Audio-gd Reference 5.32 !!!

Εγω παντως μια υλοποίηση των 9.000 που εχω στο μυαλό μου,έχει 30 fs jitter.
(fs,έτσι; )
Όσο να πεις...

(Μην ρωτήσεις ποια,θα την δούμε απο συμφορουμιτη μας στον καιρό. )

Street price,ασε τα περιοδικά.
Ασχέτως όμως,καταλαβαίνεις ποσο συγκρατημένοι πρέπει να είμαστε σε χαρακτηρισμούς μέχρι να είμαστε τεχνικά άρτιοι;

Και άρτιος,σημαίνει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια,απο ρολόι μέχρι μελετημένες Η/Μ εκπομπές,κι απο συνδέσεις μέχρι στήριξη.

Αυτά ψειριζουμε πλέον.
Κι όσο ψειριζουμε,ανεβαίνουμε,δυστυχώς...

(Και δεν μιλάω για χάιεντιές απελθέτω απ´ εμού τέτοια πράγματα. )

Πάντως το πιο σημαντικό ηχητικό χαρακτηριστικό, μετά από ώριμες ακροάσεις, είναι η έλλειψη fatigueness - σκληράδας, κάτι που πολλές φορές αποδίδεται (λανθασμένα) στην ηχογράφηση. Ενδιαφέρον ακούγεται αυτό, έτσι Σωκ? :)

Το Audio-gd - συγκριτικά με το προηγούμενο dac - δίνει αρχικά την αίσθηση του "σκοτεινού". Στην πραγματικότητα όμως αποδείχθηκε απόλυτα ουδέτερο με την ίδια, αν όχι ανώτερη ανάλυση!

Ταυτόχρονα, όλα τα προαναφερθέντα (σε άλλα ποστ) ηχητικά χαρακτηριστικά ισχύουν στο έπακρο..

Ερωτήσεων συνέχεια (περί σχεδίασης του usb interface) και απάντηση εκ στόματος Kingwa:

"Dear Sir,
The two clocks must through the switch, some design had built in the switch in the chip.
Sound quality is more important.
We have do a lot test between some different company chips, we choice the VIA.
Kingwa."

ε, λογικό δεν ήταν να υπερασπίσει την επιλογή του ;

από την στιγμή που το ντακ ακούγεται εξαιρετικά στα αυτιά του Σταύρου, είναι δύσκολη η απόφαση για χέριασμα ...

Chris Rea - The Road to Hell.

Πάντα μου έπαιρνε τ' αφτιά. Σήμερα το άκουσα για "πρώτη φορά". Καθόλου "ξύρισμα", απολαυστικά φωνητικά, τέλεια...
:)

οφ τόπικ, αλλά είναι θεϊκό... σε ένα προϊόν της audio-gd, οι κινέζοι γράφουν στην ιστοσελίδα τους : (The unit had free a mini remote control but sometimes the remote had wrong control.) ...

βέβαια, με τρώει ο τέτοιος μου να το πάρω αυτό το προϊόν ... είναι ο balanced ενισχυτής ακουστικών /προ NFB 6 ... εννοείται ότι δεν θα παραγγείλω το κοντρόλ ....

εμεις τους είπαμε να γίνει ο αγώνας αλλά αυτοί δε θέλανε να γίνει ο αγώνας και μετά θέλανε να γίνει ο αγώνας αλλά μετά δε θέλαμε εμείς και...

Απάντηση: Re: Audio-gd Reference 5.32 !!!

οφ τόπικ, αλλά είναι θεϊκό... σε ένα προϊόν της audio-gd, οι κινέζοι γράφουν στην ιστοσελίδα τους : (The unit had free a mini remote control but sometimes the remote had wrong control.) ...
βέβαια, με τρώει ο τέτοιος μου να το πάρω αυτό το προϊόν ... είναι ο balanced ενισχυτής ακουστικών /προ NFB 6 ...

εμεις τους είπαμε να γίνει ο αγώνας αλλά αυτοί δε θέλανε να γίνει ο αγώνας και μετά θέλανε να γίνει ο αγώνας αλλά μετά δε θέλαμε εμείς και...

:flipout::flipout:

Ρε άτιμοι, κοροϊδεύετε έναν κατασκευαστή που σας προσφέρει τεχνολογία / features (4xPCM1704, discrete output, ACSS, multi-regulators, κλπ.) και εξαιρετικό ήχο στα 700 , επειδή έφτιαξε ένα τηλεκοντρόλ που δεν δουλεύει?:flipout:

Αμάν ρε κακία... -bye-

Ρε άτιμοι, κοροϊδεύετε έναν κατασκευαστή που σας προσφέρει τεχνολογία / features (4xPCM1704, discrete output, ACSS, multi-regulators, κλπ.) και εξαιρετικό ήχο στα 700 , επειδή έφτιαξε ένα τηλεκοντρόλ που δεν δουλεύει?:flipout:

Αμάν ρε κακία... -bye-

Το "εξαιρετικό ήχο",είπαμε.
Αν σου καθίσει το καλό κομμάτι,λότο παίζεις.
Να τα λέμε όλα,έτσι;

Για εξήγα το αυτό Σωκράτη... Παίζουν και κομμάτια με σάπια υλοποίηση; :p

Για εξήγα το αυτό Σωκράτη... Παίζουν και κομμάτια με σάπια υλοποίηση; :p

Ότι κι αν έχω διαβάσει έξω καταλήγει στο ίδιο.
Πως αν σου πέσει το καλό κομμάτι έκανες την τύχη σου.
Αν όμως σου πέσει το... λιγότερο καλό (για να το πω κομψά).

Λογικά συμβαίνει λόγω της υπερπαραγωγής και των κακών συνθηκών εργασίας.
(Αν δεις την "γραμμή παραγωγής" θα καταλάβεις.Πρέπει να επικρατεί πολικό ψύχος εκεί μέσα αν κρίνω από το ντύσιμο,κολλητήρια γκουμούτσες,κ.ο.κ. )
Σε τέτοιες συνθήκες όλο και κάτι μπορεί να ξεφύγει.

Και δεν είναι εκεί το πρόβλημα,από όσο ξέρω είναι πρόθυμοι.
Το πρόβλημα είναι πως το πήγαινε έλα είναι και ακριβό και χρονοβόρο.

Ρίξε εδώ ματιά στις συνθήκες και το ντύσιμο.
Μιλάμε για ψόφος!

18s.JPG17s.JPG11s.JPG8s.JPG7s.JPG

Δεν υπαρχει θέρμανση οποτε τρέμει λιγο το χερακι τους στις κολλήσεις. Εξ ου και τα προβληματάκια που εχουν καποιοι φιλοι με οσα κομμάτια έρχονται χειμώνα-ανοιξη. Τα καλοκαιρινά ειναι σαφώς ανώτερα.