Audio Grade Ethernet Switch

Και μονο επειδη εχει προαναγγελθει μια δευτερη φαση του εγχειρηματος για την οποια καποιοι ισως ενδιαφερονται
θα ελεγα οτι χρειαζεται ενας λεπτομερης δημοσιος απολογισμος.

Και μονο επειδη εχει προαναγγελθει μια δευτερη φαση του εγχειρηματος για την οποια καποιοι ισως ενδιαφερονται
θα ελεγα οτι χρειαζεται ενας λεπτομερης δημοσιος απολογισμος.

Τι ζητάς να μάθεις ακριβώς ;;;

• Like
Reactions: petronik
Συγχαρητήρια Δημήτρη ,για την πολύ σωστή αντίδραση

Δεν υπάρχουν πολλοί σαν τον @Δημήτρης Δημητρακούδης στον χώρο.
Και σε προσφορά και σε γνώσεις.

ΥΓ. Θα το πω, οχι δεν υπάρχουν πολλοί, δεν υπάρχει κανένας.

Αναφερομουν στα πολλα υπονοουμενα τα οποια δημιουργουν περισσοτερη συγχιση.
Οι διευκρινησεις του Δημητρη που συνεπεσαν με το σχολιο μου και διαβασα εκ των υστερων με καλυψαν σε ικανοποιητικο βαθμο.
Συνεχιζω να πιστευω οτι παρα τις δυσκολιες το εγχειρημα αξιζε τον κοπο.

Last edited:
Και τώρα;
Εμείς που περιμένουμε την V2 με βαντέχουλ καλώδια και φφφφφφανταστικό μετασχηματιστή στα 400€ το κομμάτι +50€ το κάθε zyxel τι θα κάνουμε;
Όχι με VDH. Θα "σέρνεται".

Είναι λογικό να ζητάει κάποιος τι κόστος θα έχει το νέο Switch αναλυτικά..
Μην σου φαίνεται περίεργο μετά από όλα αυτά που έγιναν..

Είναι πολύ νωρίς για τέτοια συζήτηση.

Για την ώρα αναμένω να παραλάβω prototype πλακέτες, επανασχεδιασμένες, για να γίνουν οι πρώτες δοκιμές.

Δεν θα κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις αν δεν εξασφαλίσουμε πρώτα ότι οι ακουστικές επιδόσεις του v5 είναι τουλάχιστον στο επίπεδο του v3.

Αναφερομουν στα πολλα υπονοουμενα τα οποια δημιουργουν περισσοτερη συγχιση.
Οι διευκρινησεις του Δημητρη που συνεπεσαν με το σχολιο μου και διαβασα εκ των υστερων με καλυψαν ως ενα βαθμο.

Ο Τζιμάρας υπερκοστολόγησε , δεν έδειξε σε κανέναν παραστατικά αγοράς, αγόρασε περισσότερα κουτιά και γω δεν ξέρω τι άλλο και πουλάει με 400€ όσα επιπλέον έχει καταφέρει να έχει στην κατοχή του.

Capisce ;;;;

Από το proof of concept μέχρι την κατασκευή υπάρχει μεγάλη απόσταση, οπότε ας μην προτρέχουμε.
Εγώ σκέφτομαι να πάρω δεύτερο για να το βάλω σε βιτρίνα με καρτελάκι "Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον DimDim σε λιγότερο από 2 χρόνια" 😂

Θα έχει λογικά το κόστος που είχε εξαρχής και το Version 1. Άσχετα αν τελικά όσοι το πήραμε το πληρώσαμε με ένα τρελό καπέλο στη τιμή...

• Like
Reactions: Tzimisce
Και στο πρωτο ειχε μπει αναλυτικα ποσο θα στοιχισει αλλα, ο γνωστος ΄΄κυριος΄΄ εκανε τα ''μαγικα'' του
και σχεδον διπλασιασε τη τιμη του.
Αν με το καλο υπαρξει νεο προτζεκτ οπως αναφερθηκε πιο πανω, θα ειναι πληρως διαφανο και χωρις σκιες.
Ημουν ο πρωτος που εκανε νυξη για το κοστολογιο και παραλιγο να βρεθω και κατηγορουμενος που τολμησα να ρωτησω τα
αυτονοητα.

Από το proof of concept μέχρι την κατασκευή υπάρχει μεγάλη απόσταση, οπότε ας μην προτρέχουμε.
Εγώ σκέφτομαι να πάρω δεύτερο για να το βάλω σε βιτρίνα με καρτελάκι "Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον DimDim σε λιγότερο από 2 χρόνια" 😂
Όποιος ψάχνει σοβαρό ήχο από τον Δημήτρη θα περιμένει 2 χρόνια..
Έτσι πάνε αυτά..😁

Ο Δημήτρης είναι η μεγάλη μου συμπάθεια, κανονίστε..😂

Θα έχει λογικά το κόστος που είχε εξαρχής και το Version 1. Άσχετα αν τελικά όσοι το πήραμε το πληρώσαμε με ένα τρελό καπέλο στη τιμή...
Εγώ ξέρω το κόστος του από τώρα, γνωρίζω τα κόστη των υλικών, όπως γνώριζα και για το πρώτο...
Μόνο που το ανέλαβε ο Δημήτρης όλα θα είναι κομπλέ..
Και με λογικό κόστος 🙂

Και στο πρωτο ειχε μπει αναλυτικα ποσο θα στοιχισει αλλα, ο γνωστος ΄΄κυριος΄΄ εκανε τα ''μαγικα'' του
και σχεδον διπλασιασε τη τιμη του.
Αν με το καλο υπαρξει νεο προτζεκτ οπως αναφερθηκε πιο πανω, θα ειναι πληρως διαφανο και χωρις σκιες.
Ημουν ο πρωτος που εκανε νυξη για το κοστολογιο και παραλιγο να βρεθω και κατηγορουμενος που τολμησα να ρωτησω τα
αυτονοητα.
Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρεις..
Όσο για τον "κύριο" από την πρώτη στιγμή που έκανε τα δικά του έπρεπε να του είχαν απαγορεψει να ασχοληθεί αυτός με την όλη φάση, από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του..
Εδώ εμένα ήθελε να μου πουλήσει το Nexans χρυσό, από μόνος του μου έκανε κίνηση , δίχως εγώ να τον ενοχλήσω, φυσικά πήρε την απάντηση που έπρεπε..
(Φυσικά από τότε με είχε στην Μπούκα😁)