ATI Catalyst 8.6 και ήχος από hdmi.. Λίγη Βοήθεια..?

F1insight

New member
3 May 2008
37
Λοιπόν, έχω την Radeon HD 3650 και το ΑΤΙ Catalyst 8.6, από την έξοδο hdmi της κάρτας δίνω εικόνα σε μία LG 42PG6000.. και αυτό είναι το πρόβλημα!! Δίνω ΜΟΝΟ εικόνα!! Απέγκατέστησα τa 8,6 και έβαλα τους drivers του catalyst 8.4 (που ήταν μαζί με το CD της κάρτας) και επιλέγοντας από το audio devices του control panel την ATI HD Audio κατάφερα να έχω και ήχο αλλά δημιουργήθηκαν άλλα προβλήματα με τα video codecs.. Οπότε πήγα ξανά στα 8,6 και τα προβλήματα στην εικόνα διορθώθηκαν αλλά ο ήχος έγινε ξανά ανύπαρκτος.. Τελικά για να περάσει ο ήχος από το hdmi με τα 8,6 τι πρέπει να γίνει???

Δεν εχεις γραψει το βασικοτερο τι os εχεις??? Εγω παντως με την 3870Χ2 και vista δεν εχω προβλημα!

Δεν εχεις γραψει το βασικοτερο τι os εχεις??? Εγω παντως με την 3870Χ2 και vista δεν εχω προβλημα!

Σωστός.. Λοιπόν, XP pro me sp3. Με τα 8,4 ολα οκ στον ήχο με 8,5 ή 8,6 η καρτα δε βγάζει μιλιά ούτε γι'αστείο. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, (μόνο vista δεν έβαλα..), έβγαλα κι έβαλα τους drivers καμία εικοσαριά φορές, κατέβασα από το site της ati τα hdmi audio drivers, αποτέλεσμα μηδέν, κατέβασα από τη μαμά ρεαλτεκ τα drivers για hdmi audio της ati, αποτέλεσμα και πάλι μηδέν.. Έκανα μέχρι και φορματ!! Και πάλι τίποτα.. ώσπου παρατήρησα στο catalyst control center ότι την tv την αναγνωρίζει σαν να έχει συνδεθεί μέσω dvi...... Είναι ανοιχτή η tv?? Σύνδεση dvi.. Κλείνω την tv?? Ως δια μαγείας αλλάζει και εμφανίζεται σαν hdmi η σύνδεση..:slapface:

Έχει κανένας παρόμοια προβλήματα με τη συγκεκριμένη κάρτα και xp pro??