Audio Analogue Maestro Duecento

Καλημέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι για τον Audio Analogue Maestro Duecento
γνωρίζετε αν κυκλοφορεί στην Ελλάδα;

Τα Audio Analogue τα έχει το STUDIO 8, 210 9564101 που έχει και τα Zingali αν δεν έχει αλλαξει κάτι.
Δεν νομίζω να μην φέρνει το συγκεκριμένο, οπότε θα ακούσεις και με καλά ηχεία...

Επειδή ρώτησα ήδη εγώ το STUDIO 82. Ο Duecento δεν έχει έρθει ακόμα, μάλιστα πουλήθηκαν και τα παλαιότερα Maestro 150. Παραγγελία για νέα μηχανήματα θα γίνει μετά το Πάσχα.

Επειδή ρώτησα ήδη εγώ το STUDIO 82. Ο Duecento δεν έχει έρθει ακόμα, μάλιστα πουλήθηκαν και τα παλαιότερα Maestro 150. Παραγγελία για νέα μηχανήματα θα γίνει μετά το Πάσχα.

In() μήπως ρώτησες και για την τιμή του; Αν δεν μπορείς να το γράψεις ανοιχτά στείλε μου προσωπικό μήνυμα PM..

Όχι δεν τον ρώτησα. Από το ίντερνετ έμαθα ότι στην ιταλία έχει σχεδόν 7000 ευρώ, αλλά ο Αντωνόπουλος έχει συνήθως χαμηλότερη τιμή. Εγώ ενδιαφέρομαι για τον Class A.

Ωραιο μηχανημα θα νε κρινιντας απο τα πιο φθηνα της που εχω ακουσει...Και ο Αντωνόπουλος ειναι απο τους καλους αντιπροσωπους του χωρου....

οχι με ολους αλλα με εναν συγκεκριμενο,τωρα τον χαιρετε φιλος απο εδω που τον παντρεψε με totem...!....:bigcry:
πλεον θα επρεπε να λεγομαι κατι σε Logadonis ή Λαμπαντωνης μιας που το γυρισα προς τα κει πια...:HTEHETH63:
Παλιοτερα ειχα το cd Maestro απο την Audio Analogue....