Αττικό πάρκο

το ότι κάποιο ζώο εκτρέφετε για κατανάλωση το θεωρώ αναγκαίο για την επιβίωσή μας
επίσης αναγκαίο είναι να προσφέρουμε σε αυτό το ζώο τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης αλλά και θανάτου.

το να σκοτώνω όμως τα αγριογούρουνα, τις τσίχλες ή ότι τελοσπάντων επιβίωσε της μεγάλης φωτιάς στην Ηλεία, με το που εισέρχονται στην Κορινθία το θεωρώ κατακριταίο και εγκληματικό.

επίσης το να αιχμαλωτίζεις δελφίνια όπως και να τα αφήνεις να αναπαραχθούν είναι λάθος.
όμως έγινε.
τους απογόνους οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επιβιώσουν στο φυσικό περιβάλλον γιατι να μην τους προσφέρουμε μια, το δυνατόν, καλυτερη ζωή. Διότι η άλλη επιλογή είναι η θανάτωση είτε άμεση είτε λόγω της μη προσαρμογής τους στο φυσικό περιβάλλον.

φυσικά η χρήση τους για κέρδος είναι φυσικά ανήθικη.

τα παραπάνω είναι σκέψεις για συζήτηση
δεν είναι προσπάθεια να πείσω κανένα -bye-

Μπορούμε να φτιάχνουμε μπριτζόλες από πεθαμένους τώρα που το σώμα μας ανήκει στην κυβέρνηση.
Να μια πρόταση προς συζήτηση.Τόσα σώματα,πόσοι θα χρειαστούν μεταμόσχευση.

Εμένα γιατί μου άνοιξε η όρεξη τώρα; :rofl:

Αλήθεια, οι φυτοφάγοι που για να σώσουν ένα ζώο προτιμούν να φάνε π.χ. ρύζι έχουν υπ όψιν τους πόσα ζώα πεθαίνουν ή και χάνουν τα μέρη από τα οποία τρέφονται όταν ο άνθρωπος πλημμυρίζει στρέμματα ολόκληρα για να δημιουργήσει ορυζώνες;

Ή αυτοί που καλλιεργούν ρύζι, ή άλλα ζαρζαβατικά, πόσα ζώα σκοτώνουν για να προστατεύσουν τη σοδειά τους από αυτά;

Λίγους ανθρώπους παραδέχομαι όταν μου λένε ότι είναι φυτοφάγοι. Και αυτοί, σίγουρα δεν είναι άτομα που ακολουθούν κάποια new age μόδα φυτοφαγίας.

Προσωπικά δηλώνω φανατικά παμφάγος.
Αγαπητέ αναγνώστη, και εσύ αν πέσεις θα σε φάω.

Οι φυτοφάγοι είναι πιο όμορφοι και πιο έξυπνοι...

bush-eating-corn.jpg

Παντως σε αντιδιαστολη με την ευαισθησια μου για τα δελφινια μια φορα που βρεθηκα Τοκυο τα ξεσκισα τα σουσαδικα.
Μιλαμε οτι μεχρι και πρωινο σουσι ετρωγα :D

Αν ειμουν κανονικος οικολογος θα επρεπε να επισκεφθω μονον αμερικανικου τυπου χαρμπουγκεραδικα και στα σουσαδικα να κρεμαω απεξω πανω "καθαρματα φονιαδες των φαλαινων και των λοιπων θηλαστικων της θαλασσας σταματηστε τωρα την σφαγη ".

Επειδη ομως ειμαι ντεμεκ οικολογος αντιδρω για αυτα που βλεπω μπροστα μου.
Και για να μην βγαινω πολυ εκτος θεματος τα δελφινια στο Αττικο παρκο δεν θελω να τα δειξω στα παιδια μου.
Θα τα δουν σιγουρα καποια στιγμη με καποιο σχολειο . Εγω ομως θαθελα να τα δουνε πρωτα στην θαλασσα. Να κολυμπανε ελευθερα και να μην εχουν την δυνατοτητα να τα δουνε απο τα 3 μετρα αποσταση εκτος και αν βιωσουν την επισκεψη τους σε κανα ορμο εκει που κολυμπανε να νιωσουν την μαγεια.
Το να ακτιβιτιτιβιζω ειναι μια λυση αν παρανομουν παντως. Δεν μπορουν να κοροιδευουν τον νομο.
Γιατι δεν ειναι μακρυα η στιγμη που για την κονομα θα εκθεσουν και καμια Ζηνα ή καναν Καρζαν.

Aν θετε να δειτε εσεις και τα παιδια σας πολλα θαλασσια θηλαστικα και αλλα ζωα/πτηνα της θαλασσας, να κολυμπησετε μαζι με φωκιες, φαλαινες, δελφινια, στο απολυτα φυσικο τους περιβαλλον, και να θυμοσαστε την εμπειρια για τρεις ζωες, ενας ειναι ο προορισμος σας.

Puerto Piramides
(εχω παει πριν απο κανα 6αρι χρονια :grinning-smiley-043 )

http://www.youtube.com/watch?v=_kOpAjADtZY&feature=player_embedded#at=27

Last edited: