Το γράφει πάντως και η Live Sport στο πρωτοσέλιδο, κάτω χαμηλά. Όπως επίσης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Ψαράκης στο Twitter.Ας περιμένουμε βέβαια λίγο τις επίσημες ανακοινώσεις η έστω και κάποια επιβεβαίωση και από άλλες πηγές διότι αν δεν κάνω λάθος ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε διαψευστει πανηγυρικά για τα δικαιώματα της serie A στο ποδόσφαιρο πριν από λίγο καιρό. Και τότε τα έστελνε στη NOVA αλλά τελικά την επόμενη μέρα βρέθηκαν στην COSMOTE. Aν και εγω πάντως πιστεύω ότι μάλλον η Nova έχει τον πρώτο λόγο για τη euroleague.
Αν πάρει cl η nova τελείωσε η cosmote μετά θα δείχνει μόνο superleagueαν θέλει συνδρομητες πρεπει να αυξήσει το Ελληνικό ενδιαφέρον. Τις διοργανώσεις της UEFA μπορεί να τις χτυπήσει απο τη μεθεπόμενη σεζον. Για την επόμενη ακόμη κι αν ανανεωσει τον ΠΑΟΚ δεν θα δει αυξηση συνδρομητων. Μόνο αν αποκτήσει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Και το κυριότερο να γυρίσει υπέρ της τον αριθμό ομαδων, αυτό το 8 cosmote 6 Nova ευνοεί την cosmote.
Έχω την εντύπωση πως όχι.Καλησπερα γνωριζουμε αν θα εχει και του χρονου το mls η nova?
Νομίζω οι διοργανώσεις της uefa (chl, europa, conference) πάνε πακέτο, δεν γίνεται να πάρει το chl και να χάσει τα άλλα.Πάντως αν ισχυει ότι η euroleague έχει καταλήξει στη NOVA το σκηνικό έχει ως εξής : Η Nova θα έχει καλύψει πλήρως τις Πέμπτες και τις Παρασκευές. Για να τη φτάσει η Cosmote πρέπει να διασφαλίσει το europa και το conference. Θα πρέπει να πλειοδοτησει και άρα θα χάσει σε ρευστότητα. Αναμένεται μάχη λοιπόν για το CL. Αν πάλι πλειοδοτησει η cosmote για το CL ενδέχεται να χάσει είτε το europa είτε τo conference. Απορω πως τα έχουν καταφέρει εκεί στην cosmote και στο τέλος θα μείνουν μόνο με το ελληνικό (που για καποιους είναι σημαντικό αλλά για πολλούς παρακμιακό).
Μωρε γινεται... αλλα, πολυ δυσκολα! Κατ' εμε.Νομίζω οι διοργανώσεις της uefa (chl, europa, conference) πάνε πακέτο, δεν γίνεται να πάρει το chl και να χάσει τα άλλα.
Δεν νομίζω. Στη Δανία για παράδειγμα, απ ο, τι είδα, άλλο κανάλι δείχνει το CL (NENT) και άλλο το EUROPA (TV2) Άλλωστε η λογική λέει ότι πιο πολλά θα εισπράττει η uefa αν διαπραγματευεται κάθε διοργάνωση χωριστά παρα από κάποιες συμφωνίες πακέτο. Τώρα βέβαια για το αν η δική μου εκτίμηση για ενδεχόμενη μάχη ανάμεσα σε cosmote και nova θα επαληθεύει η οχι, μένει να το δούμε. Μπορεί να διαψευστώ μπορεί και όχι. Του χρόνου θα δείξειΝομίζω οι διοργανώσεις της uefa (chl, europa, conference) πάνε πακέτο, δεν γίνεται να πάρει το chl και να χάσει τα άλλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.