Άτυχες αγορές;

την μεγάλη τσάντα της lowe. απλά χρησιμεύει σαν χώρος αποθήκευσης του εξοπλισμού...έξω από το σπίτι δεν έχει βγει ακόμη.

Προσωπικά στο χώρο της φωτογραφίας ότι αγόρασα το χρησιμοποιώ πολύ αλλά μετάνιωσα για κάποιες αγορές όπως αυτή του φακού sigma 17-70 .

Όσον αφορά τη φωτογραφία, είμαι σχετικά καινούριος και δεν έχω προλάβει να το ζήσω αυτό.
Το μόνο μικρό παράπονο που έχω ως τώρα είναι πως δε χρησιμοποιώ όσο θα το ήθελα τη μηχανή μου.

Ειδικά εδώ και 2-3 εβδομάδες μια ο καιρός, μια η έλλειψη χρόνου με έχουν αποτραβήξει.

Κι εγώ το ίδιο.Βλέπετε πρίν από - ούτε - ένα μήνα ήρθε στον κόσμο η 2η κόρη μου και από τότε ο χρόνος έχει γίνει ελάχιστος. Το 70% είναι φωτογραφίες της μεγάλης κόρης μέσα στο σπίτι και το 30% δοκιμές στη βεράντα του σπιτιού μου.

Από μια άποψη θα μπορούσε να θεωρηθεί αποτυχημένη η αγορά της D60 όχι γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος (το αντίθετο βέβαια) αλλά γιατί θα μπορούσα να περιμένω λίγους μήνες ώστε να αγοράσω μια D80 ή κάτι ανάλογο σε καλύτερη τιμή. Μου δώθηκε όμως η ευκαιρία να πουλήσω την LUMIX σε κάποια λογική τιμή οπότε δεν έλεγε να μείνω χωρίς μηχανή...

Και το σετάκι των 18-55VR και 55-200VR δεν είναι και ότι πιο βολικό...

Μια σίγουρα αποτυχημένη αγορά αποτελεί μια (δεν θυμάμαι μοντέλο) κάμερα της SONY η οποία γράφει σε DVD. Την πλήρωσα πρίν 3 χρόνια μια 500άρα και δεν με έχει βολέψει καθόλου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα DVD σαν μέσο αλλά η χωρητικότητά τους ειδικά με την κάμερα στη μέγιστη ανάλυση είναι άθλια. Μόλις ένα 15λεπτο-20λεπτο και μιλάμε για αισθητήρα ούτε 1MP...

Σήμερα έφερε μια συνάδελφος στο γραφείο μια Canon LEGRIA FS-200 με την οποία έπαθα πλάκα!!!!!