Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Κοίτα / άλλαξε τις εξόδους στον ενισχυτή

Μπορεί να χουν φάει κάνα κόλλημα τα edid
 
Όταν βρεθεί η λύση για τα 23, μετά πάμε και λιγουλάκι στα 59Hz!!:D

Eμενα η ati δινει επιλογη στο control panel επιλογη και για 59hz.
Ομως εχω επιλεξει τα 60hz για να βλεπω υλικο με f.i..(30 fps)

Εχω κανει πατατια. ? Νομιζα οτι μονο στα 24hz πρρεπει να διαλεγω τα 23hz.
Πρεπει να το κανω και στα 60hz. ?


edit:
Aκυρο, 29hz δινει σαν επιλογη και μπερδευτηκα.

Ομως, πρεπει να με απασχολει αυτο. ?
Πρεπει να καταφερω να βγαζει επιλογη και 59hz για να το επιλεξω υστερα. ?
Κι αν ναι, γιατι, που αποσκοπει αυτο. ? Δεν κλειδωνουν οι ati στα 60hz σωστα. ?
Πρεπει κι εκει να βρουμε τροπο να τα κανουμε 59. ?
 
Last edited:
Λοιπον καλη χρονια σε ολους. Και χωρις τον Pioneer το προβλημα υπαρχει. Πουθενα τα 24 (και μετα απο format κιολας). Τι το gpu on, το το ITC procecing on - off τιποτε.... Ειναι δυνατον να μην εχουν 23 οι catalyst....
 
Εμένα πάντως η 7750 μέσω jriver και madvr υποστηρίζει 23.9 χάνοντας 1 frame κάθε μισή ώρα ή κάτι τέτοιο σύμφωνα με το ctrl + j.
Η αλήθεια είναι πως στην τηλεόραση μου δείχνει 24p στην ένδειξη όταν γίνεται η αλλαγή.
 
Μηπως να ψαξω παλιους drivers... Απλα δεν με ικανοποιει σαν λυση...

Δεν μπορώ να πιστέψω οτι είναι τόσο προβληματικοί οι νέοι οδηγοί. Υπενθυμίζω οτι τα 23 φαίνονται μόνο στο Screen Resolution των Windows και όχι στο CCC.
 
Για να μην ανοιγω θεμα πειτε μια καλη nvidia να παιζει τον madvr τουμπανο. Το pc ειναι παλιο (775, intel 6850). Σκεφτομαι την 650.
Kostas_Y τι εννοεις απο οταν εβγαλα τα windows απο το htpc? Με τι λειτουργικο εισαι αν επιτρεπεται;
 
Πάνο καλή χρονιά φίλε.
Που κούμπωσες την ΗDMI? (παίζει 23,976?)

Αν στο προβόλι είσαι εντάξει φαντάζομαι, οπότε επόμενο βήμα κοίτα για παλιότερους οδηγούς.
 
Νικο καλη χρονια και οτι επιθυμεις.
Την κουμπωσα και στον προβολεα(benq 5000) που η 4850 εδινε 23 στους catalyst (μολις το επελεγες, μετα εδειχνε 24 αλλα κλειδωνε 23.976). Τιποτε. Δοκιμασα σχεδον ολους τους 13.** drivers. Τιποτε. Ουτε καν απο το 23 του mad δεν γυρναει. Η καρτα ειναι στις αγγελιες και εγω παω για gtx 650.
 
Απάντηση: Re: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Δεν μπορώ να πιστέψω οτι είναι τόσο προβληματικοί οι νέοι οδηγοί. Υπενθυμίζω οτι τα 23 φαίνονται μόνο στο Screen Resolution των Windows και όχι στο CCC.

Σε πισι που εστησα προχθες με παλια ΑΤΙ και τους τελευταιους καταλιστ ειχε και 23 και 24 στο ccc κανονικα. (Συνδεδεμενο σε pioneer 1223.)
 
Kostas_Y τι εννοεις απο οταν εβγαλα τα windows απο το htpc? Με τι λειτουργικο εισαι αν επιτρεπεται;

Επειδή τρέχω μόνο XBMC, έβαλα Openelec και ησύχασα :)
Έχω και τα Win7 για dual-boot αλλα πρέπει να έχουν ακόμα drivers της nVidia απο κάτι δοκιμές που έκανα πριν 1-2 μήνες. Δεν κάνω καν τον κόπο να τα ξεκινήσω.
 
Κανε κατι ακομα. Σβησε ολες τις πρισετ που εχεις. Επελεξε πρωτα και κλειδωσε 720@60. Καπου στις επιλογες στις αναλυσεις εχει μια επιλογη για να προσθεσεις αναλυσεις που τυχων δεν υποστηριζονται. Ειναι νομιζω σε ενα νταμακι πανω απο τις αναλυσεις που επιλεγουμε. Τικαρισε τες ολες και προσθεσε τες. Μετα δες παλι εαν εχει βγαλει επιλογη 23 και 24 στα 1080.
 
Πάντως στην 7750 μου βγάζει κανονικά... Περίεργα πράγματα. Ίσως να είναι θέμα της συγκεκριμένης υλοποίησης...
screenshotati_zpsfc091e01.jpg
[/URL][/IMG]