Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,458
...Παρουσίαση είναι αυτό: http://avclub.gr/forum/showthread.php/147561-Είσαι-εγώ-ή-Είμαι-εσύ
Γιατί σιωπούμε; Δεν μας αρέσουν οι Gong....
H παρουσιαση του Grio για τους Gong αιναι καταπληκτικη και υπερπληρης...
Και με αγαπη.
Τοσο που μου ερχεται να ξαναβγαλω το μονο αλμπουμ που μου εχει μεινει απο αυτους και να προσπαθησω να το ακουσω σοβαρα.
Αν και οσα βαζει ο Grio αντιπροσωπευουν τα γουστα μου 100% η ελευταια μου φραση, δικαιολογει γιατι δεν ειπα κατι επι της παρουσιασης.
Κατα τ'αλλα νομιζω οτι θα πρεπει οταν γινεται μια παρουσιαση, και με τοση δουλεια οσο αυτη, να υπαρχει μια επεμβαση, εστω μια αντιδραση, κατι...
Να πω οτι και γω αισθανθηκα ασχημα οταν ειδα οτι για μια τετοια δουλεια, με τοσο μερακι δεν υπαρχει μια επεμβαση, οτι ναναι.
Οποτε το λεω εδω.
Ναι αυτη ειναι παρουσιαση, οπως και τουτη, ολα ερχονται μετα, ακομα και τα γουστα μας. Μεσα απο μια καλη παρουσιαση μπορει να μας δωθει ορεξη να ξαναακουσουμε κατι, η να υποψιαστουμε οτι κατι μας ξεφυγε και να το ανακαλυψουμε.
Κοινως ειναι μια ευκαιρια για να μουμε σε μια ωραια φαση την πρωτη στιγμη που μας διδεται η ευκαιρια, και δεν παρουσιαζονται πολλες καθε μερα στις μερες μας.
Nα το βραδακι θα ξανακατευασω το CD για να ξανακουσω το Amnesiac...Γιατι οπως το δηλωνει ο τιτλος του...το εχω ξεχασει.