Audio-gd Reference 5.32 !!!

Απάντηση: Re: Audio-gd Reference 5.32 !!!

Σίγουρα λειτουργεί και σε "ανοσόρροπη" ( :) ) σύνδεση γιατί πάλι δεν παρεμβάλλεται πυκνωτής σε σειρά με το σήμα.

Πρέπει να μελετήσουμε κάποια στιγμή το στάδιο εξόδου...

Έχεις δίκιο,το αναφέρει εδώ.
Παλιότερα πάντως είχα διαβάσει πως μόνο με την σύνδεση σε δικούς τους τελικούς με το ειδικό βύσμα γίνεται.
Προφανώς αυτό διορθώθηκε από όσα λέει εδώ.

Output buffer:
The output buffers are Non-feedback. For low impedance, we applied a diamond output stage which is quite less colored than most conventional circuits.
The analog part is without couple caps to avoid coloration, and power supply by four groups class A PSUs.
Applies ACSS technology, even though maybe you only connect to XLR or RCA output, Reference 10 will always operate in ACSS technology, and benefit from ACSS technology. Therefore, XLR and RCA output will also definitely bring about improvement in sound quality. Even through RCA output, the 4X PCM1704UK DA chips will perform fully.

Είναι βέβαια για το επόμενο μοντέλο αλλά πρέπει να είναι το ίδιο πράγμα.

Re: Απάντηση: Audio-gd Reference 5.32 !!!

Αυτό το pinout είναι από την σελίδα τοης audio-gd.

Σπύρο ρίξε μια ματιά να δεις αν είναι το ίδιο.

View attachment 110283

Σωκ, και το δικό μου έχει το VIA 1731, όχι Tenor ... μήπως εννοείς κάτι άλλο και λέω καμμιά λαλακία ;

Λίγες σκόρπιες ηχητικές εντυπώσεις από χθες:

- Σκοτεινότερο υπόβαθρο με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια και - παραδόξως - ακαριαία, lightning fast μεταβατικά!
- Όλοι οι ήχοι (όχι συχνότητες) είναι ανεξάρτητοι μεταξύ τους - μπορείς να εστιάσεις σε ότι όργανο / ερμηνευτή θες, όποτε θες - πολύ εντυπωσιακό!!
- Βαθύτατο, "σωματώδες" μπάσο in harmony με τη μουσική - περιμένω ίσως(?) κάποια βελτίωση ("σφίξιμο") με το burn-in των ηλεκτρολυτικών.
- Αληθινές / φυσικές χροιές (φωνές, όργανα) - συγκριτικά το ODAC τις απέδιδε ψεύτικα, μη ρεαλιστικά (...κοίτα να δεις..)
- Μεγάλη στεροφωνική εικόνα με ευκρινένεστατη τοποθέτηση πηγών στο χώρο (ναι, με ακουστικά!)
- Ζηλευτό "wow factor" - εκπλήσσει αυτό που ακούς, σαν να το ακούς πρώτη φορά!
- Θες να ακούς συνέχεια μουσική - ταυτόχρονα εντυπωσιάζεσαι από την "εκλαμβανόμενη πιστότητα" αναπαραγωγής.
- Όπου υπάρχει μελωδία είναι στο προσκήνιο και όχι χαμένη μέσα σε ήχους...
- Αν υπήρχε μία έκφραση που θα χαρακτήριζε το dac αυτό, για μένα θα ήταν "πιστός μουσικός ερμηνευτής" - ο ίδιος ο KingWa θεωρεί το dac αυτό σαν "dead-neutral" (συγκριτικά με άλλες υλοποιήσεις του παρόμοιας τιμής). Πιστεύω ότι αναφέρεται στην μουσική ερμηνεία και όχι στην συχνοτική απόκρισή του...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio-gd Reference 5.32 !!!

Σωκ, και το δικό μου έχει το VIA 1731, όχι Tenor ... μήπως εννοείς κάτι άλλο και λέω καμμιά λαλακία ;

Οκ,τότε θα το βρούμε κι αυτό.
Οι συνδέσεις διακρίνονται στην πλακέτα;

στην φωτο που έχει στο σάιτ δεν φαίνεται τίποτε .... το έχω ανοίξει μια φορά και ήταν μεγάλη μανούρα ... δεν βγαίνει απλά το καπάκι ... αν απαιτηθεί, όμως, θα το ξανανοίξω όταν γυρίσω σπίτι ...

