Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-2024

Δηλαδή Κυριακή βράδυ που είχε (θα έχει) Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ρεάλ - Μπαρτσελόνα και Ίντερ - Μίλαν όπως πέρυσι, εσύ έβλεπες (θα δεις) Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν;;
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ; Όλα αυτά τα ντέρμπι παίζουν μαζί κάθε Κυριακή ; Εννοείται ότι δεν έβλεπα έτσι σε ένα τέτοιο συναπάντημα το γαλλικό , αλλά πολλές φορές και εδώ θα είμαστε να τα λέμε , το γαλλικό που έχει εκείνη την ώρα θα είναι πολύ καλύτερο από αυτά που θα έχει την ίδια στιγμή .

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ; Όλα αυτά τα ντέρμπι παίζουν μαζί κάθε Κυριακή ; Εννοείται ότι δεν έβλεπα έτσι σε ένα τέτοιο συναπάντημα το γαλλικό , αλλά πολλές φορές και εδώ θα είμαστε να τα λέμε , το γαλλικό που έχει εκείνη την ώρα θα είναι πολύ καλύτερο από αυτά που θα έχει την ίδια στιγμή .
Ναι...όλα αυτά έπαιξαν πέρυσι Κυριακή βράδυ πάνω κάτω την ίδια ώρα...συν Άγιαξ - Αϊντχόφεν....

Να ρωτήσω κάτι; Ο αγώνας που θα δείχνει ο Αντ1 από το Europa και το Conference θα μεταδίδεται παράλληλα και από την cosmote tv;

Ναι...όλα αυτά έπαιξαν πέρυσι Κυριακή βράδυ πάνω κάτω την ίδια ώρα...συν Άγιαξ - Αϊντχόφεν....
Εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να κλαίμε για τα ντέρμπι Κυριακής βράδυ που δεν θα δούμε από τον Σκαι .

• Like
Εγω παντως εχω την εντυπωση οτι ο ΣΚΑΪ θα δειχνει τα Κυριακατικα ιδιως οταν θα παιζει τοτε η Παρι. Νομιζω θα εχει καθε εβδομαδα σιγουρα την Παρι+αλλο 1 αλλιως δε θα ειχε νοημα η συμφωνια.

• Like
Πάλι καλά να λέμε που ο ΣΚΑΪ πήρε τα δικαιώματα για έναν χρόνο γιατί Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή δεν έχουν πάροχο που να έχει τα δικαιώματα για το Γαλλικό πρωτάθλημα τουλάχιστον για την ώρα.

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις από την 2η Κατηγορία Ιταλίας στη Nova για τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Δεν εχουν κλεισει τα δικαιωματα γτ κυπελλο ειδα οτι εδειχνε κανονικα το σκ!

Πάει για την απόλυτη υπέρβαση η Εθνική Παίδων!

Το συγκρότημα του Γιάννη Καλαμπόκη βρίσκεται στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και φιλοδοξεί να βρεθεί στον τελικό του Eurobasket U16 για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Η Εθνική Παίδων σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζει την Ισπανία για τα ημιτελικά της διοργάνωσης (18:30, Ertsports2) και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη κόντρα στους “φούριας ρόχας”. Τα “τρομερά μωρά” του Γιάννη Καλαμπόκη, μετράνε μόνο νίκες στο τουρνουά και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το επιτυχημένο μονοπάτι.

Στη φάση των ομίλων η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 78-59 του Ισραήλ, με 77-63 της Κροατίας, αλλά και με 65-53 της Ιταλίας, προτού αποκλείσει με χαρακτηριστική άνεση στη φάση των «16» την Πολωνία (68-55). Στο γύρο των “8”, η Ελλάδα με ψυχωμένη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, έκαμψε την αντίσταση της Τουρκίας με 75-65, αποδεικνύοντας πως της αξίζει να παλέψει για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στη διοργάνωση, που φιλοξενείται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Από την άλλη μεριά η Ισπανία φαντάζει το φαβορί του ημιτελικού, έχοντας κι αυτή με τη σειρά της το απόλυτο των νικών (5/5), διαθέτοντας μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Χαρακτηριστικό είναι πως η «ρόχα» είναι πρώτη και με διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες στο σκοράρισμα με 91,2 πόντους μέσο όρο, ενώ φιγουράρει στην κορυφή της στατιστικής τόσο στην κατηγορία των ριμπάουντ (54,8) και των ασίστ (22,6), ούσα τρίτη στα κλεψίματα με 11,6 ανά ματς.

