Audio-gd Reference 5.32 !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio-gd Reference 5.32 !!!

ο ''άλλος'' πολωνός είναι αρκετά ακριβότερος ... επίσης να θυμάσαι ότι ο ''δικός'' μας πολωνός σηκώνει παζάρι ... στο ευγενικό ... του τύπου : ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορείτε να μου κάνετε για το τάδε ;;;;

Αυτό που έχω καταλάβει ακόμα για τον συγκεκριμένο,είναι αν συμπεριλαμβάνει φόρο στην τιμή.
Ο Γάλλος το κάνει.
Σε εσάς πως έγινε ακριβώς;

στην περίπτωση μου, το NFB 11(2014) δεν το είχε στην σελίδα του ... είχε μόνον το περσινό ... του έστειλα μαιλ και απάντησε ότι έχει και το φετινό και μου έδωσε τελική τιμή με φπα και όλα ... μετά δύο μέρες επανήλθε με καλύτερη τιμή και μειωμένα μεταφορικά ... εγώ στο μεσοδιάστημα απλά περίμενα απάντηση του Γάλλου, ο οποίος τελικά μου είπε ότι θα το είχε μετά 15 μέρες και σε ακριβότερη τιμή ... οπότε ....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σταύρο, πάντως έχει κανονικά στην σελίδα του το μάστερ 7 ... 1755 ευρώ συν τα γνωστά (φπα), μείον τα άγνωστα (έκπτωση) ...

Απάντηση: Re: Audio-gd Reference 5.32 !!!

[/COLOR]Σταύρο, πάντως έχει κανονικά στην σελίδα του το μάστερ 7 ... 1755 ευρώ συν τα γνωστά (φπα), μείον τα άγνωστα (έκπτωση) ...

Ε τότε ίδια τιμή είναι κι επίσης μη διαθέσιμο.
Σταύρο,το δικό σου δεν το έχει πλέον,τέλος.
Καλά στα έλεγα πως παίρνεις ένα από τα τελευταία.

Μου είπε ότι ήταν το τελευταίο (δύο ήταν, το άλλο το πήρε ένας Γάλλος)! Θα τον έτρωγα ζωντανό... :)

Μην ανησυχείς Σωκ. Θα σου δώσω το δικό μου όταν πάρω το Μ7...

Απάντηση: Re: Audio-gd Reference 5.32 !!!

Μου είπε ότι ήταν το τελευταίο (δύο ήταν, το άλλο το πήρε ένας Γάλλος)! Θα τον έτρωγα ζωντανό... :)

Μην ανησυχείς Σωκ. Θα σου δώσω το δικό μου όταν πάρω το Μ7...

Αν μετά την μόντα με το κόψιμο του πυκνωτή είναι όπως το λέει,κλείσαμε!
(Αλλά θα ακούσω πρώτα,οι κάτοχοι είσαστε ύποπτοι ):flipout:

Δεν θα κόψω τίποτα! Δεν του λείπει επ' ουδενί η ανάλυση... :)

Να το κόψεις εσύ (... αν δεν σου αρέσει, δεν επιστρέφεται :) ).

Σταύρο καλοάκουστο όσο γίνεται.
Μου θυμίζει ως κατασκευή, προιόντα της AMB, όπου στη βάση υπάρχει μία ενιαία πλακέτα και πάνω σε αυτή υπάρχουν αφαιρούμενα αρθρώματα.

Τα παραλέτε με τις μετρήσεις, τι να πει και ο dinos, αν είναι να μιλάμε εμείς...

