ATI RADEON HD 2600PRO

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

gregory.a

Established Member
18 January 2007
190
Παιδιά καλημέρα χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Εχω έναν υπολογιστή PENTIUM COREDUO 2x1.8GHZ και θέλω να τον μετατρέψω σε HTPC.Βρήκα αυτή εδώ την κάρτα:
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=8110&cat=5.
Επειδή λίγα πράγματα ξέρω για ΗTPC θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:
1).TO DUAL DVI που γράφει στα χαρακτηριστικά της σημαίνει ότι μπορεί να δείξει ταυτόχρονα την ίδια εικόνα σε δύο τηλεοράσεις;
2).O επεξεργαστής που σας ανέφερα πιο πάνω έχει τη δυνατότητα με την προσθήκη ενός οδηγού BLURAY να αναπαράγει τα BLURAY δισκάκια χωρίς να έχει σπασίματα στην εικόνα.
Ευχαριστώ

Γρηγόρη μπορεί να δείξει εικόνα σε 2 τηλεοράσεις...

Η αναπαραγωγή BR δίσκων από Bluray drive δεν επιβαρύνει τον επεξεργαστή αλλά την κάρτα γραφικών που θα πρέπει να κάνει την αποκωδικοποίηση... Η κάρτα που σκέφτεσαι δεν θα εχει κανένα πρόβλημα ..

Γρηγόρη μπορεί να δείξει εικόνα σε 2 τηλεοράσεις...

Η αναπαραγωγή BR δίσκων από Bluray drive δεν επιβαρύνει τον επεξεργαστή αλλά την κάρτα γραφικών που θα πρέπει να κάνει την αποκωδικοποίηση... Η κάρτα που σκέφτεσαι δεν θα εχει κανένα πρόβλημα ..

Ευχαριστώ Γιώργο

Γιατί όχι μία HD2600 PRO με παθητική ψύξη; Γλιτώνεις τον (ίσως όχι πιθανό) θόρυβο και η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη ...