audia flight two vs three

Μα ειπα παραπω βρε παιδια...
Κατα πασα πιθανοτητα θα παρω τα eggleston. Τα ακουσα με εναν audiolab 8000s. (δεν ημουν "σεταρισμενος" για ακροαση, ειχα ενα κεφαλι καζανι οταν πηγα.)
Τα ηχεια μου αρεσαν πολυ, και μολις βρω λιγο χρονο θα παω να τα παρω. Ειναι ετοιμοπαραδοτα.

Το ερωτημα μου ειναι, οτι μιας και θα παρω και εναν καλο ολοκληρωμενο, στο καταστημα που πηγα, σαν επιλογες ξεχωρισα εναν audia flight three και εναν two.
Στα ιδια χρηματα, με την διαφορα οτι ο two ειναι demo.
Δεν εχω καποιο "κολλημα" με τα demo, απλα δεν ξερω αν - δεδομενου οτι και οι δυο ενισχυτες θα μου κοστιζουν το ιδιο - αξιζει ο παλαιοτερος ντεμο, εναντι του νεοτερου καινουργιου.

Τα βλεπω τοσο απλα. Αν μπορεσετε να με βοηθησετε, θα το εκτιμουσα.

ΙΜΗΟ...

Ας το δούμε λογικά,μιάς και για να μιλήσεις "στέρεα",για το ποιό απο τα δυό,χωρίς να τ' έχεις ακούσει με τα ίδια ηχεία,πόσο μάλλον μ' αυτά που σκοπεύεις να πάρεις,είναι ανέφικτο.

Ο δύο οφείλει να είναι σαφώς καλύτερο κι ισχυρότερο μηχάνημα. Δεδομένου,ότι πρόκειται για την ίδια εταιρεία,είμαι σίγουρος,ότι οι μηχανικοί της εταιρείας,ποτέ δεν θα έφτιαχναν ένα καλύτερο σε απόδοση φθηνότερο μηχάνημα.

Οπότε άν είναι σε άψογη κατάσταση πάρε τον 2 και καλές ακροάσεις.

Σεταρισμενος με αυτο το πλανο ειμαι.
Απλα, θα ηθελα και μερικες δικες σας γνωμες.

Το γοργον και χαρη εχει, αλλα καλλιο γαϊδουροδενε παρα γαϊδουρογυρευε.

O Hegel με ιντριγκαρει....
(θα δω και την δυνατοτητα δοκιμης)...

Πάντως άν έχεις οριστικά καταλήξεις στα ηχεία που λές,έχε υπόψη σου,ότι είναι τυπικά αμερικάνικα(τσαμπουκάς,ολίγον κρύα,πολλά μπάσσα.........).Εγώ με τέτοια ηχεία θα έψαχνα κανέναν τουλάχιστον πιό ζεστό ενισχυτή.Ας πούμε κανέναν υβριδικό.

Σαν αυτόν...Φθηνός και καλός.
http://www.vincent-tac.de/en/product-types/integratedamplifiers/sv-236.html

http://www.avguide.com/review/vincent-sv-236-hybrid-integrated-amplifier?page=1

Φτηνος και καλος. Μου αρεσει το concept.

Mια ερωτηση εδω. Γενικως "παιζει" να δινουν τα καταστηματα αντιπροσωποι ενισχυτες για ακροαση, ή ειναι κατι που μπορει να κανονιστει βαση "κονε" ?

Έχοντας ακούσει τους δύο audia flight, εγώ θα έκλεινα προς τον νο.3.

Άλλωστε ως ολοκληρωμένος τότε που τον είχα ακούσει, είχε οδηγήσει τα πολύ απαιτητικά AudioVector S6 πολύ καλά !!

Τώρα για τον hegel...προσωπικά είμαι 100% ευχαριστημένος από τον προ που έχω, τον συγκεκριμένο δεν τον έχω ακούσει για να εκφέρω άποψη

Τέλος, όσες φορές άκουσα vincent απλά εμένα δεν...κάτι μου έκαναν προς....ξύρισμα κόντρα ένα πράγμα...

Σωστο ποστ:

Υπαρχει καποια "αρχη" (βαση καποιων προδιαγραφων να πω???) για το τι καθοριζει οτι το ταδε ηχειο "ταιριαζει" με αυτον, αυτον και αυτον τον ενισχυτη, ή οσες προτασεις που διαβαζουμε κατα καιρους βασισονται στα ακουσματα και στην εμπειρια του καθενος ?

Εντάξει, "αρχή" υπάρχει κ αφορά το ηλεκτρικό ταίριασμα μιας συσκευής με μια άλλη.

Αλλά.......από εκεί κ πέρα, το αυτί είναι ο απόλυτος κριτής κατ'εμέ.

Αρα, με βαση το οτι ο απολυτος κριτης ειναι το αυτι, ιδανικα, μαζευουμε 2-3 ενισχυτες, και καθομαστε σπιτι να τους ακουσουμε με τα ηχεια μας.
Ειχα ρωτησει και παραπανω. Αυτο το σεναριο "παιζει" ?

τον εχω και αυτον στα υποψιν.
το θεμα ειναι οτι ειναι μαλλον αδυνατη η ακροαση του με τα ηχεια μου...

ειναι σαν τις σχεσεις των ανθρωπων...να ταιριαζουν μεταξυ τους...ο ενας να συμπληρωνει τον αλλο και να μην εκθετουν τα μειονεκτηματα τους σε τριτους..

στην κατηγορια που θελεις να κινηθεις επιβαλετε να ακουσεις μαζι ενισχυτη και ηχεια

Tα συγκεκριμενα ηχεια μπορω να τα ακουσω μονο με τους audia.
Η περιπτωση ομως του hegel H1 mk4, δεν μπορω να την αφησω απαρηατηρητη...

(Υγ σου εστειλα εχθες πμ, το ελαβες?)

στην περιπτωση αυτη θα παρεις παραμασχαλα τον hegel και θα τον πας στα ηχεια ! δεν θα εχει κανενα προβλημα ο κυριος Σαρλαμης

ναι ντινο το ελαβα