Αθορυβα Τροφοδοτικα

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Seasonic x-400

Εχω βρει 2 fanless τροφοδοτικα Τα οποία όμως δεν Βρήκα σε κανένα ελληνικό μαγαζι..

Οι τιμές που Βρήκα για το seasonic χ-400 στο eBay και σε Γερμανικα μαγαζια είναι στην καλύτερη 160 με τα μεταφορικά. Το Έχει βρει κάποιος φτηνότερα;

Ένα ακόμα fanless το οποίο Βρήκα είναι το Silverstone nightjar και αυτο απο ότι βλέπω Μόνο απο εξωτερικό.

Επίσης υπαρχουν και τα picoPSU τα οποια ανακαλυψα απο εδω μεσα.

1) Με ενα PicoPSU μπορω να τροφοδότησω έναν intel i3 530 (στα 2.8ghz αν θυμάμαι καλά), σε μια μητρική asrock H55m pro, με 4gb ram kingston, 4 σκληρούς WD Ears Green 2Tb και ένα DVD-rw. Στο μέλλον μπορει να βάλω και ένα extra pci express sata controller, για παραπάνω σκληρούς. Θα τα σηκώσει ολα αυτα ενα PicoPSU 120-150w;

2) Υπάρχει κάποιος που να εχει χρησιμοποιήσει κανενα απο τα παραπανω για να μας πει εντυπώσεις;

με 4 σκληρους χωρις το extra pci express κανουμε δουλεια με ενα pico;

Με τα αλλα θα εχω κανενα θεμα ισχύεις (με τους extra σκληρους, sata controller κτλ);

δεν εχει χρησιμοποιησει κανενας κανενα απο τα seasonic, nightjar ή αυτο το forton;

Nightjar έχω και εγώ αλλά και κολλητός. Σε κάποια στιγμή τα είχε και σε προσφορά το πλαίσιο. Γενικά μεγάλο μου πέφτει καθώς δεν έχω τις απαιτήσεις σου. Αλλά ξανασκέψου το ρε συ, αθόρυβο τροφοδοτικό και 4 θορυβώδεις δίσκους… είναι παράξενη συνταγή.

Nightjar έχω και εγώ αλλά και κολλητός. Σε κάποια στιγμή τα είχε και σε προσφορά το πλαίσιο. Γενικά μεγάλο μου πέφτει καθώς δεν έχω τις απαιτήσεις σου. Αλλά ξανασκέψου το ρε συ, αθόρυβο τροφοδοτικό και 4 θορυβώδεις δίσκους… είναι παράξενη συνταγή.

το 300w λες να σηκωσει αυτα που θελω;
ενταξει παντα υπαρχει και μια μουσικη στο δωματιο οποτε οι σκληροι δεν θα ακουγονται..απλα παιζω χαμηλα την ενταση και ακουγεται το τροφοδοτικο και η ψυκτρα του ι3, λεω να την αλλαξω και αυτη.

Καλή συνέχεια αρα! Τα 300 θεωρώ ότι θα σου είναι αρκετά!
Για ψύξη το συζητάμε όσο θες, την μαμά ψήκτρα έχεις? Και σε τι κουτί?

Καλή συνέχεια αρα! Τα 300 θεωρώ ότι θα σου είναι αρκετά!
Για ψύξη το συζητάμε όσο θες, την μαμά ψήκτρα έχεις? Και σε τι κουτί?
H ψηκτρα ειναι της μαμας intel και ειναι σε αυτο το κουτι της Lian Li.
Και ειναι ανοιχτο 24/7. εχει πανω μια asrock H55 Pro με 2 Gb Kingston.
οποιαδηποτε σχολιο καλοδεχουμενο..