ati 4650 προβλημα

trooper 13

Established Member
8 March 2007
231
εχω την εν λογω καρτα συνδεδεμενη μεσω hdmi σε μια samsung 40 hd ready.ομως στις αναλυσεις μου δινει μονο μεχρι 1280x720.αν δοκιμασω με το force να βαλω 1366x768 μου ριχνει το refresh rate σε 30i.δοκιμασα και τους τελευταιους drivers και παλι τιποτα.το λειτουργικο μου ειναι vista ultimate

Παλιό ή νέο μοντέλο? Τα παλιότερα μοντέλα της samsung (όπως το δικό μου hd ready 32S71) δεν δέχονταν σήμα από υπολογιστή στην hdmi τους, δεν δίναν σωστές αναλύσεις. Το έγραφαν και στο μάνιουαλ τους. Αν είναι όμως νεότερο, νομίζω το διόρθωσαν... Αρα κάτι άλλο θα φταίει.

Με τι refresh rate στα κανει αυτα (το λεω γιατι πρεπει να δωσεις 60hz)? Εχεις ενεργοποιησει το pc in στην τηλεοραση σου (αν το εχει)?

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με μια Ati X1950Pro.

Δοκίμασε τα εξής:
α)Από τις επιλογές στο ccc πήγαινε στο display manager,κάνε δεξί πάνω στην TV και επέλεξε swap display mapping για να κάνεις κύριο μέσο προβολής την TV.Με την επιλογή αυτή σε εμένα εμφανίστηκαν επιπλέον αναλύσεις και ρυθμοί ανανέωσης.
β)Βγάλε εντελώς το monitor και άσε μόνο την TV.Θα εμφανιστούν αναλύσεις που δεν μπορούσες να επιλέξεις πριν.
Οι δύο αυτές λύσεις - κατά τη γνώμη μου - είναι ημίμετρα.Επειδή και εμένα με ταλαιπώρησαν βγάζε το monitor και χρησιμοποίησε Powerstrip να δώσεις αναλύσεις και refresh rates.Τις αναφέρω μήπως δουλέψουν σε εσένα.

Ελπίζω να βοήθησα :)