Audio Grade Ethernet Switch

Καλησπέρα σε όλους,

Αρχικά, είναι εξαιρετικά ευχάριστο για τον χώρο, να γίνονται group buys, ειδικά στην κατηγορία των ιδιοκατασκευών, πρόκειται διαδικασία που μας φέρνει όλους πιο κοντά, και προάγει με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη μας για τον ήχο.

Εν προκειμένω, σε αντίθεση με προηγούμενα group-buy, υπάρχει η ιδιαιτερότητα του ότι πρόκειται για σχετικά περίπλοκο project, που απαιτεί την προμήθεια εξαρτημάτων από πολλαπλούς προμηθευτές. Υπάρχει μεγάλος αριθμός μελών που συμμετέχουν, καταλαβαίνουμε πως με ορισμένους έχετε συχνή διαπροσωπική επαφή, με το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας προμήθειας να έχει γίνει δημόσια, στο συγκεκριμένο νήμα.

Προκειμένου να είναι όλοι ενήμεροι, ως γενική διαχείριση κρίνουμε απαραίτητο, όπως δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατόν ένας πίνακας με αναλυτική περιγραφή των εξόδων που έχουν γίνει, από όσα μέλη έχουν ασχοληθεί με οποιοδήποτε σκέλος της προμήθειας που έχει δημιουργήσει κόστος.

Πολύ σωστά προτείνει η διαχείριση.
1. Μετασχηματιστής 55 ευρώ
2. Κουτί μαύρο. 45 ευρω
3. Κουτί αλουμίνιου 65 ευρω
4. Φίλτρο ρεύματος 8ευρω
5. Ηλεκτρονικός 30 ευρώ
7. Καλώδια εσωτερικης σύνδεσης 10
8. Η πλακέτα του Δημήτρη 64 ευρω
9. Ασφαλειοθηκη 2 ευρώ
Είμαστε σε ενα σύνολο 234 ευρώ για τα μαύρα κουτιά 254 για τα αλουμινένια.
Σε αυτο το σημείο ξεκινά το διασκεδαστικο κομμάτι που ονομάζετε zyxel η βάση για το project με μεση τιμή καινούργιου τα 25 ευρώ.
Εδώ τελειώνουν τα μαθηματικά και οι υπολογισμοί και αρχίζει η τρέλα.
H τρέχουσα έκδοση του switch ειναι η V5 η οποία αφου έφτασε στα χέρια του Δημήτρη αποφασίστηκε οτι δεν κάνει.
Σε αυτό το σημείο προτάθηκε να σταματήσει το project και τι ??? Να στείλω τα ανταλλακτικά στους συμμετέχοντες αφου είχαν αγοραστεί.
Το πήρα πάνω μου και με τη βοήθεια του Κώστα Ζαγγογιανη και Audio inspector αρχίσαμε να ψάχνουμε.

Αυτή τη στιγμή εχω 15 τεμάχια V5 που ελπίζω οτι θα μπορέσω να επιστρέψω, 5-6 αν δεν κάνω λαθος ο Κώστας και άλλα 10 ο Audio inspector.
Όλοι στα χαρτιά στέλνουν v3 και οταν παραλαμβάνω ειναι V5
Aυτος ειναι και ο λόγος αγαπητέ διαχειριστή που καθυστέρησα να γράψω για χρήματα.

Last edited:
Νέα Λίστα
1.2 Analog-jimaras πληρωμή οκ zyxel ok
3. Audio inspector πληρωμή οκ zyxel ok
4. Ζαγγογιανης Κ πληρωμή οκ zyxel ok
4. Panoramix πληρωμή οκ zyxel ok
5. Vlad66 πληρωμή οκ zyxel ok
6. Τzimisce πληρωμή οκ zyxel οκ
7. Gonzo πληρωμή οκ zyxel ok
8. Milaber22 πληρωμή οκ zyxel ok
9. Λάκης πληρωμη _ zyxel ok
10. Εconomidis πληρωμη οκ zyxel ok
11. Κοκαλιος Σ. πληρωμη οκ zyxel ok
12. Αtofios πληρωμη οκ zyxel ok
13. Polycro πληρωμή οκ zyxel ok
14. Εκτορ Κατσικης πληρωμή οκ zyxel ok
15. Κυριτσης Ε πληρωμή οκ zyxel ok
16. Aragorn πληρωμή οκ zyxel ok
17.18 Scpcav πληρωμή οκ zyxel ok
19. Sonus Naturalis πληρωμή οκ zyxel ok

Νέα Λίστα
1.2 Analog-jimaras πληρωμή οκ zyxel ok
3. Audio inspector πληρωμή οκ zyxel ok
4. Ζαγγογιανης Κ πληρωμή οκ zyxel ok
4. Panoramix πληρωμή οκ zyxel ok
5. Vlad66 πληρωμή οκ zyxel ok
6. Τzimisce πληρωμή οκ zyxel οκ
7. Gonzo πληρωμή οκ zyxel ok
8. Milaber22 πληρωμή οκ zyxel ok
9. Λάκης πληρωμη _ zyxel ok
10. Εconomidis πληρωμη οκ zyxel ok
11. Κοκαλιος Σ. πληρωμη οκ zyxel ok
12. Αtofios πληρωμη οκ zyxel ok
13. Polycro πληρωμή οκ zyxel ok
14. Εκτορ Κατσικης πληρωμή οκ zyxel ok
15. Κυριτσης Ε πληρωμή οκ zyxel ok
16. Aragorn πληρωμή οκ zyxel ok
17.18 Scpcav πληρωμή οκ zyxel ok
19. Sonus Naturalis πληρωμή οκ zyxel ok
20. Pelopis85 πληρωμή οκ zyxel ok

Πολύ σωστά προτείνει η διαχείριση.
1. Μετασχηματιστής 55 ευρώ
2. Κουτί μαύρο. 45 ευρω
3. Κουτί αλουμίνιου 65 ευρω
4. Φίλτρο ρεύματος 8ευρω
5. Ηλεκτρονικός 30 ευρώ
7. Καλώδια εσωτερικης σύνδεσης 10
8. Η πλακέτα του Δημήτρη 64 ευρω
9. Ασφαλειοθηκη 2 ευρώ
Είμαστε σε ενα σύνολο 234 ευρώ για τα μαύρα κουτιά 254 για τα αλουμινένια.
Σε αυτο το σημείο ξεκινά το διασκεδαστικο κομμάτι που ονομάζετε zyxel η βάση για το project με μεση τιμή καινούργιου τα 25 ευρώ.
Εδώ τελειώνουν τα μαθηματικά και οι υπολογισμοί και αρχίζει η τρέλα.
H τρέχουσα έκδοση του switch ειναι η V5 η οποία αφου έφτασε στα χέρια του Δημήτρη αποφασίστηκε οτι δεν κάνει.
Σε αυτό το σημείο προτάθηκε να σταματήσει το project και τι ??? Να στείλω τα ανταλλακτικά στους συμμετέχοντες αφου είχαν αγοραστεί.
Το πήρα πάνω μου και με τη βοήθεια του Κώστα Ζαγγογιανη και Audio inspector αρχίσαμε να ψάχνουμε.
Αν δεν λειπει κατι απο τη λιστα το συνολο με το μαυρο κουτι και δικο μας σουιτς ερχεται στα 214€.
200 η προκαταβολή + Zyxel απομενουν αλλα 14€ οφειλης.
Παρακαλω επιβεβαιωσε.

Αν δεν λειπει κατι απο τη λιστα το συνολο με το μαυρο κουτι και δικο μας σουιτς ερχεται στα 214€.
200 η προκαταβολή + Zyxel απομενουν αλλα 14€ οφειλης.
Παρακαλω επιβεβαιωσε.
Αυτή τη στιγμή σας επιβεβαιώνω οτι σας οφείλω 1 zyxel και 200 ευρώ άμεσα αν το θέλετε.

Δεν ειναι απαντηση αυτο.
Κάνω μια προσπάθεια και προσφέρω το χρόνο μου τις επαγγελματικες γνωριμίες μου και προς στιγμήν τα χρήματα μου, και η πιεση σου οπως και η στάση σου προσβάλει τον ολο κόπο μου. Δεν θα γράψω δημόσια τι εννοώ η στάση σου. Το ότι είσαι στην παρέα ειναι το μόνο που με εμποδίζει και δεν σου εχω επιστρέψει τα χρήματα σου και το swich σου.
Είναι απάντηση αυτο?

