ATI 3870/3850

Re: ATI 3870/3850 REVIEW

Τότε δεν μας βοήθησες. :p

o Browser ζητησε να ανεβασω καποιες φωτο μηπως και βρει καποια ακρη.
εκτος απο τις sapphire το περιλαμβανουν η asus 2600xt ddr4 αλλα και η msi 2600xt.
τωρα για αγορα μονο του ανταπτορα(που να περναει και ηχο) μαλλον χλωμο το βλεπω.....:AFADF0:

Δεν με καίει και τόσο:p, αλλά ίσως το χρησιμοποιήσω και για ήχο. Οπότε θέλω να ξέρω που μπορώ να το βρω. ;)

εμενα με διευκολυνει πολυ στις ταινιες του πιτσιρικα μου,οπου δεν χρειαζεται βεβαια να του βαλω να ακουει dd ή dts...

Αυτή??? http://www.elasyn.gr/viewpage.php?section=18
Είναι αντιπρόσωποι της OEBLACH???
Και ήχο θέλω.
http://www.elasyn.gr/plistall.php?section=116 Παρτους τηλ.και ζητα τον Θαναση που ασχολειται με την OELBACH.........πιστευω οτι θα σε βοηθησει.
Ηταν και στην HELEXPO και αρκετοι ρωτουσαν για ανταπτορες και εχει πολυ αξιολογα προιοντα.Καλημερουδια.....:fahne90:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI 3870/3850 REVIEW

οτι καλυτερο μπορουσα εκανα.
πιστευω να βοηθησουν:

277px-DVI_Connector_Types.svg.png

attachment.php

Βεβαιως και βοηθησες κι ευχαριστω πολυ.
Οπως ειχα αναφερει και παλαιοτερα που το κοιταγαμε, το βυσμα ειναι dvi-d dual link.
Τωρα δεν ξερω αν παιζει κατι και απο την πλευρα του hdmi που δεν καταλαβαινω....

Θενκς

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI 3870/3850 REVIEW

277px-DVI_Connector_Types.svg.png

attachment.php

Βεβαιως και βοηθησες κι ευχαριστω πολυ.
Οπως ειχα αναφερει και παλαιοτερα που το κοιταγαμε, το βυσμα ειναι dvi-d dual link.
Τωρα δεν ξερω αν παιζει κατι και απο την πλευρα του hdmi που δεν καταλαβαινω....

Θενκς

:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

και για μας τους ασχετους

απο την μια μερια ειναι το HDMI και απο την αλλη DVI-D.

AYTO METAΦEΡEI HXO KAI EIKONA

Απάντηση: ATI 3870/3850 REVIEW

Εχω βαλει σε bold φιλος αυτα που βλεπω απο τη φωτο...

dvi-d dual link σε hdmi.

To μονο που δεν μπορω να διαπιστώσω ειναι αν υπαρχουν περιεργες συνδεσεις η γεφυρες μεσα στον adaptor.

Ψαχνω να παρω ενα καλωδιο dvi-d dual link σε hdmi male male, για να το δοκιμασω.

Επι της ευκαιριας επαναφερω παλαιοτερ ερωτηση μου. Ηχο και εικονα βγαζουν και οι δυο dvi της καρτας ?

Dual DVI display port supports resolutions up to 1920x1200 (single-link DVI) or 2560x1600 (dual-link DVI, HDCP).

Browser βγαζεις ακρη απο αυτο?

* Certified for Windows VISTA Premium.
* Design based on ATI Radeon HD3870 series. (RV670XT)
* On-board with 512MB GDDR4 high speed memory.
* Unified Superscalar Shader Architecture built-in 320 stream processing units.
* Built-in HDMI support for HD video with multi-channel (5.1) AC3 support, enabling a plug-and-play cable-less audio solution.
* Hardware processing UVD (unviversal Video Decoder) delivers sharp images and vibrant color fidelity with 1080p playback of Blu-ray and HD DVDs.
* Dual DVI display port supports resolutions up to 1920x1200 (single-link DVI) or 2560x1600 (dual-link DVI, HDCP).
* ATI CrossFireX™ multi-GPU technology support (A complete ATI CrossFireX system includes ATI Radeon Graphics, an AMD 790FX or AMD 790X Chipset, ATI CrossFireX Certified memory and an ATI CrossFireX Certified power supply.)
* High-Speed 128 bit HDR (High Dynamic Range) rendering
* ATI Avivo HD technology includes fully integrated HD audio capabilities and supports playback of multi-channel (5.1) audio streams.
* The best cooling system-X-Turbo III edition
* ATI PowerPlay™ technology
* Windows Vista with comprehensive DirectX® 10.1 support.
* Shader Model 4.1

Last edited:
Απάντηση: ATI 3870/3850 REVIEW

Δεν θα το ελεγα. Το μονο που επισημαινει , το ειχε πει κι ο Δημητρης παλαιοτερα, ειναι την ουσιαστικη χρηση του dual link που ειναι οι αναλυσεις.

Τωρα μπηκα σε σκεψεις μηπως το adaptoraki κανει κι αλλα κολπα μεσα του......

Μήπως τελικά είναι προτιμότερο να περιμένουμε να έρθουν με το καλό και στην Ελλάδα διότι αυτή την στιγμή απλά τις περιμένουμε.
Να δούμε και τι drivers θα "φοράνε", και τις συμβατότητες με vista και htpc.

αλλο connect3d και αλλο gecube x-turbo

εχω παρει τηλεφωνο,και θα με παρουν για να το ξεκαθαρισουν:p