Audio Grade Ethernet Switch

Αν ήταν καθαρός, ο 1ος που θα του έδινε λεφτά για την ζημιά του θα ήμουν εγώ χωρίς υπερβολή !

Αλλά μόνο καθαρός δεν ήταν, ούτε καν σε αυτόν τον τομέα... είδες καμιά φωτογραφία από τα στοκαρισμένα "άχρηστα" switch ;;;;

Είδες κάποιο screenshot από αγορά του που να λέει "no returns accepted" ;;;;

Δεν λέω.. κάποια ψιλή την έφαγε, αλλά και πάλι ξέρεις τι έβγαλε από την υπερκοστολόγηση ;;;

Μη σου πω υπολογισμένο νούμερο από τα κουτιά και τους μετασχηματιστές.....
Έχεις δίκιο. Τίποτα από όλα αυτά δεν δημοσιοποιήθηκε.
Κάποια στιγμή μου πέρασε απ’ το μυαλό ότι δεν θα υπάρξει τελικό προϊόν και ότι μπορεί να μου έστελνε πλακέτες σκέτες.
Τέλος πάντων, αφού παίζει καλά το ρημάδι, δε βαριέσε. Ούτε φτώχυνα, ούτε ο τύπος πλούτισε.
ΥΓ
Αν προχωρήσει το πρότζεκτ, το σκέφτομαι σοβαρά και για 2ο κομμάτι…

Εδώ εμένα ήθελε να μου πουλήσει το Nexans χρυσό, από μόνος του μου έκανε κίνηση , δίχως εγώ να τον ενοχλήσω, φυσικά πήρε την απάντηση που έπρεπε..
(Φυσικά από τότε με είχε στην Μπούκα😁)
Ομοιοπαθης.....

(ρε Λευτέρη μάλλον για μυρωδιαδες μας πέρασε.....και καλά εμένα..... εσένα????)

Όταν θα φτιάξετε το επόμενο Switch θα φτιάξω ειδικά για σας ένα τροφοδοτικό το οποίο θα τροφοδοτεί το τροφοδοτικό του Switch.Εννοειται,με ασημενια upocc καλωδίωση.

Μη μείνουμε από 5άρια αν σκάσει μύτη στην αγορά το v6 :ROFLMAO:
Εγώ ήδη το έχω παραγγείλει 😁

(πλάκα πλακα μάλλον έτσι πρέπει να γίνει..ο καθένας το δικό του και στην τελική αν στραβωσει η φάση,μας έμεινε ένα switchακι για πάσα χρήση.)

Ομοιοπαθής.....

(ρε Λευτέρη μάλλον για μυρωδιάδες μας πέρασε.....και καλά εμένα..... εσένα;;;)
Όλοι ήταν στη λίστα του...
Αυτός μπορούσε ακόμα και στον Δημήτρη να του πουλήσει το Switch του που έχει σχεδιάσει ο ίδιος..😁

εχουν δρομολογηθει επιστροφη 100€ σε καθε κομματι απο το μελος λογω λαθους
στειλτε mail στο

kaliprotaprilia@[email protected]

Στα μέλη του φόρουμ που παίζουν τένις, το μέλλος @Larry προσφέρει, ως πρόσθετο αντισταθμιστικό μέτρο, 3 games δωρεάν.

Ομοιοπαθης.....

(ρε Λευτέρη μάλλον για μυρωδιαδες μας πέρασε.....και καλά εμένα..... εσένα????)
Και όμως πριν λίγο έμαθα ότι μέλος που ήταν το gb , αγόρασε σε τσουχτερή τιμή το πορτοκαλί καλώδιο, για την ακρίβεια τα καλώδια.

Κρίμα, δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε από το πιράνχας....

Το παρήγορο ήταν ότι το μέλος πήρε και το 2ο switch που πλήρωσε, έστω και αν βασανίστηκε από τον πονηρίδη.

Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον Analog όταν τελικά αυτός που μας έβαλε σε όλους αυτούς τους μπελάδες είναι ο @Δημήτρης Δημητρακούδης.

Προτείνω να μπαναριστεί αυτός, να τελειώνουμε (και από μελλοντικές φασαρίες).

Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον Analog όταν τελικά αυτός που μας έβαλε σε όλους αυτούς τους μπελάδες είναι ο @Δημήτρης Δημητρακούδης.

Προτείνω να μπαναριστεί αυτός, να τελειώνουμε (και από μελλοντικές φασαρίες).

Γίνεται να μπανάρουμε τον Πρόεδρο ;;;

Κοίτα, για να μην νοιώθουν και κορόιδα όσοι το πήρανε.
Και εγώ που το έφτιαξα μόνος μου, σαν μονάδα, τόσο μου κόστισε περίπου.
Αλλά επειδή αγόρασα έναν μετασχηματιστή, ένα κουτί, ένα zyxel κλπ κλπ που το κάθε ένα από αυτά είχε τα μεταφορικά του.
Ειδικά το κουτί βαράει κάτι μεταφορικά της τάξης των 15-20€.
Πρακτικά, "χώνεψε" όποιο κέρδος υπήρχε λόγω ποσότητας και μεταφορικών.
Εμένα όντως κόστισε 45€ το κουτί με τα μεταφορικά και μάλιστα σε black friday.
Αν πας όμως σήμερα να το πάρεις, λόγω κόστους και αριθμού τεμαχίων θα πάει 32€ το κομμάτι μαζί με τα μεταφορικά.

Που θεωρώ χαζό γιατί αν έλεγε "παιδιά, επειδή θα τρέχω Καλλιθέα, Νίκαια κλπ για να τα φτιάξουμε θα υπάρχει ένα καπέλο 10€ στον καθένα" δεν θα του έλεγε κανείς όχι.
Ας του έβγαινε το δικό του τσάμπα.
Ή αν του έμειναν zyxel στα χέρια, ένα καπέλο 10€ στον καθένα και οι Χ πρώτοι να πάρουν ένα zyxel V5 δώρο.
Τρόποι για να μη μπεις μέσα υπάρχουν και νομίζω θα ήταν σεβαστό από την κοινότητα.
Ο μικρός προτίμησε για κάποια ευρώ να χάσει την παρέα του και να ξεφτιλιστεί στην κοινότητα.
Στο πρωτο group buy το κοστος τελικα ανηλθε στα 267 ευρω (το δικο μου τουλάχιστον) το τεμαχιο. Ποσο θεωρεις οτι ηταν το καπέλο; Κανενα 50 αρικο;

Προσωπικά δεν τρελαίνομαι απο το καπέλο, καθως εριξε τρεξιμο, συντονισε και τελικα εστειλε ετοιμη συσκευή σε ανθρώπους που δεν ειχε καμια σχεση.

Θα προτιμούσα βεβαια να ενημερωσει οτι θα υπηρχε καποιο καπελο για τον κοπο του απο το να γινει ολο αυτο. Αλλα τοτε θα παρεπεμπε σε εμπορική δραστηριότητα.

Τα 400 ευρώ ομως που ζητουσε στο ινσομνια ειναι σιγουρα εξτρα φαουλ.

• Like
Reactions: Tzimisce
Το φαουλ δεν ειναι ότι ζητάει όσα ζητάει αλλά ότι εκμεταλλεύεται τη δουλειά / πνευματική ιδιοκτησία του Δημήτρη....

Ασφαλως

Sent from my iPhone using Tapatalk