Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-2021

Re: Απάντηση: Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Λόγω η κοσμοτε τβ λόγω δικαιωμάτων της uefa

δεν εχει ανακοινωθει ακομη τιποτα αν δεν κανω λαθος ,η κοσμοτε θα εχει ολυμπιακο απο τον αλλο γυρω ειτε ειναι cl η el

Re: Απάντηση: Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Τα δικαιωματα της Κοσμοτε ξεκινουν απο τα πλει οφ, αρα το Μπασακσεχιρ - ΟΣΦΠ ειναι υπο διαπραγμάτευση

Λόγω η κοσμοτε τβ λόγω δικαιωμάτων της uefa

Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Το παγκόσμιο μπάσκετ στην Κίνα, πέρα απ'την ΕΡΤ το έχει κ η cosmote tv;
Μακάρι,δεν αντέχονται οι Ιωάννου κ Χατζηθεοδώρου.....

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Το παγκόσμιο μπάσκετ στην Κίνα, πέρα απ'την ΕΡΤ το έχει κ η cosmote tv;
Μακάρι,δεν αντέχονται οι Ιωάννου κ Χατζηθεοδώρου.....

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρα ΕΡΤ δεν ξέρω κάτι για cosmote tv
Με το basketball champions League και την championship ξέρει κανείς τι γίνεται θα τα έχει του χρόνου η nova ;

το κρατικο τουρκικο αθλητικο καναλι trtsport σημερα δειχνει τον ολυμπιακο ελευθερα.αλλα η εκπληξη ειναι οτι πηρε δικαιωματα της αγγλικης premier league.προφανως θα δειχνει τις μικρες ομαδες αλλα το σκ ξεκιναει με δυο παιχνιδια το σαββατο στις 17-00 μπερνλι-σαουθαμπτον και την κυριακη στις 16-00 λεστερ-γουλβς.να δουμε αν θα το κλειδωσει το καναλι στις μεταδοσεις αν και μου φαινεται απιθανο.και τα δυο δεν δειχνοντε live απο τον οτε μονο μαγνητοσκοπηση.και μιλαμε για το καναλι μεσω δορυφορου γιατι ιντερνετικα πιστευω θα πεσει μπλοκαρισμα.

Ευρωλίγκα εξακολουθεί να είναι ένα προϊόν ιδιαίτερα ελκυστικό για την τηλεόραση. Και η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει ένα από τα πιο 'ισχυρά' τηλεοπτικά συμβόλαια στην Ευρώπη. Η πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας με τη Nova, για την τριετία 2020-2023, περιλάμβανε αύξηση σχεδόν 50%. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο θα στοιχίσει συνολικά 35.400.000 ευρώ, δηλαδή 11.800.000 ετησίως. Το προηγούμενο ήταν 24.000.000 (8.000.000 τον χρόνο).
https://www.contra.gr/stiles/i-eyro...a-rekor-olympiakoy-panathinaikoy.7482550.html

Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Ξέρετε εάν η νοβα θα κλείσει κάποια από ομάδα πχ ΠΑΟΚ ΟΦΗ ακόμα ή θα πάρει κάποια δικαιώματα τηλεοπτικών μεταδόσεων πχ Τσάμπιονσιπ ή τουρκικό πρωτάθλημα ισπανικό κύπελλο κλπ;;

Oχι αναμενουμε τι θα γινει με αυτο ακομα . Λογικα ειναι σε διαπραγματευσεις.

Απάντηση: Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Oχι αναμενουμε τι θα γινει με αυτο ακομα . Λογικα ειναι σε διαπραγματευσεις.

Με ποιον διαπραγματεύεται;;

μια χαρα αφου ανανεωσε την τσαμπιονσιπ πηρε και το λιγκ καπ αν κανει το κολπο και παρει και το κυπελλο αγγλιας ολη η αγγλια εκτος της πρεμιερ θα παιζει στην νοβα.αντε να τσιμπησει και το κυπελλο ελλαδας και κανενα ακομα πρωταθλημα και θα αξιζει η συνδρομη που πληρωνω στα αθλητικα καναλια της.

μια χαρα αφου ανανεωσε την τσαμπιονσιπ πηρε και το λιγκ καπ αν κανει το κολπο και παρει και το κυπελλο αγγλιας ολη η αγγλια εκτος της πρεμιερ θα παιζει στην νοβα.αντε να τσιμπησει και το κυπελλο ελλαδας και κανενα ακομα πρωταθλημα και θα αξιζει η συνδρομη που πληρωνω στα αθλητικα καναλια της.

Πόσο πληρώνεις φίλε;

πληρωνα 27,30 μονο αθλητικα.αλλα τελειωσε το συμβολαιο και ειπα θα κανω διακοπη και μου δωσανε το φουλ πακ στα 25 ευρω για αλλα δυο χρονια συμβολαιο μονο νοβα.οι ταινιες δεν με πολυενδιαφερουν αλλα αφου πηρα ολο το πακετο με 2 ευρω εκπτωση απο το αθλητικο μια χαρα ειναι.

Ρωτησα γιατι εγω εχω το vf tv με τα νοβασπορτς +adsl 24+απεριοριστα σταθερα +300' κινητα με 32 ευρω και ισως να σε συνφερε να κοιταξεις και εσυ προς vf αν νομιζεις οτι πληρωνεις αρκετα.

Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2018-2019

Καλησπερα. Με τα κυπελλα Ιταλιας Αγγλιας και Ισπανιας εχουμε κανενα νεοτερο?