ATI HD2600XT

vagos80gr

Established Member
6 July 2006
148
Πύργος
Πωλείται μία από τις ισχυρότερες κάρτες γραφικών για AGP δίαυλο, με 256 Mb μνήμης τύπου GDDR3, λόγω αλλαγής της μητρικής με pci-x.
Αγορασμένη πριν από 1,5 περίπου χρόνο από e-shop, έχω κρατήσει το συνοδευτικό cd της, όχι όμως τα χαρτιά της.
Φωτο μπορώ να ανεβάσω αν υπάρχει ενδιαφέρον.
Είναι αθόρυβη και τη χρησιμοποιούσα στο htpc περισσότερο για hardware accelaration στις ματρόσκες (όπου και αποδίδει άψογα ακόμα και σε 1080ρ με Athlon64 3000+) και περιστασιακά για gaming. Δεν έχει υπερχρονιστεί ποτέ.

Λέω για 35 , δηλαδή λιγότερο από το μισό της αρχικής τιμής της.
Δεκτή η ανταλλαγή και με 1 Gb μνήμης τύπου DDR400 (είτε σε ένα είτε σε δύο στικάκια των 512).

Η αγγελία μπορεί να κλείσει, ευχαριστώ.

(σσ. κ.Ανδρονίδη, τους κανονισμούς τους έχω διαβάσει επισταμένα και δεν βλέπω σε ποιο σημείο τους παραβιάζω... Ευχαριστώ για την επισήμανση πάντως)

Ισχύει

Καλησπερα vagos.
Διαβασε εδω:
η) Απαγορεύεται η “προώθηση” (UP) της αγγελίας από τον συντάκτη της, εκτός αν αυτός διαφοροποιήσει το προσφερόμενο είδος ή μειώσει ουσιαστικά την τιμή του ώστε να γίνει ελκυστικότερο για τον υποψήφιο αγοραστή

Ακι την πάτησες... το "ισχύει" που έγραψε ο vagos, απαντάει στο "Εχω μια kingston 1GB x 1Dimm DDR 400 ισχύει η ανταλλαγή ?" του mariou... LOL
(εκτός αν κάνω λάθος φυσικά...)

Την έστειλα με courier σήμερα οπότε αύριο θα την έχεις.
Bios έχεις δίκιο. Η ανταλλαγή έγινε και περιμένω την κάρτα.