Αθλητικός Τηλεοπτικός Χάρτης 2026-2027

Υποθετω οτι δεν υπηρχε χωρος, στα προγραμματα των 3 ψηφιακων καναλιων της ΕΡΤ...
 

Αίγυπτος-Ελλάδα: Ώρα χρυσού για τη γαλανόλευκη​

Ώρα… χρυσού για την Ελλάδα! Η Εθνική αντιμετωπίζει (21:30, ΕΡΤSports 1) την Αίγυπτο στον τελικό των Μεσογειακών Αγώνων, με στόχο να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η γαλανόλευκη λύγισε με 32-30 την Πορτογαλία στον ημιτελικό και εξασφάλισε το πρώτο μετάλλιο του ελληνικού χάντμπολ στην 11η παρουσία του στους Μεσογειακούς με πρώτη την Καζαμπλάνκα το 1983! Η Αίγυπτος επικράτησε 27-25 της Αλγερίας στον ημιτελικό.


Πηγή: sport-fm.gr
 
Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το Κύπελλο Γερμανίας (DFB-Pokal) και φέτος στην ΕΡΤ. Οι μεταδόσεις ξεκινούν από τον 1ο Γύρο με τα δύο τελευταία ματς:

Τρίτη 1/9: 21:45: ΕΡΤ2 Σπορ: HEBC Χάμπουργκ - Μπορούσια Ντόρτμουντ

Τετάρτη 2/9: 21:45: ΕΡΤ2 Σπορ: Όσναμπυρκ - Μπάγερν Μονάχου
 
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPERBET LEAGUE 2 2026-27 & THΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ​

  • ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Π.Α.Σ ΠΥΡΓΟΣ , Δ.Α.Κ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 05/06/26 16:00
  • Α.Ε.Λ. – ΑΝΑΓ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , ΓΗΠΕΔΟ AEL FC ARENA 06/09/26 16:00 ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ASTERAS AKTOR B’ , ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 06/09/26 16:00 SUPERBET.GR
  • ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – Α.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΣ , Δ.Α.Κ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 06/09/26 16:00
  • MAΡΚΟ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 07/09/26 16:00 ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ
  • ATHENS KALLITHEA FC- NIKH BOΛΟΥ , ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ “ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ” 07/09/26 17:00 SUPERBET.GR
  • ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ , ΓΗΠΕΔΟ Ε.Π.Σ ΚΥΚΛΑΔΩΝ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 07/09/26 17:30
  • Π.Α.Ο.Κ Β’ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β΄ , ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ 09/09/26 16:00 ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ



Πηγή: sl2.gr
 
Last edited:
Τα υπόλοιπα 2 παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΣΚΑΪ Hybrid. Πιο συγκεκριμένα:

Τετάρτη 2/9 17:30
ΜΑΡΚΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Πέμπτη 3/9 19:00
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Red button › Επιλογή LIVE TV - Radio › Επιλογή αγώνα

Επομένως, θα είναι τηλεοπτικά διαθέσιμες όλες οι αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής από επίγειο & υβριδικό ΣΚΑΪ.

Οπότε, συνολικά έχουμε και λέμε:

Τρίτη 1/9: 18:00: ΣΚΑΪ: Βόλος - Καλαμάτα

Τετάρτη 2/9: 17:00: ΣΚΑΪ: Νέστος Χρυσούπολης - ΑΕΚ
Τετάρτη 2/9: 17:30: ΣΚΑΪ Hybrid: Μαρκό - Κηφισιά
Τετάρτη 2/9: 20:00: ΣΚΑΪ: ΑΕΛ - Ολυμπιακός
Τετάρτη 2/9: 20:00: ΣΚΑΪ Hybrid: Πανσερραϊκός - Ατρόμητος
Τετάρτη 2/9: 22:15: ΣΚΑΪ: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Πέμπτη 3/9: 21:00: ΣΚΑΪ: Παναθηναϊκός - Νίκη Βόλου

Άλλαξε διεξαγωγή ημερομηνίας το Πανσερραϊκός - Ατρόμητος από Πέμπτη σε Τετάρτη.
 

Συμφωνία Strawstream -ΕΡΤ για την Super League 2 για 3 χρόνια​

Ομόφωνα ενέκρινε το ΔΣ της ΕΡΤ την απόκτηση από την εταιρεία Strawstream των δικαιωμάτων αποκλειστικής μετάδοσης και εκμετάλλευσης παγκοσμίως κατ’ ελάχιστον 180 αγώνων ανά αγωνιστική περίοδο του Πρωταθλήματος Super League 2, για τις αγωνιστικές περιόδους 2026 – 2027, 2027 – 2028 και 2028 – 2029.

Η ΕΡΤ ΑΕ σύμφωνα με την απόφαση” θα διατηρεί απαρεγκλίτως το δικαίωμα της πρώτης και δεύτερης επιλογής των αγώνων που θα μεταδίδονται από τα μέσα αυτής, επιλέγοντάς τους, κατά την απόλυτη κρίση της, από το σύνολο των αγώνων που θα διεξάγονται κάθε αγωνιστική ημέρα” Οι όροι απόκτησης των δικαιωμάτων, που θα τεθούν προς έγκριση από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Μετόχου της ΕΡΤ ΑΕ. Το κόστος των μεταδόσεων δεν αναφέρεται.


