ATI 4000 SERIES

Βγηκε και η έκδοση 1.97 του HDMI driver από την Realtek.

Για να δούμε μπας και λύνει το πρόβλημα με τον Denon (που δεν νομίζω δλδ).

Ξερει κανεις το μηκος της ΑΤΙ 4870 ? Εχω ενα κουτι που δεχεται μεχρι 23 cm δηλαδη 9 ιντσες καρτες,δεν μπορω να βρω το μηκος της πουθενα.

Απάντηση: Re: ATI 4000 SERIES

Ξερει κανεις το μηκος της ΑΤΙ 4870 ? Εχω ενα κουτι που δεχεται μεχρι 23 cm δηλαδη 9 ιντσες καρτες,δεν μπορω να βρω το μηκος της πουθενα.

νομιζω ειναι 23,5 και 24 cm

Να έχετε υπόψη ότι αν η κάρτα χρειάζεται και τροφοδοσία, συνήθως πρέπει να προσθέσετε ακόμα 1-2 εκατοστά στο μήκος της..

powerconnector.jpg

πολυ σωστα,η 4870 τα εχει διπλα-διπλα,αφου εχει δυο

Last edited:
http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst-8.7-Beta-Vista-32|64-bit-download-1982.html

Σπύρο μήπως δοκίμασες αυτούς???

The Catalyst 8.7 beta (for both the 32 and 64bit version of Windows Vista) contains the 8.520 version display driver (Catalyst 8.6 comes with 8.501), is dated June 25th and features support for almost every Radeon-branded card since the days of the 9500 plus the recently-released Radeon HD 4800 cards.

περιμενω την 4850 να ερθει για να συνδεθει με καλωδιο hdmi στην px70,
υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?

Gaming εδώ και μόνο εδώ χωρίς ανούσια timedemos και canned benchmarks τα οποία δεν λένε απολύτως τίποτα.:flute:

http://www.hardocp.com/article.html?art=MTUyNCwsLGhlbnRodXNpYXN0

ετσι ακριβως!
αστερια ειναι και οι δυο καρτουλες,και εαν βαλεις και το κοστος μεσα στην τιμη τους απλα δεν παιζονται αν και εχει ανακοινωσει πολυ μεγαλες μειωσεις τιμων η nvidia.
τα κανουν ολα και συμφερουν.

Μπορεί κανείς να δοκιμάσει αν το νέο chip κάνει accelerate H.264 video μέσω του DXVA σε > L4.1 profile? Απ' όσα ξέρουμε η βασική βελτίωση είναι πως μπορεί να κάνει 2 ταυτόχρονα decodes, οπότε ίσως να έχουν αλλάξει κάτι και στην υποστήριξη > L4.1 profile.

mp

αν και δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι, θα με ενδιέφερε και εμένα πολύ να το δοκιμάσει κάποιος και να μας πει...

Λυθηκε και το θεμα του ηχου με τους Denon (τουλαχιστον με τους 3808-4308 που γνωριζω): Απλως πρεπει να χρησιμοποιειται η HDMI εισοδος Νο.4!

Go figure (but it works)!

Λυθηκε και το θεμα του ηχου με τους Denon (τουλαχιστον με τους 3808-4308 που γνωριζω): Απλως πρεπει να χρησιμοποιειται η HDMI εισοδος Νο.4!

Kαπου διαβασα για νεο firmware στο denon που λυνει το προβλημα !

Re: Απάντηση: Re: ATI 4000 SERIES

Kαπου διαβασα για νεο firmware στο denon που λυνει το προβλημα !
Οχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Έχω το τελευταίο (αλλά και όλα τα προηγούμενα) και δεν δουλεύει αν δεν το βάλεις στο 4.

..και;;;; "Ξυρίζει" ακομα; :D