Πηγή: ertsports.gr

• Like
Είμαι Ελλάδα.Ξερετε αν μπορώ να κάνω συνδρομή cytavision?στο chat τους δε μου έδωσαν σαφή απάντηση.

Είμαι Ελλάδα.Ξερετε αν μπορώ να κάνω συνδρομή cytavision?στο chat τους δε μου έδωσαν σαφή απάντηση.
Πρώτα από όλα είσαι εκτός θέματος του νήματος, δεύτερον αν έχεις κάποιον στην Κύπρο μάλλον ναι.

Πρώτα από όλα είσαι εκτός θέματος του νήματος, δεύτερον αν έχεις κάποιον στην Κύπρο μάλλον ναι.
Ρε συ Αϊνστάιν τι εκτός θέματος? ρωτάω για cytavision που εκπέμπει αθλητικό περιεχόμενο.εδω για τι μιλάμε?για μαγειρική?για αθλητικές μεταδόσεις και κανάλια.λες αν είχα άτομο Κύπρο ,να ρωτούσα εδώ?μήπως έχεις θέμα με Κυπρο ή δουλεύεις για κάποιο συνδρομητικό Ελλάδας και ζοριζεσαι?άντε νούμερο

Ρε συ Αϊνστάιν τι εκτός θέματος? ρωτάω για cytavision που εκπέμπει αθλητικό περιεχόμενο.εδω για τι μιλάμε?για μαγειρική?για αθλητικές μεταδόσεις και κανάλια.λες αν είχα άτομο Κύπρο ,να ρωτούσα εδώ?μήπως έχεις θέμα με Κυπρο ή δουλεύεις για κάποιο συνδρομητικό Ελλάδας και ζοριζεσαι?άντε νούμερο
Τους χαρακτηρισμούς στους επιστρέφω και καλή σου μέρα να έχεις.

• Like
Μάγκες, επανειλημμένα έχω ζητήσει να μην γράφετε εκτός νήματος.

Όχι μόνο δεν το σέβεστε αλλά τακτικά προχωράτε σε επιθέσεις και επί του προσωπικού μεταξύ σας.

Πρέπει να κλείσει εντελώς το νήμα ώστε να μπείτε στον κόπο να το καταλάβετε επιτέλους;

Τους χαρακτηρισμούς στους επιστρέφω και καλή σου μέρα να έχεις.
Εσυ το ξεκίνησες...να προσέχεις πώς απαντάς όταν δεν υπάρχει και λόγος για τέτοια απάντηση.... ...ναι αν μιλούσατε για μαγειρική και έγραφα για cytavision θα σου έλεγα και συγγνώμη μλκια μου...καλημέρα...

• Like
Reactions: Boston celtics 999
Συμφωνα με ένα άρθρο του σπορφμ ο αγώνας Ανζέ-Λανς(18/8 18:00) θα μεταδοθει ιντερνετικα απο το monobala.gr

Η Ligue 1 παίζει μπάλα και στο monobala.gr​

Το γαλλικό πρωτάθλημα της Ligue 1 έχει σέντρα, απόψε 16/8, με την αναμέτρηση της Χάβρης με την Παρί Σεν Ζερμέν (21:45) που ανοίγει την αυλαία των μεταδόσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, , στις 21:45, σε περιγραφή Πάνου Βόγλη.

Όμως, η Ligue 1 θα παίζει κάθε εβδομάδα μπάλα, εκτός από το ΣΚΑΪ και το ΣΚΑΪ Hybrid και στο monobala.gr.

Η αρχή, γίνεται την Κυριακή στις 18:00, με την αναμέτρηση της Ανζέ με τη Λανς, με τους φίλους του Παναθηναϊκού, να έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αντίπαλο των «πρασίνων» στα playoffs του Conference League, σε περιγραφή Βαγγέλη Νεραντζιά, αποκλειστικά από το monobala.gr.

Πηγή: monobala.gr

• Like
Reactions: pepis