ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

Μην μπλέξεις με beta.

Δεν υπαρχει λόγος.

Οι 7.7 παιζουν μια χαρα.

Μόνο να βάλεις και άλλους παραμέτρους προβλημάτων μπορεις με beta.

Σύριε το any dvd το έχω βάλει. Θα βάλω και το τελευταίο patch του Power dvd και θα δούμε. Ξέχασα να αναφέρω ότι το όλο ενχείρημα γίνεται σε Vista Ultimate, αν παίζει κανα ρόλο αυτό.

Με το τελευταίο patch ξεκίνησε την ταινία αλλά με αρκετά σπασίματα στην κίνηση. Δοκίμασα νε ξετσεκάρω το hardware accelaration, και ενώ ξεκινάει η ταινία χωρίς κανένα πρόβλημα στην κίνηση μετά από 2-3 λεπτά μαυρίζει η viewing area του power dvd ( η control bar εμφανίζεται κανονικά από κάτω )και βγάζει το ακόλουθο μήνυμα - ( Το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης atikmdag σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία ). Μήπως πρέπει να αλλάξουμε και επεξεργαστή ( Amd athlon 64 3000+ ) ?

Δεν νομίζω να ειναι θεμα cpu (αν και δεν εχω ακούσει αν παίζει με τόσο παλιό / μικρό - υπολογίζω πάντως ότι δεν θα έχει πρόβλημα).

Επειδή ακούω πολλά περίεργα θα σου πρότεινα ένα format και καθαρή εγκτάσταση με τελευταίους drivers για όλα.

Πριν από αυτό μπορείς να δοκιμάσεις και την διαδικασία πλήρους απεγκατάστασης του PowerDVD:

1. Uninstall powerDVD Ultra from the computer in following ways:

(1) Please uninstall PowerDVD (by following steps)

(a) Start --> Programs --> Cyberlink PowerDVD (uninstall it). Check the registry for any exsistings PowerDVD keys and delete them using steps (b) and (c).

(b) Start --> Run (keyin ""regedit"") --> HKEY_Current_User --> Software --> Cyberlink --> PowerDVD and/or PDVD (delete the folder)

(c) Start --> Run (keyin ""regedit"") --> HKEY_Local_Machine --> Software --> Cyberlink --> PowerDVD and/or PDVD (delete the folder).

(d) Search and delete folder named Cyberlink and PowerDVD, if exists. Restart your system.

2. Kindly use the welow mentioned link to download the Microsoft CleanUp utility from the website:
msicuu2.exe http://download.microsoft.com/downl...1bd/msicuu2.exe

Now after downloading the utility kindly check if the PowerDVD Ultra is listed in the remove list if yes then kindly remove it.
3. Delete the PowerDVD InstallShield folder from C:\Program Files\InstallShield Installation Information\{6811xxx-xxx}
4. Reboot your computer.

Σε XP η έκδοση χωρίς το τελευταίο patch δουλεύει μια χαρά , με διπύρηνο Amd 4200+.
Σύριε η σύνθεση αυτή είναι καινούργια ,οπότε οι drivers είναι οι τελευταίοι. Είπα να φτιάξω μια σύνθεση από μερικά κομμάτια που μου είχαν περισσέψει και να το συνδέσω στην lcd , για να δοκιμάσω και τα Vista.

Καλά επειδή την έπαθα και εγώ, είπα πριν να βάλεις την έκδοση 7.8, γιατί σε αυτήν την έκδοση ενσωμάτωσαν την 2400AGP και παίζει σωστά, δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου.

Δοκίμασε το δεν χάνεις τίποτα!!

Αυτό ισχύει απο τις 5 Αυγούστου...

"Today appeared new commentaries from Sapphire. First, problem which arose with BIOS was not seen with Sapphire video card production . All video card company have the correct BIOS. In Second case , the examined earlier problem with the absence of UVD support in revision a13 chip RV610 will be solved by the release of catalyst 7.8 drivers , which will include UVD support on video cards, based on this chip revision . AND finally about The third problem with the power system , Sapphire do not supply video card series radeon HD 2400 with standard designs. Accordingly, they are protected from this problem ... ."

Υ.Γ Vista_???μπαααα!!

Παιδιά εξαιρετικό το thread είναι ότι πρέπει για εμάς που ενδιαφερόμαστε για low buget αναβάθμιση του Home theater pc μας με hardware acceleration Λύση.

Επί του θέματος τώρα. Έχω ένα pc με Pentium 4 HT 640 και θέλω να πάρω μια κάρτα PCI-E.

