ATOM: η νέα γενιά (mini itx κατεβαστηριών)

Σωστό και αυτό..
Είναι και κάπως να δίνεις και τόσα λεφτά και να μην μπορείς να είσαι άνετος με άλλες εφαρμογές απλά αν κάποιος θέλει μόνο να τρέχουν καταρράκτες 24/7 νομίζω υπεραρκεί.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528069

INTEL BOXD510MO 79 !! :slapface:

Το D410 στα υπόψη ότι έχει μόνο 10/100 δίκτυο!

Θα βγεί κάτι με 1000? γιατί αν το έχεις για κατεβαστήρι το 1000, κατά τη γνώμη μου είναι must, (για μεταφορά των αρχείων προς τον server)...
:a0210:

Re: Απάντηση: ATOM: η νέα γενιά (mini itx κατεβαστηριών)

Θα βγεί κάτι με 1000? γιατί αν το έχεις για κατεβαστήρι το 1000, κατά τη γνώμη μου είναι must, (για μεταφορά των αρχείων προς τον server)...
:a0210:

Αυτό έχω:

http://www.priveshop.gr/product.php?code=103176
και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένοs.
Με 2 GB μνήμη δουλεύει άνετα και σε XP και σε SEVEN!!:a0210:

Το D510MO είναι με gigabit... Και συμφωνώ και εγώ ότι για τέτοιες δουλειές μόνο χιλιάρι...

Γιώργο είναι αρκετά ανώτεροι (σε θέματα κατανάλωσης κυρίως που όμως συνεπάγεται fanless υλοποιήσεις, αλλά και λιγάκι σε θέμα απόδοσης) οι νέοι ΑΤΟΜ (510) από τους παλιούς (330)

Re: Απάντηση: ATOM: η νέα γενιά (mini itx κατεβαστηριών)

Το D510MO είναι με gigabit... Και συμφωνώ και εγώ ότι για τέτοιες δουλειές μόνο χιλιάρι...

Γιώργο είναι αρκετά ανώτεροι (σε θέματα κατανάλωσης κυρίως που όμως συνεπάγεται fanless υλοποιήσεις, αλλά και λιγάκι σε θέμα απόδοσης) οι νέοι ΑΤΟΜ (510) από τους παλιούς (330)

Δεν διαφωνώ.
Απλά έγραψα ότι το δικό μου έχει gigabit,γιά τον φίλο που ρώτησε.

Λυκούργε,λεs η ψύχτρα να κάνει στο δικό μου;

Την έχει πάρει το μάτι σου πουθενά;

Είναι πολύ φρέσκα ακόμα τα νέα ατομάκια, και δεν έχω δει τέτοια πληροφορία πουθενά... Αλλά έχουν δομικές διαφορές οι πλατφόρμες τους, νομίζω δύσκολο έως απίθανο να ταιριάζουν (χωροταξικά εννοώ, αλλά και άλλο τρόπο στήριξης βλέπω...)

PER.528069.jpg

PER.528052.jpg

Έχειs δίκιο.
Δεν χωράει ούτε με σφαίρεs που λέμε...

Μήπωs έχειs δεί κάποια ψύχτρα που να κάνει;

Εαν εννοείς για το chipset, αλλά χωρίς ανεμιστήρα, δεν έχω δει. Εχω δει μόνο μία πιο κοντή, αλλά με χρήση του υπάρχοντος ανεμιστήρα.

Είναι "universal" τα κλιπ στήριξης? Γιατί βλέπω στην μαμίσια είναι ακόμα πάνω τα δικά της... Και η ζάλμαν έχει άλλο... Ωραία πατέντα πάντως! :firstprize:

αυτό και αν είναι universal στήριξη... θα ταιριάζει μέχρι και στο δικό μου D201GLY2... Το πολύ πολύ να θέλει και άλλο λίγο στράβωμα... :flipout: :flipout:

Εγώ όταν είχα το Intel με τον 330, είχα αντικαταστήσει την ψήκτρα με τον ανεμιστήρα με μια παθητική ψήκτρα της Zalman. Με κάποια ροή αέρα στο κουτί δούλευε μια χαρά.. και αθόρυβα.

Ωραία πατέντα Δημήτρη!!:a0210:

Από θερμοκρασία μήπωs είχεs μετρήσει πόσο ανέβαζε και ιδιέτερα το καλοκαίρι;

Αυτή η ψήκτρα υπάρχει ακόμα;

Για τις θερμοκρασίες του chipset δεν έχω κρατήσει στατιστικά, αλλά θυμάμαι ότι δεν υπήρχε αξιόλογη αύξηση στη θερμοκρασία (στο κουτί που το είχα, πάντα..).

Η ψήκτρα δεν νομίζω να μην υπάρχει.. Από το eshop την είχα πάρει αν θυμάμαι καλά.

Για τις θερμοκρασίες του chipset δεν έχω κρατήσει στατιστικά, αλλά θυμάμαι ότι δεν υπήρχε αξιόλογη αύξηση στη θερμοκρασία (στο κουτί που το είχα, πάντα..).

Η ψήκτρα δεν νομίζω να μην υπάρχει.. Από το eshop την είχα πάρει αν θυμάμαι καλά.

Ευχαριστώ πολύ.