Formula 1: Το GP του Μπαχρέιν έρχεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+
Το 4ο Grand Prix στο Μπαχρέιν έρχεται την Κυριακή 13 Απριλίου, στις 18:00 αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+.
To ταξίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 συνεχίζεται με επόμενη στάση την πίστα του Μπαχρέιν και όλη η δράση θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά, την Κυριακή 13 Απριλίου, στις 18:00 σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Τα μονοθέσια της Formula 1 πατούν γκάζι στο Μπαχρέιν από την Παρασκευή 11 Απριλίου και το Σάββατο 12 Απριλίου, με τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές, που θα μεταδοθούν ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.
Στην εκπομπή «Formula 1 Show», που ξεκινά στις 17:00, μία ώρα πριν από την απευθείας μετάδοση του αγώνα, ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 στο Σακχίρ, Πάνος Σεϊτανίδης, θα μας μεταφέρει τον παλμό από τον 4ο αγώνα του Πρωταθλήματος, με αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις από την καρδιά της δράσης, πριν και μετά τον αγώνα. Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε, μεταξύ άλλων, αποκλειστικές συνεντεύξεις του οδηγού της Sauber, Γκαμπριέλ Μπορτολέτο και του αφεντικού της Pirelli, Μάριο Ίζολα, αλλά και πώς έζησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης τη μοναδική εμπειρία του grid στον αγώνα της Ιαπωνίας. Στην παρουσίαση της εκπομπής θα πλαισιώσει τον Τάκη Πουρναράκη η Μαρία Θωμά, με καλεσμένο τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη. Στις μεταδόσεις θα βρίσκονται οι Μαρία Ανδρεάδη, Γιώργος Ανανίδας, Κώστας Λεώνης, Τζώρτζης Μαρκογιάννης και Τάκης Πουρναράκης.
Θα συνεχίσει με νίκη ο Μαξ Φερστάπεν στο Μπαχρέιν ή θα κερδίσουν οι McLaren; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή 13 Απριλίου, στις 18:00, ζωντανά, αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.
Πηγή: ant1news.gr