Audio Grade Ethernet Switch

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Αυτο δειχνουν ολα τα συγκριτικά.
Μαλλον ομως θα πρεπει να στραφεις σε άλλες παρεμφερείς λύσεις μιας και τα συγκεκριμένα switch ειναι δυσευρετα και το group buy δυσκολα θα εχει συνέχεια για αυτον τον λόγο.

ΥΓ. Αν περισσεψει κανενα στο τρεχον group buy βεβαια και εισαι τυχερος... Προφανως θα περιμενεις να βρεθουν τα switch.
Βρίσκονται δύσκολα και φτάνουν να μας κοστίζουν τα διπλά τριπλα με τα μεταφορικά αλλα υπάρχουν, όπως έγραψα και πιο πάνω οποίος θέλει να συμμετάσχει σε επόμενο groupbuy μπορεί να μου στείλει π.μ.

Βρίσκονται δύσκολα και φτάνουν να μας κοστίζουν τα διπλά τριπλα με τα μεταφορικά αλλα υπάρχουν, όπως έγραψα και πιο πάνω οποίος θέλει να συμμετάσχει σε επόμενο groupbuy μπορεί να μου στείλει π.μ.
Μακροπρόθεσμα θα πρέπει ίσως να χρησιμοποιηθεί σαν βάση το v5 που είναι πλέον σε παραγωγή και βρίσκεται πολύ πιο εύκολα

Μακροπρόθεσμα θα πρέπει ίσως να χρησιμοποιηθεί σαν βάση το v5 που είναι πλέον σε παραγωγή και βρίσκεται πολύ πιο εύκολα
Το εχω συζητήσει με το Δημήτρη απαιτείται επανασχεδιασμος όλης της πλακέτας του και το πιο σημαντικό δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα αντίθετα με το παρών που παίζει εξαιρετικά σε ολα τα συστήματα.

Το εχω συζητήσει με το Δημήτρη απαιτείται επανασχεδιασμος όλης της πλακέτας του και το πιο σημαντικό δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα αντίθετα με το παρών που παίζει εξαιρετικά σε ολα τα συστήματα.
Τα V2, v0 δεν κάνουν;

Άντε παιδια τσιμπήστε τα. Είναι μεταχειρισμένα όχι καινούργια άρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι v3

Για να μας φύγει λιγο το άγχος και η αγωνία με την πολύτιμη βοήθεια του Κώστα Ζαγγογιανη θεωρώ τα φτάσαμε τα V3 που χρειαζόμαστε. Φυσικά αν δεν ερθουν να ανοίξουμε τα κουτια και να τα πιάσουμε στα χέρια μας να δούμε το ποθητό v3 στο κουτί με τα μάτια μας δεν είμαστε 100% σίγουροι. Καλό Τριήμερο σε ολους και υπομονή.
Ευχαριστώ πολυ και τον κ. Οικονόμου παραπάνω.

• Like
Reactions: Panoramix
Άντε παιδια τσιμπήστε τα. Είναι μεταχειρισμένα όχι καινούργια άρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι v3

το ενα πρεπει να ειναι105 και το αλλο 108.
Εκτος κι αν τα φυλλαδια ειναι γενικα και οχι για τα συγκεκριμενα.