ο φου έχει την δυνατότητα όμως να παίξεις τα dsf με on the fly μετατροπή σε pcm ... προσοχή, όχι dop, αφού δεν έχει αυτή την εγγενή δυνατότητα το 5.32 ... είμαι βέβαιος ότι αν ρωτήσεις στα νταφιλ-ό-φορα σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο του plug-in του φου, που θα κάνει την δουλειά ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
δεν νομίζω ότι θα γίνει έτσι, Σωκ ... πρέπει να βρεθεί κάτι αντίστοιχο του αποκωδικοποιητή του source-forge ...
αυτό που είδα εγώ στην φωτο, είναι επιλογή για dop ... αυτό ουσιαστικά είναι η μία από τις δύο δυνατότητες για native dsd, απλά χρησιμοποιούμε την ''φλέβα'' του pcm για να περάσουμε dsd ''αίμα'' .... και απαιτεί τσιπάκι που αναπαράγει native dsd ... το 5.32 δεν το κάνει (όχι πως τρέχει και τίποτε, εγώ δεν έχω διαπιστώσει απώλειες όταν πχ. την δουλειά την κάνει on the fly ο φούμπαρ ... άλλωστε και στο δικό μου που παίζει dsd έχω σταματήσει να βάζω κάθε φορά το foo dsd asio κλπ κλπ και έχω πάντα ως output το wasapi και έχω ξενοιάσει και ας μην παίζω native τα πολλά dsd & dsf αρχεία κλασσικής που έχω ...)
Ευχαριστώ! Audio-dg..
ΩΠ!
Audio-gd
Παρακαλώ να διορθωθεί.
Σταύρο, πόσο βγήκε στην πόρτα σου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.