Μπελλος Ευαγγελος
Supreme Member
Απάντηση: Re: Αθώοι οι 49 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο της 8ης Μα
****Ενώπιον της δικαιοσύνης όμως πότε θα έρθουν αυτοί οι οποίοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους; Ενώπιον της δικαιοσύνης πότε θα έρθουν αυτοί που συκοφαντούν και κατηγορούν αβίαστα; Ενώπιον της δικαιοσύνης πότε θα έρθουν αυτοί που παρόλο που βρίσκονται από τη πλευρά του νόμου παρανομούν χωρίς κανένα έλεγχο; Αυτά ρωτάω.****
αυτα ρωταω και εγω ........ απαντηση δεν παιρνω ποτε ομως !!!.... διοτι ποτε δεν θα δικαστουν !! :grandpa:
εγω δεν στεκομαι στο αν ηταν φοιτητες η απλοι περαστικοι η απλοι συμετεχοντες στην πορεια ....εγω στεκομαι στο Γεγονος οτι καταπατηθηκαν τα στοιχειωδη δικωματα των συληφθεντων αλλα και των Γονεων τους ....
με πειραζει που η αστυνομια παλι οχι μονο δεν εκανε συληψεις των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπευθηνων για τις καταστροφες ......αλλα εβγαλε το αχτι της κυριωλεκτικα σε ασχετο κοσμο .....
Μα τα πράγματα είναι απλά και δεν έχουν να κάνουν με το άσυλο ή το αν ο άλλος είναι φοιτητής ή όχι. Μιλάμε για συλλήψεις, λανθασμένες όπως έκρινε το δικαστήριο, που έγιναν σε πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Και μιλάμε και για ανάρμοστη συμπεριφορά εκ μέρους κάποιων οργάνων της τάξης, μετά τις συλλήψεις. Και εγώ δεν έχω πρόβλημα με το να γίνουν συλλήψεις. Αυτοί που βάλανε τις φωτιές να συλληφθούν και να έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Ενώπιον της δικαιοσύνης όμως πότε θα έρθουν αυτοί οι οποίοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους; Ενώπιον της δικαιοσύνης πότε θα έρθουν αυτοί που συκοφαντούν και κατηγορούν αβίαστα; Ενώπιον της δικαιοσύνης πότε θα έρθουν αυτοί που παρόλο που βρίσκονται από τη πλευρά του νόμου παρανομούν χωρίς κανένα έλεγχο; Αυτά ρωτάω.
****Ενώπιον της δικαιοσύνης όμως πότε θα έρθουν αυτοί οι οποίοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους; Ενώπιον της δικαιοσύνης πότε θα έρθουν αυτοί που συκοφαντούν και κατηγορούν αβίαστα; Ενώπιον της δικαιοσύνης πότε θα έρθουν αυτοί που παρόλο που βρίσκονται από τη πλευρά του νόμου παρανομούν χωρίς κανένα έλεγχο; Αυτά ρωτάω.****
αυτα ρωταω και εγω ........ απαντηση δεν παιρνω ποτε ομως !!!.... διοτι ποτε δεν θα δικαστουν !! :grandpa:
εγω δεν στεκομαι στο αν ηταν φοιτητες η απλοι περαστικοι η απλοι συμετεχοντες στην πορεια ....εγω στεκομαι στο Γεγονος οτι καταπατηθηκαν τα στοιχειωδη δικωματα των συληφθεντων αλλα και των Γονεων τους ....
με πειραζει που η αστυνομια παλι οχι μονο δεν εκανε συληψεις των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπευθηνων για τις καταστροφες ......αλλα εβγαλε το αχτι της κυριωλεκτικα σε ασχετο κοσμο .....
Last edited: