Αθόρυβη Κάρτα Γραφικών

Re: Απάντηση: Αθόρυβη Κάρτα Γραφικών

καμία διαφορά σε χρήση προγραμμάτων που δεν έχουν ανάγκη την γραφική δύναμη ... όμως θα κουκουλώνει τον επεξεργαστή και θα δεις μία μικρή αύξηση στο χρόνο τουλάχιστον στο convertx2dvd ...

Παρντόν;

αμάν Δημήτρη , λες και δεν ξέρεις τι λέω ...

ξέρω ότι γίνεται το ανάποδο , ο επεξεργαστής κουκουλώνει την κάρτα , και νομίζω πως γίνεται και έτσι

Καμία διαφορά.

καμία διαφορά σε χρήση προγραμμάτων που δεν έχουν ανάγκη την γραφική δύναμη ... όμως θα κουκουλώνει τον επεξεργαστή και θα δεις μία μικρή αύξηση στο χρόνο τουλάχιστον στο convertx2dvd ...

Ωχ διαφορετικές απόψεις.

Λέτε στο Convertxtodvd να δω διαφορά προς τα κατω !!!!!!!

Έκανα ένα πείραμα έβγαλα τους drivers από την 4670 και έπαιζε generic.

Το Convertxtodvd μου έδωσε τα ιδία αποτελέσματα.

Last edited:

αμάν Δημήτρη , λες και δεν ξέρεις τι λέω ...

ξέρω ότι γίνεται το ανάποδο , ο επεξεργαστής κουκουλώνει την κάρτα , και νομίζω πως γίνεται και έτσι

Ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών αλληλοεπηρεάζονται όταν η εφαρμογή το απαιτεί.

Ένα πρόγραμμα σαν το convertxtodvd δεν έχει καμία σχέση με την κάρτα γραφικών, οπότε αυτή δεν παίζει κανένα ρόλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθόρυβη Κάρτα Γραφικών

Ένα πρόγραμμα σαν το convertxtodvd δεν έχει καμία σχέση με την κάρτα γραφικών, οπότε αυτή δεν παίζει κανένα ρόλο.

ωχ, άλλα λένε άλλοι...
πιάσε το egg and crop it......

Άκη, με οποιαδήποτε fanless (είτε nvidia 9xxx, είτε ATI 4xxx) θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Αφού δεν πρόκειται ποτέ να παίξεις παιχνίδια, θα σου έλεγα να πάρεις την φτηνότερη named κάρτα που θα βρεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθόρυβη Κάρτα Γραφικών

ωχ, άλλα λένε άλλοι...
πιάσε το egg and crop it......

Μπα, δεν τίθεται θέμα πιάσε το egg and crop it.

Τα πράγματα είναι απλά. Είναι πολύ συγκεκριμένες οι εφαρμογές των οποίων οι επιδόσεις εξαρτώνται και από την κάρτα γραφικών. Καμία εφαρμογή video editing / encoding / transcoding / κτλ δεν επηρεάζεται άμεσα ή έμμεσα από την κάρτα γραφικών, αρκεί φυσικά να μην μιλάμε για κάποια on-board, ή για κάποια τεχνολογία του στυλ Cuda.

MSI 9500GT fanless έκδοση (70 ευρώ)... δεν είναι ετοιμοπαράδοτη όμως σε κανένα μαγαζί.

Ωχ διαφορετικές απόψεις.

Λέτε στο Convertxtodvd να δω διαφορά προς τα κατω !!!!!!!

Έκανα ένα πείραμα έβγαλα τους drivers από την 4670 και έπαιζε generic.

Το Convertxtodvd μου έδωσε τα ιδία αποτελέσματα.

στα προγραμματα που αναφερεις,αλλα και σε ολα ανεξεραιτως τα προγραμματα, ΔΕΝ θα δεις καμια διαφορα σε ταχυτητα αναμεσα στις καρτες γραφικων ειτε ειναι 4550 ή 4850 ή 4870.....
απλα το σκεπτικο μου που σου προτεινα την 4850 ( με εξτρα cooleraki) ειναι πως σαν μηχανημα συνολικα θα ειναι πιο ολοκληρωμενο με μια πιο δυνατη καρτα σε σχεση με τις αλλες που κοιτας.....
Οσον αφορα τη συγριση αναμεσα σε ΑΤΙ νs NVIDIA πιστευω πως με τα σημερινα δεδομενα η ΑΤΙ ειναι πως το λεμε.....best vallue for money.
-bye-

Έχω μια της GIGABYTE αυτή http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2900
με HDMI σε SONY46X3500 είμαι ικανοποιημένος και από εικόνα και από ήχο 7,1 στον ενισχυτή
Απλά δεν είναι για παιχνίδια λόγο θερμοκρασίας!!!

:grinning-smiley-043

Τότε ποιο το νόημα να αγοράσει κάποιος μια ακριβούτσικη παιχνιδοκάρτα που δεν είναι για παιχνίδια? :flipout: καλύτερα 4550, ούτε αυτή κάνει για παιχνίδια, και fanless θα είναι, και χωρίς πρόβλημα με θερμοκρασίες...

υγ. Και εγώ προτιμώ fanless λύσεις (για τις πιο μεγάλες ψύκτρες τους, όμως "ενσωματώνω" ένα αθόρυβο ανεμιστήρα πάνω τους, όπως τώρα στην 8500GT μου).

Last edited:
...θα επιμεινω στην 4550 χωρις φαν που πηρα πριν λιγους μηνες

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37060

Σουπερ για ταινιες και δεν συζητω την NVidia - με την παραπανω (αγορασμενη απο το eshop) αντικατεστησα μια 9600GT της οποιας η ποιοτητα σε ταινιες ηταν υποδεεστερη....

καλο ψαξιμο!
-bye-

Εγω τελικά παρήγγειλα αυτήν από Γερμανία η οποία φυσικά δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη, την περιμένουν την Τρίτη από ότι μου είπαν τηλεφωνικά.
Κι εγώ , όπως κι ο Ακης, παιχνίδια ΜΗΔΕΝ ούτε καν πασιέντζα.
http://www.hisdigital.com/un/product2-412.shtml

Αν δεν σας πειράζει η αναμονή, και ενδιαφέρεστε για 0 db θόρυβο, ρίξτε της μια ματιά.

Εγω τελικά παρήγγειλα αυτήν από Γερμανία η οποία φυσικά δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη, την περιμένουν την Τρίτη από ότι μου είπαν τηλεφωνικά.

Αν δεν σας πειράζει η αναμονή, και ενδιαφέρεστε για 0 db θόρυβο, ρίξτε της μια ματιά.

Εξαιρετικη επιλογη θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος (παιζεις και παιχνιδακια με την συγκεκριμενη αν θες, μεχρι το καινουργιο tomb raider ανετα σε 1920χ1080) -bye-

μπορείς να μου πεις πόσο την πήρες και αν είναι single slot??