Στην καλωδιοταινία απο usb, σαφώς μεταφέρεται i2s σήμα κατά το σύνηθες τρόπο. Δεν μπορώ να δω με ποια σειρά τα έχει και εάν υπάρχει σειρά SGSGSG... Εάν υπάρχει τέτοια σειρά, ναι μπορεί ο Σταύρος δίχως να χάσει τίποτα από την εγγύηση, να φτιάξει μια δική του μεταφορά γύρω από RG159 ή από u.fl γυμνό καλώδιο.
Αν όμως δεν είναι σειράς SGSGSG... αλλά SSSSG, μάλλον δεν έχει νόημα!
Αυτά που ανέβασε ο Σωκράτης, ήταν δεδομένα σε μεταξύ μας συζήτηση που είχαν δοκιμαστεί σε άλλη σχεδίαση, σαφώς η χειρότερη μεταφορά είναι με carbon καλώδια τύπου SSSSG, η οποία ηλεκτρική μεταφορά βελτιώνεται με αλλαγή της καλωδίωσης σε RG179 (αυτό δείχνουν οι εικόνες), το θέμα πάει καλύτερα με u.fl διασύνδεση, αλλά εδώ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα...οπότε άκυρο.

Σταύρο, να το χαίρεσαι όπως σου ειπα.
Πάντως ο Κινέζος έχει επιλέξει περίεργη σειρά πυκνωτών και το έχει γεμίσει από δαύτα!

Δηλαδή αν μετρήσουμε ένα καινούριο με ένα παιγμένο dac 150 ώρες θα βρούμε μετρήσιμες διαφορές;

Ευχαριστώ πολύ (PanMan)! Χτύπα το.. τώρα...

Μα λέει οτι τα "καίει" > 100 ώρες, πριν τα βγάλει στην αγορά, δεν φτάνουν;

Ο ίδιος όμως λέει ότι θέλει από μας (άλλες) 150 ώρες. Win-win... :)

Πρώτη δοκιμή με ηχεία, αν και υποοδηγούνται από τον Firstwatt F5 (που είναι αφιερωμένος στα Hifiman HE-6):

- Υπέροχες χροιές - μουσικότητα στο max.
- Απίστευτο presence
- Μπορώ να "διακρίνω" πολλά, αν όχι τα περισσότερα, πλεονεκτήματα της ακρόασης μέσω ακουστικών (τα οποία δεν χαρίζονται σε τίποτα).

Οι 100 ώρες είναι για να στρώσουν οι ηλεκτρολυτικοί.
Οι 150 είναι για να στρώνουν τα αυτιά μας.

Το αρχαιότερο κόλπο στο audio.
Κι όσο περιοριζόταν σε συσκευές παλιά δεν μιλούσε κανείς.
Από την στιγμή όμως που το τέντωσαν και μιλούσαν ακόμα και για τα καλώδια ξέφυγε λίγο το θέμα οπότε πήραν χαμπάρι όσοι καταλαβαίνουν και διαβάσουν και 2-3 πράγματα εκτός audio.

Με λίγα λόγια,λειτουργεί ο ίδιος ακριβώς μηχανισμός όπως σε οτιδήποτε άλλο μας ενοχλεί αλλά επιμένουμε.
Φανταστείτε το όπως με μια κακή μυρωδιά.Μετά από το αρχικό σοκ δεν ενοχλεί το ίδιο.

Ε,όταν κάτι είναι ήδη ευχάριστο είναι πολύ ευκολότερο,δεν είναι;

Εμένα άσε με Σταύρο,είμαι λίγο μηδενιστής σε αυτά,δεν πιστεύω ούτε σε μικρές αναβαθμίσεις,ούτε σε γεύσεις ούτε ένα τσικ εδώ,ένα τσικ εκεί.

Για να χαρακτηρίσω κάτι "απίστευτο",πρέπει να με πάρει και να με σηκώσει στην κυριολεξία.
Αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να είμαι τεχνικά εντάξει με το σύστημα και τον χώρο.

Τους μύθους,fine tuning,γεύσεις,απόψεις,μάλλον θα τις αφήσω για κάποια χρόνια αργότερα όταν πια θα είμαι στημένος όπως εγώ νομίζω το σωστό.
Κι αυτό περιλαμβάνει πρώτα από όλα τον χώρο τον οποίο θα περιλάβω πολύ σοβαρά στο άμεσο μέλλον.

Οπότε καταλαβαίνεις πως μου ακούγονται τα στρωσίματα.
Αυτό όμως είναι μόνο δικό μου,προσωπικό.
Ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει.