματικες πλατφορμες στις οποιες δεν εχω ασχοληθει
Ισως λοιπον στα διακαιωματα μεταδοσης να μην περιλαμβανονται αυτοι οι αγωνες.Δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα ηθελε η ΝΟΒΑ να βαλει ενα live παιχνιδι αν μπορουσε να το κανει

δεν φταιει η νοβα που δεν μετεδωσε τσαμπιονσιπ εχθες.καποιες μεσοβδομαδες αγωνιστικες μιας και το πρωταθλημα ειναι πολυ μεγαλο και εχει πολλες εμβολιμες δεν μεταδιδοντε τα παιχνιδια ουτε και στην αγγλια.καποιες αλλες θα εχει κανονικα μεταδοση.οσο για το τσαμπιονς λιγκ δεν νομιζω οτι η ουεφα τους απαγορευει να μεταδωσουν παιχνιδη επειδη θελει να εχει την αποκλειστικοτητα.

Αναβλήθηκε ήδη ο ΠΑΟ, αναβάλλεται και η ΑΕΚ (αλαλούμ μεταξύ ΕΠΟ και Σ. Λίγκας), λογικά θα βγει πρόγραμμα το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Χάος.

Προγράμμα για τους αγώνες κυπέλλου έχουμε;

Νομιζω οτι έχει αυτη την εβδομάδα..

Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Καλησπερα ξερουμε ποιο καναλι θα δειξει το κυπελλο ελλαδος μπασκετ?

Η F1 στην ΕΡΤ για ακόμη τρία χρόνια.

Την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης της FORMULA 1 διατήρησε για ακόμη τρία χρόνια η δημόσια τηλεόραση. Η συμφωνία, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, αφορά τις περιόδους 2019 έως 2021 και περιλαμβάνει τις μεταδόσεις 21 αγώνων της FORMULA 1 καθώς και την αποκλειστική μετάδοση των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής και του Σαββάτου μαζί με τις κατατακτήριες δοκιμές. Το ετήσιο κόστος της συμφωνίας ανέρχεται στο ποσό των 2.000.000,00 , πλέον ΦΠΑ, (ήτοι συνολικά 6.000.000,00 , πλέον ΦΠΑ.

Αναλυτικά https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/24146-synexizei-i-f1-stin-ert-gia-akomi-tria-xronia?fbclid=IwAR0wDpWO3D8kWnvlizSyqfX2ecWSffHApTBoZ9Q9NvoSkAC7zmOvnc0q78c

Σήμερα η Cosmote TV έδειξε τον αγώνα Κονελιάνο - Καζαλματζόρε του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ της Ιταλίας. Άλλη μια διοργάνωση που προσθέτει λογικά.

Το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχει δείξει ως τώρα αγώνες του ανδρικού πρωταθληματος Ιταλίας

Το ειχε ανακοινωσει τη μερα που εγραφε για τα βόλεϊ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού
https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...tathlimata-volei-apokleistika-stin-cosmote-tv

Σήμερα η Cosmote TV έδειξε τον αγώνα Κονελιάνο - Καζαλματζόρε του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ της Ιταλίας. Άλλη μια διοργάνωση που προσθέτει λογικά.

Απάντηση: Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Καλησπερα υπαρχει περιπτωση να δειξει καποιο καναλι τους τελικους ριβερ μποκα για το λυμπερταδορες?