Κάνω μια προσπάθεια και προσφέρω το χρόνο μου τις επαγγελματικες γνωριμίες μου και προς στιγμήν τα χρήματα μου, και η πιεση σου οπως και η στάση σου προσβάλει τον ολο κόπο μου. Δεν θα γράψω δημόσια τι εννοώ η στάση σου. Το ότι είσαι στην παρέα ειναι το μόνο που με εμποδίζει και δεν σου εχω επιστρέψει τα χρήματα σου και το swich σου.
Είναι απάντηση αυτο?
Φιλτατε, δεν αντιλαμβανομαι τον εκνευρισμο σας.
Υποτιθεται οτι, σας οφειλω ενα ποσο για την ολοκληρωση του προτζεκτ.
Σας ερωτω λοιπον ποιο ειναι το ποσο;
Θα πρεπει να το βρω βασιζομενος στον πινακα που αναρτησατε προηγουμενως;
Ειναι λοιπον 50, ειναι 34 ή το συνολο που προκυπτει απο την αθροιση των ποσων στον πινακα;
Δεν ειναι καποιου ειδους μομφη προς το πρόσωπό σας.
Εχετε κανει καποιο λαθος; ανθρωποι ειμαστε, δεν σας κατηγορω.
Μηπως να βαλετε κατω τα τιμολογια και να δειτε πού μπορει ή και οχι να υπαρχει καποιο λαθος;
Επισης, μη ξεχνατε οτι δεν ειμαστε σε ιδιωτικο τσατ αλλα, σε δημοσιο που μας διαβαζουν χιλιαδες μελη και μπορει να βγουν λαθος συμπερασματα.
Και παλι σας ευχαριστω για το κοπο σας.

Γιατί με ρωτάτε ξανα και ξανα το ποσο για δημιουργία εντυπωσεων ?? δεν βοηθα πουθενά σας ανακοινώθηκε το ποσο και εισασταν ο μονος αναμεσα σε 19 ατομα που απαντήσατε με το δικό σας τρόπο. (Μιας και ειναι δημόσιο το τσατ δεν θα μπω σε λεπτομέρειες). Αν δεν ειναι μομφή στο πρόσωπο μου ειναι σαμποτάζ στους υπόλοιπους 19.
Καλό θα είναι να το σταματήσουμε εδώ και θα σας ενημερώσω εγω.

Κλασσικα. Το switch ειναι σαν τη γκόμενά που σε ξεσηκώνει και μετα σε τρεναρει. Προκαλεί εκνευρισμό. Οταν σου κάτσει επιτέλους, που θα σου κάτσει, θα εχεις χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Σαν τον Τζόκερ. Υπομονή... Γαϊδούρινη :)

Γιατί με ρωτάτε ξανα και ξανα το ποσο για δημιουργία εντυπωσεων ?? δεν βοηθα πουθενά σας ανακοινώθηκε το ποσο και εισασταν ο μονος αναμεσα σε 19 ατομα που απαντήσατε με το δικό σας τρόπο. (Μιας και ειναι δημόσιο το τσατ δεν θα μπω σε λεπτομέρειες). Αν δεν ειναι μομφή στο πρόσωπο μου ειναι σαμποτάζ στους υπόλοιπους 19.
Καλό θα είναι να το σταματήσουμε εδώ και θα σας ενημερώσω εγω.

Το ότι δεν μιλάνε (προς το παρόν) οι 19 δεν σημαίνει ότι ο Λάκης είναι παράλογος.

Το κυριότερο είναι ότι δεν έχει "μιλήσει" ακόμα το ΔΣ.. κατά την γνώμη μου επειδή "τρέχουν" και διαπροσωπικές σχέσεις, το ΔΣ σου δίνει χρόνο να μαζέψεις και να παρουσιάσεις εδώ δημόσια τις αποδείξεις για όλες τις αγορές.

Προσωπικά δεν νιώθω την ανάγκη να σου πω "ευχαριστώ" όπως ο Λάκης.. προσφέρθηκα να τρέξω και εγώ και με απέρριψες κατηγορηματικά !

Υποθέτω το έκανες από υπερβάλλοντα ζήλο και αγάπη για το project.. δεκτό όταν παρουσιάσεις τα αποδεικτικά στοιχεία που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο απέναντι στα μέλη και κυρίως στο ΔΣ.

ΥΣ
Το ΔΣ ξέρεις είναι υποχρεωμένο να ελέγχει τα πάντα με τα όργανα της κάθε κατηγορίας και όχι μόνο...

Είναι υπεύθυνο μεταξύ άλλων και για την εύρυθμη λειτουργία και για την υστεροφημία του κλαμπ, αλλά και για την προστασία όλων των μελών του από οτιδήποτε...

"Σκιές" και αμφιβολίες, δεν ανέχεται !

Αυτό θα το είχες διαπιστώσει πολύ εύκολα αν είχες διαβάσει προσεκτικά τον κανονισμό λειτουργίας, ή αν είχες έρθει έστω και μία φορά σε συνέλευση...

Η ίδια η δομή του κλαμπ (όπως πολύ όμορφα την "περιέγραψε" ο mdvq -από τα παλαιότερα μέλη του σωματείου- σε προηγούμενο ποστ), είναι αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από το avsite.... αν κατάλαβες τι εννοώ....

Ο mdvq διαβάζει σιωπηλά και όταν χρειαστεί θα επέμβει ως οφείλει,σαν ΕΕ του σωματείου!