ατι 5χχχ

Φίλε μου μείνε καλύτερα στην Nvidia...

Έχω την 5770 και όταν κάνω install το Catalyst δεν μου εγκαθιστεί ποτέ μα ποτέ τους HDMI drivers! Πρέπει να το κάνω εγώ manually απο ξεχωριστό αρχείο!!

σορυ αλλα δεν νομιζω οτι ειναι λογος αυτος να μεινει με την nvidia και ειδικα την συγκεκριμενη

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ατι 5χχχ

αλλά 5-6 μάτια (ήταν και ο Μπαμπίνος) αυτό είδαμε
Δλδ ήσασταν 2 άτομα + ο Μπαμπίνος (το 5ο μάτι) ; :p (τελευταία πρέπει να με μισεί περισσότερο ο Μπίκος :p)

Δεν το αμφισβητώ αλλά κάτι περίεργο πρέπει να έπαιζε με την Nvidia (κανά deinterlacing, δεν ξέρω....). Τί είδατε αλήθεια και σε τι setup;

Ακαδημαϊκά τα παραπάνω βέβαια γιατί δεν έχω σκοπό να αλλάξω την ΑΤΙ (όχι όμως για τους λόγους που αναφέρεις αλλά γενικά).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ατι 5χχχ

Μωρέ παρεξήγηση δεν υπάρχει. Αλίμονο. Τεχνικά μπορεί να μην ξέρω να το αναλύσω, αλλά 5-6 μάτια (ήταν και ο Μπαμπίνος) αυτό είδαμε. Ήταν πιο θολή και λιγότερο ευκρινής η nvidia. Με πιο βάθος η ΑΤΙ. Η διαφορά έκανε μπαμ. Ετσι θυμάμαι έτσι λεω. Γι αυτό την nvidia την κράτησα μόλις 1 εβδομάδα και γύρισα πίσω σε ΑΤΙ.

-bye-

Αν και έχει περάσει λίγος καιρός τα πράγματα είναι
έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Νεκ και μπορώ να πώ ότι
ήταν κοινή παραδοχή όλων μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ατι 5χχχ

Δλδ ήσασταν 2 άτομα + ο Μπαμπίνος (το 5ο μάτι) ; :p (τελευταία πρέπει να με μισεί περισσότερο ο Μπίκος :p)

Δεν το αμφισβητώ αλλά κάτι περίεργο πρέπει να έπαιζε με την Nvidia (κανά deinterlacing, δεν ξέρω....). Τί είδατε αλήθεια και σε τι setup;

Ακαδημαϊκά τα παραπάνω βέβαια γιατί δεν έχω σκοπό να αλλάξω την ΑΤΙ (όχι όμως για τους λόγους που αναφέρεις αλλά γενικά).

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι την nvidia την είχα τέλεια ρυθμισμένη σύμφωνα με οδηγίες που βρήκα στα ξένα σάιτς.
Προβολή σε κούρο, VW60 και W10000. Παντού έχανε κατά κράτος η nvidia.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ατι 5χχχ

Γιατί τελευταία; Ανέκαθεν. -bye-

Πέρασε πολύς καιρός από τότε, δεν θυμάμαι και πάρα πολές λεπτομέρειες.
Ίσως να ήταν και το πιό σωστό χρώμα της ΑΤΙ, η σωστή χρωματική απόδοση αντανακλά και στην ευκρίνεια.

Απάντηση: Re: ατι 5χχχ

Φίλε μου μείνε καλύτερα στην Nvidia...

Έχω την 5770 και όταν κάνω install το Catalyst δεν μου εγκαθιστεί ποτέ μα ποτέ τους HDMI drivers! Πρέπει να το κάνω εγώ manually απο ξεχωριστό αρχείο!!

Πολύ περίεργο αυτό που λές... Δοκίμασες να κάνεις "Custom" την εγκατάσταση;

Αν μιλαμε για την ιδια δοκιμη, ειμασταν παραπανω απο 5 ματια, θα ελεγα καμμια 10ρια...:coool:

Ολοι ειχαμε καταληξει σε μικρο προβαδισμα της Ατι. Εκτος του Μπαμπη που ηταν μπερδεμενος(εξ ου και το 1 ματι...:P )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ατι 5χχχ

Ίσως να ήταν και το πιό σωστό χρώμα της ΑΤΙ, η σωστή χρωματική απόδοση αντανακλά και στην ευκρίνεια.
Οπως προείπα, κάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ....

