ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

Νομίζω ότι μια σύγκριση ως προς την απόδοση σε βίντεο 2400-8600 θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο.Αλήθεια, οι κάρτες με παθητική ψύξη μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε υπολογιστές που μένουν ανοικτοί για μέρες ολόκληρες χωρίς παρενέργειες;

2400 vs. 8500GT
και
2600 vs. 8600GT/GTS

Για 8χ00 βγηκε driver για XP με HD acceleration?

υγ.1 κριμα παντως που η ati αργησε με τις μικρές 2χ00, και πήρα -αναγκαστικά- 8500gt silent/hdcp...
υγ.2 στην δική μου silent, παρόλο που δεν θα μένει μόνιμα ανοιχτό, έβαλα έναν αθόρυβο και χαμηλών στροφών 8άρη ανεμηστήρα πάνω στην ψιλοτεράστια της ψύκτρα...

Οι 2600 pro + xt δεν υπαρχουν ακομα εδω κι εξω βρισκεις τιμες αλλα ειναι pre order. Παρομοιως και οι 2400 xt.

Τις 2400 pro τις βρισκεις ευκολα "οξω" κι εφαιρε και το πλαισιο με καμμια 15αρια ευρω παραπανω......

X2400 Pro 256MB - HDMI

59,00

985066.gif

2400 Pro 256MB

69,00

981494.gif

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

" κι εφαιρε και το πλαισιο με καμμια 15αρια ευρω παραπανω......

Αυτές είναι η αλητείες που σε κάνουν να κοιτάς το συμφέρον σου και να αγοράζεις από έξω :p

Tο μαμήσαμε το thread – έρευνα αγοράς το καταντήσαμε (φωτό / τιμές κλπ). :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

Αυτές είναι η αλητείες που σε κάνουν να κοιτάς το συμφέρον σου και να αγοράζεις από έξω :p

Tο μαμήσαμε το thread – έρευνα αγοράς το καταντήσαμε (φωτό / τιμές κλπ). :p

Αν θελεις να σου δειξω κι αλητειες , πολυ ευχαριστως να σου δειξω καποιες . κι ευκολα κιολας -bye-

Δε μαμησαμε κανενα thread. Την ερευνα αγορας καποιοι τη θελουν και καποιοι οχι !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

Αν θελεις να σου δειξω κι αλητειες , πολυ ευχαριστως να σου δειξω καποιες . κι ευκολα κιολας -bye-

Δε μαμησαμε κανενα thread. Την ερευνα αγορας καποιοι τη θελουν και καποιοι οχι !

Πολύ σοβαρά το πήρες και με κάνεις να ανησυχώ.

Όχι ευχαριστώ, δεν χρειάζεται να μου δείξεις κάτι γιατί δεν θα μου δείξεις κάτι καινούργιο κατά πάσα πιθανότητα αλλά απλώς την άποψή σου γι’ αυτό.

Όσο για την έρευνα αγοράς εξακολουθώ να θεωρώ ότι είναι Off Topic (κάτι που δεν έχει να κάνει με τον αν την θέλουν κάποιοι ή όχι) για το συγκεκριμένο thread αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα κιόλας (εξάλλου βλέπουμε καθημερινά απείρως χειρότερα).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

Πολύ σοβαρά το πήρες και με κάνεις να ανησυχώ.

Όχι ευχαριστώ, δεν χρειάζεται να μου δείξεις κάτι γιατί δεν θα μου δείξεις κάτι καινούργιο κατά πάσα πιθανότητα αλλά απλώς την άποψή σου γι’ αυτό.

Σωστα !

Όσο για την έρευνα αγοράς εξακολουθώ να θεωρώ ότι είναι Off Topic (κάτι που δεν έχει να κάνει με τον αν την θέλουν κάποιοι ή όχι) για το συγκεκριμένο thread αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα κιόλας (εξάλλου βλέπουμε καθημερινά απείρως χειρότερα).

Ακριβως. Κι απο την αλλη υπαρχουν και οι διαχειριστές της κατηγοριας να το κρινουν αυτο .

Δεν το πηρα καθολου σοβαρα don't worry -bye-:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

Δεν το πηρα καθολου σοβαρα don't worry -bye-:grinning-smiley-043
OK then, ρίξε τότε καμιά φωτό ακόμα από καμιά μουγκή γιατί νοιώθω ένα στερητικό :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

OK then, ρίξε τότε καμιά φωτό ακόμα από καμιά μουγκή γιατί νοιώθω ένα στερητικό :p

Ασε ρε τα ψόφια......γυρνα το κεφαλι σου και δες την στο ραφι :flipout::p

Επι του θεματος τωρα.

Με τις nvidia ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα σε συγκριση με τις 2400/2600 ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

Με τις nvidia ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα σε συγκριση με τις 2400/2600 ?
Κοίτα με την σειρά 7ΧΧΧ είχαμε θέματα με τους οδηγούς (color banding etc).

Οι 8500/8600 έχουν πλέον καλό HA (νομίζω όμως ακόμα αρκετά χειρότερο του UVD) αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει προσωπικά ακόμα για να δούμε αν τα προβλήματα των 7ΧΧΧ υφίστανται ακόμα.

Έχω μία 8600GT (ναι μουγκή! :p) για δοκιμή εντός των επομένων ημερών.

Δηλαδή αν εγώ βάλω την X2400 Pro 256MB - HDMI αντί της 1950 είμαι ΟΚ;
Το ρωτάω επειδή θα μου λύσει 2 προβλήματα που έχω.
1ον
Θα βγάλω τον αντάπτορα DVI-HDMI κι έτσι θα μπορέσω να σπρώξω πιό πίσω το HTPC ώστε να καθήσει σωστά στο ράφι, και
2ον
Ίσως αν δουλεύει το ΗΑ να μου ρίξει και λίγο τη θερμοκρασία της CPU που τώρα χτυπάει 54 και πάνω...

Ίσως αν δουλεύει το ΗΑ να μου ρίξει και λίγο τη θερμοκρασία της CPU που τώρα χτυπάει 54 και πάνω...

...και εγώ που έχω 29 βαθμούς κάθομαι και ψάχνομαι......:BDBDG54:

Sorry για το :offtopic:

Δηλαδή αν εγώ βάλω την X2400 Pro 256MB - HDMI αντί της 1950 είμαι ΟΚ;
Το ρωτάω επειδή θα μου λύσει 2 προβλήματα που έχω.
1ον
Θα βγάλω τον αντάπτορα DVI-HDMI κι έτσι θα μπορέσω να σπρώξω πιό πίσω το HTPC ώστε να καθήσει σωστά στο ράφι, και
2ον

Μπάμπη, ναι θα είσαι ΟΚ.

Για το 1 σίγουρα και πιθανότατα και για το 2 (απλώς εκεί επιφυλάσσομαι για το αν το 54 είναι πραγματικό και αν ναι σε τι οφείλεται).

Πάντως έχε υπόψιν, ότι με τους υπάρχοντες οδηγούς, η σωστή ρύθμιση δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα (σε εμένα πχ χθες για κάποιο μυστήριο λόγο δεν παίζαν σωστά τα color profiles στα οποία είχαμε καταλήξει με τα παιδιά την Δευτέρα).

Θα έλεγα στην παρούσα φάση κράτα την 1950 με τους 7.2 και μόλις στρώσουν λίγο οι 7.7+ το κοιτάς.

Με την X2400 Pro 256MB - HDMI.Σε P4 3.2 γλυτώνουμε την αναβάθμιση του επεξεργαστή.

Ποιά είναι η διαφορά xt και pro;

Δες το ποστ 28 τις διαφορες της 2600pro και xt.

Παρομοια ειναι τα πραγματα και για τις 2400.

Αν θες ποιο συγκεκριμενα δες το συγκριτικο πινακα απο καποια απο τις εταιριες και θα τις δεις .

(μην το βαλω παλι και μου την πει ο Συριος....:flipout:)

Απ'οτι διαβαζω το επομενο βημα ειναι να ερθουν ΚΑΙ AGP 2400 και 2600.

Λες....!!

Θα έρθουν και σε AGP.

(Χρήστο, ''όξω'' είναι σε στοκ και οι 2600 - πως σου ξέφυγε αυτό - με απογοητεύεις :p)