Διάβασα το thread και το βρήκα στα κυβικά μου μιας ψάχνω να του βάλω ότι φτηνότερο.

Προσανατολίζομαι λοιπόν σε μια 2400 κατά προτίμηση fanless και με HDMI με όριο τιμής τα 60Ε.

Έχω και μια ερώτηση να κάνω: η HDTV-out που διαθέτουν οι περισσότερες κάρτες τι είναι; Τι βύσμα, τι καλώδιο; Μήπως άδικα ψάχνομαι για HDMI;

Αυτήν εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=985066 πως την βλέπετε για παράδειγμα; Αν ήταν fanless την χτύπαγα επιτόπου.

Υπόψη ότι θεωρούμε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια.

Περιμένω με ενδιαφέρον τις γνώμες σας.

Α ξέχασα: καθότι παθόντας με overscan στον συνδυασμό DVD HDMI > LCD HDMI θα ήθελα να μπορώ να κάνω απόλυτο customize στην κάρτα και να την φέρω στα μέτρα της τηλεόρασης. Ελπίζω να με καταλαβένετε…

Θα πρότεινα να περιμένεις λίγο ακόμα, να βγουν οι 7.8 official, για να δούμε τυχόν προβληματάκια που θα προκύψουν...

Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, εκτός της μη επιτάχυνσης υλικού εκτός Powerdvd...

Ελπίζω στους 7.8 να το λύσουν...:music-smiley-005:

δυστηχώς βιάζομαι μιας και δεν υπάρχει άλλη κάρτα αυτή τη στιγμή και πάω για αγορά 99% αύριο

μήπως μπορείς να μου λύσεις την απορία για το καλώδιο - μετατροπέα HDTV-out ? τι βύσμα είναι;

ξέρω ότι με dvi 2 hdmi αντάπτορα κάνω τη δουλειά μου αλλά απ ότι βλέπω έχουν βγει όλα τα καλούδια πλέον και στις GPU...

Re: Απάντηση: ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

δυστηχώς βιάζομαι μιας και δεν υπάρχει άλλη κάρτα αυτή τη στιγμή και πάω για αγορά 99% αύριο

μήπως μπορείς να μου λύσεις την απορία για το καλώδιο - μετατροπέα HDTV-out ? τι βύσμα είναι;

ξέρω ότι με dvi 2 hdmi αντάπτορα κάνω τη δουλειά μου αλλά απ ότι βλέπω έχουν βγει όλα τα καλούδια πλέον και στις GPU...

Δεν έχω αυτή την κάρτα έχω την 512ΜΒ με 2 DVI, αλλα δεν κατάλαβα την ερώτηση, τι εννοείς HDTV Out, αφου έχει και HDMI και DVI οπότε γιατί αναρωτιέσαι?

δεν ρωτάω για την συγκεκριμένη που έχω δώσει το Link. αυτή ξεκαθαρίζει ότι έχει hdmi.

ρωτάω για την πλειοψηφία των καρτών οι οποίες γράφουν ότι έχουν HDTV-out μεσω καλωδίου το οποίο αρκετές λένε ότι συμπεριλαμβάνουν στην συσκευασία.

τι καλώδιο ενοούνε λοιπόν;

Re: Απάντηση: ATI HD 2400 + UVD PERFORMANCE

δεν ρωτάω για την συγκεκριμένη που έχω δώσει το Link. αυτή ξεκαθαρίζει ότι έχει hdmi.

ρωτάω για την πλειοψηφία των καρτών οι οποίες γράφουν ότι έχουν HDTV-out μεσω καλωδίου το οποίο αρκετές λένε ότι συμπεριλαμβάνουν στην συσκευασία.

τι καλώδιο ενοούνε λοιπόν;

Λοιπόν υπάρχουν 2 καλωδια που μπορεί να μπουν στην συσκευασία δίνουν ένα καλώδιο για να βγάλει έξοδο σε S-Video ή Video Out και ένα ανταπτοράκι απο DVI-HDMI...!!

Το HDTV-out που γράφουν δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα αφορά DVI2HDMI? ok, αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω.

Εντομεταξή σε παρεμφερείς τιμές παίζουν και οι 8400GS + 8500GS σειρές της Nvidia που απ ότι γράφουν έχουν επίσης υποστίριξη με hardware acceleration σε HD αρχεία (?)

Με αυτές γιατί δεν έχει γίνει καμία σύγκριση, ή μήπως έχει γίνει σε άλλο thread και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;