Λίγες σκόρπιες ηχητικές εντυπώσεις από χθες:

- Σκοτεινότερο υπόβαθρο με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια και - παραδόξως - ακαριαία, lightning fast μεταβατικά!
- Όλοι οι ήχοι (όχι συχνότητες) είναι ανεξάρτητοι μεταξύ τους - μπορείς να εστιάσεις σε ότι όργανο / ερμηνευτή θες, όποτε θες - πολύ εντυπωσιακό!!
- Βαθύτατο, "σωματώδες" μπάσο in harmony με τη μουσική - περιμένω ίσως(?) κάποια βελτίωση ("σφίξιμο") με το burn-in των ηλεκτρολυτικών.
- Αληθινές / φυσικές χροιές (φωνές, όργανα) - συγκριτικά το ODAC τις απέδιδε ψεύτικα, μη ρεαλιστικά (...κοίτα να δεις..)
- Μεγάλη στεροφωνική εικόνα με ευκρινένεστατη τοποθέτηση πηγών στο χώρο (ναι, με ακουστικά!)
- Ζηλευτό "wow factor" - εκπλήσσει αυτό που ακούς, σαν να το ακούς πρώτη φορά!
- Θες να ακούς συνέχεια μουσική - ταυτόχρονα εντυπωσιάζεσαι από την "εκλαμβανόμενη πιστότητα" αναπαραγωγής.
- Όπου υπάρχει μελωδία είναι στο προσκήνιο και όχι χαμένη μέσα σε ήχους...
- Αν υπήρχε μία έκφραση που θα χαρακτήριζε το dac αυτό, για μένα θα ήταν "πιστός μουσικός ερμηνευτής" - ο ίδιος ο KingWa θεωρεί το dac αυτό σαν "dead-neutral" (συγκριτικά με άλλες υλοποιήσεις του παρόμοιας τιμής). Πιστεύω ότι αναφέρεται στην μουσική ερμηνεία και όχι στην συχνοτική απόκρισή του...

Το χεις σκοπό να μας βάλεις σε έξοδα βλέπω .Καλες ακροάσεις

http://www.interprojekt.com.pl/audio-discrete-headphone-amppreamp-p-1304.htmlδηλαδη δεν υπαρχει τελωνειο ; μονο προσθετουμε φπα και κοστιζει περιπου 700 ευρο σαν να μη μου βγαινει το νουμερο ; αλλη απορια το 10.32 εχει και τηλεκοντρολ αν θες ε ει αλλη διαφορα ;

Ευχαριστώ!

Στο κύριο σύστημα (Daphile Audio Computer > Audio-gd Reference 5.32 > Hubba Hubba > Firstwatt F5 > Hifiman HE-6) παίζει όπως προανέφερα...

Με τα ηχεία μου (Audio Physic Step SLE) δεν έχω δοκιμάσει ακόμη.

Εδώ έχει και λίστα με αντιπροσώπους ανα τον κόσμο. Υπάρχει και Ολλανδός, Γάλλος, Ουκρανός κλπ.

ο Πολωνός είναι γενικότερα ο φθηνότερος ... το είχα ψάξει όταν πήρα το δικό μου ... εννοείται πως δεν έχει τελωνεία, κλπ. αφού πρόκειται για χώρα ΕΕ ... το δικό μου ήρθε σε 2 ( ! ) εργάσιμες, του Σταύρου σε 3 ... η τελική τιμή για τον Σταύρο ήταν τιμή διαπραγμάτευσης, καθώς γενικώτερα ο τύπος (σύμφωνα και με σχόλια στο head fi ) σηκώνει παζάρια ... στο δικό μου, μόνος του μου έκανε καλύτερη προσφορά, όταν είδε ότι δεν είχα απαντήσει στο μαιλ του για κανά δυο μέρες (δεν το είχα κάνει επίτηδες) ... επίσης, εκτός από τα μοντέλα που έχει ήδη ανεβασμένα στο σάιτ του, έχει και συνήθως και άλλα, πχ. τα του 2014 και 2015 που μόλις βγήκαν ... απλά τον ρωτάς με εμαιλ ...

Σχεδόν 150 ευρώ διαφορά από τον γνωστό Γάλλο έχει ο ένας Πολωνός.
Για διαθεσιμότητα δεν ξέρω μόνο,ο Γάλλος λέει 30 ημέρες πάντως.

Απάντηση: Re: Audio-gd Reference 5.32 !!!

Κλασσικά, δεν τα έχει στοκ. Τα φέρνει από Κίνα...

Όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν τα έχει.
Μόνο για το Master 7 μιλάμε + ένα ακόμα που είναι μάλλον καταργημένο.

Εν τω μεταξύ,κάτι ακούγεται για Master 8 φέτος,ή κάτι τέτοιο.
Κάθε 2-3 χρόνια τα φρεσκάρει.

Re: Απάντηση: Audio-gd Reference 5.32 !!!

Σχεδόν 150 ευρώ διαφορά από τον γνωστό Γάλλο έχει ο ένας Πολωνός.
Για διαθεσιμότητα δεν ξέρω μόνο,ο Γάλλος λέει 30 ημέρες πάντως.

ο ''άλλος'' πολωνός είναι αρκετά ακριβότερος ... επίσης να θυμάσαι ότι ο ''δικός'' μας πολωνός σηκώνει παζάρι ... στο ευγενικό ... του τύπου : ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορείτε να μου κάνετε για το τάδε ;;;;