ATI VS NVIDIA-ΟΔΗΓΟΙ

Re: Απάντηση: ATI VS NVIDIA-ΟΔΗΓΟΙ

H ATI 2600XT ειναι η καλυτερη καρτα γραφικων σημερα για video. Διατηρει την κορυφαια ποιοτητα απεικονισης των ΑΤΙ σε συνδιασμο με τα καλυτερα σημερα αποτελεσματα σε Hardware Acceleration και Deinterlacing scores στο HQV benchmark.
Αν ηταν και λιγο πιο σταθεροι οι drivers...

Ωχ, τον εκνευρισαμε και αρχισε να μας απαγγελει το αξιωμα......:BDBDG54:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI VS NVIDIA-ΟΔΗΓΟΙ

Ωχ, τον εκνευρισαμε και αρχισε να μας απαγγελει το αξιωμα......:BDBDG54:
icon8.gif
icon8.gif
icon8.gif
icon8.gif
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

Δημητρη, η τηλεοραση σου υποστηριζει εισοδο σηματος 1080P ? Ρωταω διοτι ο driver της ΑΤΙ διαβαζει το EDID της τηλεορασης και σου βγαζει μονο τις υποστηριζομενες αναλυσεις απο την τηλεοραση σου. Υπαρχει βεβαια και η δυνατοτητα να κανεις force καποιες αναλυσεις..

Δημητρη, η τηλεοραση σου υποστηριζει εισοδο σηματος 1080P ? Ρωταω διοτι ο driver της ΑΤΙ διαβαζει το EDID της τηλεορασης και σου βγαζει μονο τις υποστηριζομενες αναλυσεις απο την τηλεοραση σου. Υπαρχει βεβαια και η δυνατοτητα να κανεις force καποιες αναλυσεις..

αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι δεχεται 1080p.(pioneer427xd)
εντυπωση μου ειχε κανει με την 8600 ,οταν καποια στιγμη(κατα λαθος)το information της τηλεορασης εγραψε 1080p...!!!

Δημητρη , αφιερωσε λιγο χρονο στους καταλιστ να δεις ολες τις επιλογες γιατι μου φαινεται οτι παιδευεσαι χωρις νοημα.
Αν δεις στις επιλογες , υπαρχει καπου ενα τικ που επιλεγεις αν θες να σου εμφανιζει ολες τις αναλυσεις ανεξαρτητως τι γινεται με την τηλεοραση.

Επισης απο την επιλογη force μπορεις να δωσει οτι αναλυση θες και σε οποιο refresh !

Δημητρη , αφιερωσε λιγο χρονο στους καταλιστ να δεις ολες τις επιλογες γιατι μου φαινεται οτι παιδευεσαι χωρις νοημα.
Αν δεις στις επιλογες , υπαρχει καπου ενα τικ που επιλεγεις αν θες να σου εμφανιζει ολες τις αναλυσεις ανεξαρτητως τι γινεται με την τηλεοραση.

Επισης απο την επιλογη force μπορεις να δωσει οτι αναλυση θες και σε οποιο refresh !

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω πολυ-ασχοληθει και σας ταλαιπωρω αδικα.
θα το κοιταξω εξωνυχιστικα- μετα τα παιχνιδια -το βραδυ και θα επανελθω δριμυτερος.

παντως στις custom αναλυσεις του catalist νομιζω οτι δεν σου dινει την επιλογη scale.

...Επισης απο την επιλογη force μπορεις να δωσει οτι αναλυση θες και σε οποιο refresh!

Ναι, αλλα αν αυτο που δωσεις δεν υποστηριζεται απο την tv, θα δειξει τιποτα;;;; εμενα (X800) οταν το κανω αυτο, μου λεει no signal...

Ναι, αλλα αν αυτο που δωσεις δεν υποστηριζεται απο την tv, θα δειξει τιποτα;;;; εμενα (X800) οταν το κανω αυτο, μου λεει no signal...

αυτην την εντυπωση εχω και εγω

Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI VS NVIDIA-ΟΔΗΓΟΙ

Οχι βεβαια, δεν προκειται να δειξει τιποτα και θα σε γυρισει πισω στην αναλυση που ησουν.
Θα ξεπερασεις ομως τυχων ΛΑΘΗ του edid που τυχον να υπαρχουν και σου κοβουν αναλυσεις ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATI VS NVIDIA-ΟΔΗΓΟΙ

Εσυ ασε τις εντυπωσεις, και κατσε και ψαξε καλα τους καταλιστ η το powerstrip. Διαλεξε :flipout::flipout::grinning-smiley-043

εχθες λοιπον το βραδυ αρχισα να την ψαχνω καλυτερα.
απο custom αναλυσεις του catalyst στα 50hz η μονη "συμβατη" αναλυση
1280χ720 -οπου προσαρμοζει σωστα σε 1266χ714 περιπου-εχω χαλια ευκρινεια (θολουρα).
στην natural αναλυση του πανελ(1024χ768)η μοναδικη επιλογη ειναι 60hz και κανοντας scale η εικονα προσαρμοζεται σωστα αλλα και παλι με μια ταση θολουρας.
σε dvd ομαλη-σχετικα-κινηση πηρα μονο με το windvd και ενεργοποιημενο το trimenson το οποιο φαινεται οτι κανει καλη δουλεια.
σε καποια ψευτο-hd κλιπακια ειχα αρκετα κομπιασματα αλλα νομιζω οτι εκει ειναι καθαρα θεμa ρυμθισεων ισως και refreshrate.
απο ρυθμισεις εικονας δεν βλεπω κατι ασχημο αφου βαση του dve ειμαι σωστος σε ολες εκτος απο gamma που νομιζω οτι θελει λιγο ψαξιμο παραπανω.

Οταν λες κανεις scale στην εικονα, απο που το κανεις?

απο την επιλογη scale του catalyst..

για blue-ray απο powerdvd μου κανει το 60 hz ή θα εχω προβλημα?
γιατι εαν μου κανει δεν νομιζω οτι χρειαζομαι κατι αλλο..

Aν κλειδωνει 24 η τηλεοραση σου θες 24. Αν οχι με 60 εισαι οκ.

Αλλο θεμα....

η τηλεοραση σου εχει overscan? Σε τι aspect την εχεις ?

Ειναι πολλα και θα σε κουρασω , οποτε υπομονη μπας και βγει ακρη....

Aν κλειδωνει 24 η τηλεοραση σου θες 24. Αν οχι με 60 εισαι οκ.

Αλλο θεμα....

η τηλεοραση σου εχει overscan? Σε τι aspect την εχεις ?

Ειναι πολλα και θα σε κουρασω , οποτε υπομονη μπας και βγει ακρη....

βρε εσενα παιδευω...

25 στα 1080ϊ.

η τηλεοραση εαν της δωσω την φυσικη της αναλυση μου πεταει το desktop απ`εξω.ερχεται μονο με scale.αρα προφανως δεν εχει overscan.
με την 8600 της εδινα 1024χ768 και προσαρμοζονταν αψογα στο πανελ χωρις παρατραγουδα και με περισσοτερες επιλογες refreshrate.

εκει που κολλαω ομως περισσοτερο ειναι οτι ειχα σαφως καλυτερη ευκρινεια με την 8600 και δυστηχως δεν μπορω να παρω το ιδιο αποτελεσμα με την 2600.