Αλλιώς παίζει κάτι άλλο (πχ αυτά που είπε ο Δημήτρης).

Γιατί τελευταία; Ανέκαθεν. -bye-
Έγραψα ''τελευταία περισσότερο'' :p

Re: Απάντηση: Re: ατι 5χχχ

Πολύ περίεργο αυτό που λές... Δοκίμασες να κάνεις "Custom" την εγκατάσταση;

Πάντα custom κάνω αλλά.....

Την πρώτη φορά τσεκάρισα κανονικά το HDMI box αλλά ΔΕΝ τους έβαλε...

Την δεύτερη φορά απλά δεν υπήρχε καθόλου...

Βαρέθηκα να προσπαθώ και απλά τους πέρασα manually σαν ξεχωριστό αρχείο αφού υπήρχε κανονικά αποσυμπιεσμένο στο C:\AMD\Catalyt_9.12_Hotfix_WinXP_8.682.2RC1_Dec15\Packages\Drivers\WDM\HDMI\XP...

Βάζω και screen με όλο το Catalyst, έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε να μου έχει και άλλα κουμπιά εκτός απο Graphic Settings πάνω αριστερά!!
Κάνω λάθος?

Attachments

• 2010-01-20_171220.jpg
    2010-01-20_171220.jpg
    98.4 KB · Views: 16
Σε XP είσαι;

Θυμάμαι παλιότερα το HDMI της ΑΤΙ ήταν πονεμένη ιστορία στα XP.

Άν είσαι σε XP καλύτερα πήγαινε σε 7 να τελειώνεις....

Σε XP είμαι δυστυχώς...

Θέλω πρώτα να περάσουν κάποιοι μήνες πριν βάλω τα 7...
Το ίδιο hype υπήρχε και με τα Vista και ευτυχώς περίμενα για να τα βάλω και δεν τα έβαλα ΠΟΤΕ..!

Έτσι και τώρα, κάντε πρώτα εσείς το Beta testing και μετα θα τα βάλω κι εγώ... :P

Ταλαιπωρείσαι άνευ λόγου....

(btw έχουν περάσει όχι μήνες αλλά χρόνια....τα 7 είναι ένα καλό SP των Vista)

Anyway, ο καθένας κάνει όπως καταλαβαίνει

:)

Ταλαιπωρείσαι άνευ λόγου....

(btw έχουν περάσει όχι μήνες αλλά χρόνια....τα 7 είναι ένα καλό SP των Vista)

Anyway, ο καθένας κάνει όπως καταλαβαίνει

:)

Χρόνια που βγήκαν τα 7??

Αν βγάλουν SP σε κανα μήνα τότε μάλλον θα τα βάλω...
Γενικά δεν είμαι απο τους τύπους που θα φάνε ατέλειωτες ώρες για να δουν το PC τους να δουλεύει απροβλημάτιστα...

Χρόνια που βγήκαν τα 7??

Αν βγάλουν SP σε κανα μήνα τότε μάλλον θα τα βάλω...

τα 7 είναι ένα καλό SP των Vista)

Γενικά δεν είμαι απο τους τύπους που θα φάνε ατέλειωτες ώρες για να δουν το PC τους να δουλεύει απροβλημάτιστα...
Σκέψου όμως ότι ίσως αυτό κάνεις μένοντας στα XP....

Κι εγώ.. Τα 2 από τα 3 ήταν για να περάσω τα Vista και μετά τα 7. :smile:

:afro: :music-smiley-005:

Χωρις πλακα τωρα, ξεπερασε αυτο που σε εχει πιασει με την σιγουρια του ''παλιου-γνωστου'' (ΧΡ) και κανε ενα 6ο φορματ και βαλε 7 να ηρεμισεις απο πολλα. Οπως θα ελεγε και ο Γιουρι Γκελερ: ΑΛΛΑΞΕ .... ΑΛΛΑΞΕ .... ΑΛΛΑΞΕ ...
:ernaehrung004: