Ατμοκαθαριστής....κανείς;

Eγω ειχα εναν αλλα το εδωσα μετα απο καποιον καιρο γιατι...προσοχη...μπορει να βγαλει το χρωμα η να αλλιωσει απο καποια αντικειμενα.

Εμενα το εκανε σε κατι πλακες δαπεδου. Οποτε... πηρε δρομο.

Αλλα για μεγαλες τζαμαριες για μπαλκονπορτες ειναι πολυ αποτελεσματικο.

Eγω ειχα εναν αλλα το εδωσα μετα απο καποιον καιρο γιατι...προσοχη...μπορει να βγαλει το χρωμα η να αλλιωσει χρωμα απο καποια αντικειμενα.

Eγω ειχα εναν αλλα το εδωσα μετα απο καποιον καιρο γιατι...προσοχη...μπορει να βγαλει το χρωμα η να αλλιωσει απο καποια αντικειμενα.

Μπαλκονόπορτες;
Εγω για χαλι ή καναπε το θελω

Μπαλκονόπορτες;
Εγω για χαλι ή καναπε το θελω

Για χαλι προσεξε το. Ιδιως αν ειναι παραδωσιακο απο την Ανατολη (Ινδια Περσια) που χρησιμοποιουν χρωματα φυσικα και παραδωσιακους τροπους βαφης.
Ο ατμος ειναι αρκετη βια να ξερεις για τις επιφανειες.

Aν το θες για καθάρισμα καλύτερα μια σκούπα με νερό για αυτή τη δουλειά, έχω μια spot της Bisell και είναι πολύ καλή για χαλια, καναπέδες και καθίσματα αυτοκινήτου.

Εχω ατμοκαθαριστή, αλλά μετά απο 2-3 φορές πήγε στην αποθήκη. Αβολος. Η αλήθεια είναι οτι όπου περνάει μερικές φορές, απολυμαίνει - μιλάμε για θερμοκρασία πάντα πάνω απο 100 βαθμούς - αλλά θέλει προσοχή στα διπλανά ή στα απο κάτω υλικά. Πάαντα δοκιμάζουμε σε μια αόρατη/κρυφή πλευρά του υλικού που θέλουμε να καθαρίσουμε. Και επειδή πρόκειται για boiler, θέλει καλή μάρκα και άνοιγμα-κλείσιμο 2-3 φορές πριν την πρώτη χρήση για να σιγουρευτεί ο χρήστης οτι η ασφάλειά του δουλεύει καλά.

Εγώ πήρα έναν της Karcher για το σπίτι και πραγματικά καθαρίζει άψογα
Το έχουμε δανείσει και σε διάφορους φίλους
Δεν είναι για κάθε μέρα αλλά κάνει δουλειά
Τον πήρα το καλοκαίρι όποτε η εμπειρία μικρή
Καναπέδες, τοίχοι κτλ λάμπουν μετά
Επίσης το σπίτι μυρίζει καθαριότητα ρε ‛σείς
Τον χρησιμοποιεί η γυναίκα μου όποτε δεν έχω ίδια εμπειρια

...Καναπέδες,...

Το πρόβλημα σε καναπέδες, σστρώματα κλπ, είναι οτι θα πρέπει να το συνδιάσει κανείς με ηλ.σκούπα υγρών. Ο ένας πάει μπροστά με τον ατμοκαθαριστή κι ακολουθεί στα δευτερόλεπτα απο πίσω η γυναίκα με την ηλ.σκούπα να ρουφάει ότι υγρασία περνάει κάτω απο το κάλυμα του καναπέ (ανάλογα με το υλικό πάντα, βέβαια). Διότι η βρωμιά δεν εξαφανίζεται - απλά ξεκολλάει απο την επιφάνεια ου καθαρίζεται και φυσικά αν το κάλυμα είναι πορώδες, να χώνεται στον απο κάτω χώρο...

Re: Απάντηση: Ατμοκαθαριστής....κανείς;

Εγώ πήρα έναν της Karcher για το σπίτι και πραγματικά καθαρίζει άψογα
Το έχουμε δανείσει και σε διάφορους φίλους
Δεν είναι για κάθε μέρα αλλά κάνει δουλειά
Τον πήρα το καλοκαίρι όποτε η εμπειρία μικρή
Καναπέδες, τοίχοι κτλ λάμπουν μετά
Επίσης το σπίτι μυρίζει καθαριότητα ρε ‛σείς
Τον χρησιμοποιεί η γυναίκα μου όποτε δεν έχω ίδια εμπειρια

μήπως έχει και αναρρόφηση ο δικός σου?