Audio Grade Ethernet Switch

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Αλλά 10 λάθος αγαπητοί μου φίλοι. Πετύχαμε το v3 αλλά αυτή τη φορά ήρθαν αντί για GS -ES θα κάνω μια παύση στις παραγγελίες να προσπαθησω να επιστρέψω το στόλο που εχω μαζέψει.
20260217_174453.jpg

Να κάνω μια πρόταση καθώς βλέπω πως παιδεύεστε με το version. Αν βάλετε μια αγγελία στο insomnia «ανταλλάσσεται postolene v5 με v3” θα γίνει χαμός. Απλό απλούστατο.

Να κάνω μια πρόταση καθώς βλέπω πως παιδεύεστε με το version. Αν βάλετε μια αγγελία στο insomnia «ανταλλάσσεται postolene v5 με v3” θα γίνει χαμός. Απλό απλούστατο.
Μιλαμε για switch των 30 €, όχι για αυτοκίνητο....για νορμαλ χρηση ειναι παντελως αδιάφορα τα rev / κανεις δεν θα ασχοληθει

Μακάρι να ηταν έτσι εύκολο η έστω στα 10 της παραγγελίας με εικόνα στο ebay του σωστού να μου ερχόταν 1 σωστό.

Βρε μήπως κάνουν?
Εσύ αυριο μεθαύριο θα γράφεις τις εντυπώσεις σου άσε μας στον πόνο μας.
Χωρίς πλάκα το πρωτο πραγμα που έκανα (οπως εχω κάνει σε V4, V5 κ.τ.λ) το άνοιξα και έστειλα την πλακετα στον Δημήτρη

• Like
Reactions: Panoramix
Αλλά 10 λάθος αγαπητοί μου φίλοι. Πετύχαμε το v3 αλλά αυτή τη φορά ήρθαν αντί για GS -ES θα κάνω μια παύση στις παραγγελίες να προσπαθησω να επιστρέψω το στόλο που εχω μαζέψει.
View attachment 266826
Να αρχίσω να ψάχνω;

• Like
Reactions: vlad66
Μόλις παρέλαβα! θα επανέλθω μόλις το ακούσω με εντυπώσεις.
Ευχαριστώ τον analog-jimaras για όλο τον κόπο-χρόνο που διέθεσε για μένα(και συνεχίζει για όλους τους υπόλοιπους)
Με το καλό να παραλάβετε όλοι!

Ευχαριστώ τον analog-jimaras για όλο τον κόπο-χρόνο που διέθεσε για μένα(και συνεχίζει για όλους τους υπόλοιπους)

Εσύ έχεις πάρει την ασημένια και ακριβότερη πρόσοψη όπως και εγώ.. σωστά ;;

Βγάλε και ανέβασε μια φωτογραφία να το χαζέψουμε...

Να αρχίσω να ψάχνω;
Nαι αλλα μην παρεις τιποτα χωρις πμ.
Σιγα μη καθομουν κι εγω στα αυγά μου με τα παιδια να περιμένουν.
Βρηκα άλλα 10 αλλα θα τον βάλω να κανει ελεγχο ενα ενα πριν στειλει και θα κανονίσω άμεση επιστροφη αν δεν είναι ακριβώς αυτά.
Αν και όλα τα παραπάνω τα εχω ξανακάνει.☹️
Ευχαριστούμε ολοι Κωστα θερμά για την προσπάθεια σου το χρόνο και το χρήμα που σπαταλάς για όλους μας.

Ox ζητώ συγγνώμη του εχω στείλει μαύρη, θα κανονίσω να του στείλω την ασημένια μπαίνουν σε ολα τα κουτιά. Μπαίνει και βγενει παρα πολύ εύκολα βρίσκονται ολα τα υλικά στον ηλεκτρονικό.

Τελικά ήρθε με μαύρη πρόσοψη,αλλά δεν με χαλάει καθόλου(ειδικά που τα άλλα παιδιά αδημονούν να το πάρουν-έστω και εμπριμέ φαντάζομαι)
θα βγάλω φωτό,θα μπει ακριβώς κάτω από το router.
switch,router και streamer είναι πολύ-πολύ κοντά μεταξύ τους.
ψήνομαι και για καλώδιο 50cm supra από το switch στο streamer σαν τελευταία προσθήκη.
Δεν ξέρω αν για αυτό το μήκος συντρέχει λόγος να το βάλω,ακούω γνώμες

Καλορίζικο.Ελπίζω όμως οι ακροάσεις να γίνουνε με τους κατάλληλους ενισχυτές.:)