Πηγή: typologies.gr
 
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Η Superbet League2 επιστρέφει στην ΕΡΤ από την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026​

Από την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026, η αγωνιστική δράση της Superbet League2 επιστρέφει στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ, με τρεις αγώνες σε ζωντανή μετάδοση από το αθλητικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Δεκαέξι ομάδες, σε έναν όμιλο, στη μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στη Super League 1, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής, θα μεταδίδονται σε ειδική ενότητα της «Αθλητικής Κυριακής».


Πηγή: ertsports.gr
 
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Formula 1: To 13o Grand Prix στην Ιταλία έρχεται την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 ζωντανά, αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+​

Μία ακόμη απρόβλεπτη αναμέτρηση στην ιστορική Μόντσα, έρχεται με το 13ο Grand Prix της Formula 1, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές των μονοθέσιων, που θα προετοιμάσουν το έδαφος για την τελική σειρά εκκίνησης, καθορίζοντας τη θέση κάθε οδηγού στο grid.

«Formula 1 Show» σε ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+ και «Formula 1 Stories» αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+

Η εκπομπή «Formula 1 Show», που ξεκινά στις 15:00,
μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, θα είναι όπως πάντα, γεμάτη ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα, μεταξύ των οποίων και μία συνέντευξη του επικεφαλής της βαθμολογίας, Κίμι Αντονέλι. Οι απεσταλμένοι του ΑΝΤ1 στη Μόντσα, Τάκης Πουρναράκης και Μαρία Ανδρεάδη θα μας μεταφέρουν τον παλμό της πίστας από την καρδιά της δράσης. Στην παρουσίαση της εκπομπής θα βρίσκονται οι Μαρία Θωμά, Κώστας Λεώνης και Πάνος Σεϊτανίδης, ενώ καλεσμένοι στο στούντιο θα βρίσκονται 3 οδηγοί αγώνων: Ο Δημήτρης Παπαναστασίου, που αγωνίζεται στο McLaren Trophy, και οι Jean Paul Καρράς και Philippe Armand Καρράς, που αγωνίζονται στην Ισπανική Formula 4. Στις μεταδόσεις των αγώνων θα βρίσκονται οι Γιώργος Ανανίδας, Κώστας Λεώνης και Πάνος Σεϊτανίδης.

Μετά το τέλος της εκπομπής «Formula 1 Show», η δράση συνεχίζεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ με το «Formula 1 Stories».
Ο Τάκης Πουρναράκης και ο Πάνος Σεϊτανίδης θυμούνται όσα συνέβησαν στο ιταλικό Grand Prix το 1988. Ο αγώνας αυτός στη Μόντσα παραμένει μία από τις πιο συγκινητικές και μυθικές στιγμές στην ιστορία της Formula 1. Ήταν η πρώτη εμφάνιση της Ferrari στον εντός έδρας αγώνα της μετά τον θάνατο του ιδρυτή της, Έντσο Φερράρι, που είχε φύγει από τη ζωή λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, η McLaren κυριαρχούσε απόλυτα, σαρώνοντας κάθε νίκη. Στη Μόντσα, ο Αλέν Προστ εγκατέλειψε νωρίς λόγω προβλήματος στον κινητήρα, αφήνοντας τον Άιρτον Σένα να οδηγεί άνετα την κούρσα. Ωστόσο, μόλις δύο γύρους πριν από την καρό σημαία, η επαφή του Σένα με τον Ζαν-Λουί Σλεσέρ στην πρώτη στροφή έθεσε το μονοθέσιο του Βραζιλιάνου εκτός μάχης. Μέσα σε ένα παραλήρημα ενθουσιασμού από τους Τιφόζι, ο Γκέρχαρντ Μπέργκερ πέρασε στην πρωτοπορία, με τον Μικέλε Αλμπορέτο να ακολουθεί. Η Ferrari σημείωσε ένα ανεπανάληπτο «1 – 2», σπάζοντας το απόλυτο σερί της McLaren και αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη του «Κομεντατόρε».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ 13ου GRAND PRIX ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΕ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΑΝΤ1+

F1FP14/913:30ANT1+
F2Qualifying4/915:55ANT1+
F1FP24/917:00ANT1+
F3Sprint Race5/910:30ANT1+
F1FP35/913:30ANT1+
F2Sprint Race5/915:15ANT1+
F1Qualifying5/917:00ANT1+
F3Feature Race6/909:15ANT1+
F2Feature Race6/910:45ANT1+
F1Formula 1 Show6/915:00ANT1, ANT1+
F1Race6/916:00ANT1, ANT1+
F1Formula 1 Show6/9Με τη λήξη του αώναΑΝΤ1+


Πηγή: antenna.gr
 
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Η ΕΡΤ συνεχίζει να μας εκπλήσσει αρνητικά καθώς αγοράζει δικαιώματα και μεταδίδει ελάχιστους έως καθόλου αγώνες. Μετά τα προκριματικά για το FIBA BASKETBALL WORLD CUP όπου δείχνει μόνο τους αγώνες της Εθνικής μας και κανέναν άλλον, σήμερα ξεκινάει το Women's Basketball World Cup και δεν δείχνει ούτε καν τον αγώνα των Η.Π.Α. που πιθανόν θα έχει ένα ενδιαφέρον. Όταν αυτά τα δικαιώματα τα είχε η Nova έως πέρυσι τουλάχιστον έδειχνε και κάτι παραπάνω. Η συγκεκριμένη διοργάνωση όντως δεν έχει τόσο ενδιαφέρον για την Ελλάδα αλλά θεωρώ ότι μπορεί να δείχνει και κάτι.
 
  • Sad
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