Audio Grade Ethernet Switch

Στο πρωτο group buy το κοστος τελικα ανηλθε στα 267 ευρω (το δικο μου τουλάχιστον) το τεμαχιο. Ποσο θεωρεις οτι ηταν το καπέλο; Κανενα 50 αρικο;

Θεωρώ κοντά στο 80άρι.
Πρόσεξε όμως. Ακόμη και αν υπήρχαν τα σχέδια και κάποιος που δεν έχει σχέση με το DIY ζητούσε από κάποιον να το φτιάξει, πιθανόν να πήγαινε πάνω από τα 300€ (μαζί με την εργασία του ηλεκτρονικού και το κόψιμο του κουτιού).
Για αυτό και μείναμε πίσω μέχρι να τελειώσει η όλη ιστορία. Σε αυτή την τιμή συνεχίζει να είναι ευκαιρία.

Το μέγα παράπτωμα είναι ότι πήγε να βγάλει λεφτά από δουλειά άλλου.
Σαν να λέμε, να φάει κάποιος 3-4 ώρες για να του στήσει το router να παίζει καλά το RPI του χωρίς να ζητήσει λεφτά και αυτός να το πουλήσει και να ζητάει να του ξαναστήσουν δεύτερο.

• Like
Reactions: vlad66
εγώ πάντως θεωρώ ότι για το τρέξιμο θα έπρεπε να πάρει κάποιο "χαρτζηλίκι" όποιος ασχολήθηκε με το πρότζεκτ.
Δεν είναι λίγο το τρέξιμο και η φασαρία.
Όχι ακριβώς ως "κέρδος" αλλά ως ένα "ευχαριστώ" από εμας.

• Like
Reactions: pelopis85
Μια απορία έχω και δεν ασχολούμαι άλλο με τον "φίλο"..

Στις 4 Φλεβάρη του ήρθαν τα κουτιά και ανέβασε φωτογραφία:

Screenshot_20260401-162651.png

Με ένα ζουμ φαίνεται ότι πήρε τουλάχιστον ένα ακριβό ασημί κουτί :

Screenshot_20260401-162719.png

Θυμίζω (για ακόμα μία φορά) ότι εγώ και ο polycro δηλώσαμε τα ακριβά κουτιά και τα πληρώσαμε..

Εδώ μία από τις σχετικές αναρτήσεις του :

Screenshot_20260401-161618.png

Πήρε κανείς κουτί με ασημί πρόσοψη πάχους 10mm ;;;;

Σίγουρα θυμάμαι ότι στον polycro έστειλε τελικά μαύρο...

Κάποιος άλλος μήπως ;;;

εγώ πάντως θεωρώ ότι για το τρέξιμο θα έπρεπε να πάρει κάποιο "χαρτζηλίκι" όποιος ασχολήθηκε με το πρότζεκτ.
Μα του το είχα πει !

Αλλά να το έλεγε !!

Ας ρωτούσε στην τελική.. θα του έλεγε κανείς όχι ;;;;

Όλοι ευχαριστώ θα του λέγαμε.

Όμως αν θυμάσαι παλιό ποστ μου (κάπου εκεί όταν ο ΓΔ του ζήτησε τα παραστατικά) ότι ήθελα να τρέξω για να τον ελαφρώσω και δεν ήθελε με τίποτα !!!

Γιατί άραγε ;;;;

Και ο Γιατράς ξέρω που είναι - έχω παραγγείλει και αγοράσει μετασχηματιστές από κει αρκετές φορές - και ο τεχνικός είναι δίπλα από την δουλειά μου και μηχανάκι έχω που μυρίζει την βενζίνη και πάει και για ανταλλακτικά όπου γουστάρει και ότι γουστάρει ξέρω και βρίσκω, ...τι άλλο δηλαδή ;;;;

Αλλά να σου πω την διαφορά..

Ότι θα αγόραζα, screenshot εδώ την απόδειξη...

Έτσι μίζα δεν έχει.......

Συγνώμη, εσύ δεν πήρες τελικά;

Χάνεις επεισόδια από το έργο ;;;

Καλησπέρα και από εμένα.
Το switch το δικαίωμα του οποίου πήρα από τον vlad66 το παρέλαβα μαύρο, στην αντίστοιχη τιμή.
Ο αγοραστής των πορτοκαλί καλωδίων που ανέφερε ο vlad ήμουν εγώ.
Το αν είναι nexans ή όχι δεν μπορώ να το αξιολογήσω αλλά είναι εκτός project και ευθύνη μου που δεν το έψαξα καλύτερα.
Η αλήθεια είναι ότι άκουσα άμεσα διαφορά, απλώς νομίζω ότι αρκεί μόνο ένα πριν το streamer.
Ενδεχομένως, και με αυτά του βλαντ να άκουγα το ίδιο.
Τεστ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνία με προσωπικό μήνυμα.

Στέργιε ,κανείς δεν θα είχε αντιρρήσεις επί τούτου.
Το θέμα ειναι ότι παρουσιάστηκε "μάρτυρας ""
και "όλα θυσία για το avclub".
Εδώ , υποτίθεται, γι'αυτό τον λόγο βρισκόμαστε.
Αγνή αγάπη και βοήθεια για τους συμπασχοντες.
Ας μην αναλάμβανε το project.
Και μάλιστα όταν προσφέρθηκε η αμέριστη (και φυσικά ανιδιοτελής) βοήθεια, αρνήθηκε κατηγορηματικά.
Δυστυχώς δεν έχει κανένα ελαφρυντικό!

Εννοείται.
Πιστεύω ότι αν τελικά έλεγε "παιδιά, βγήκαν στα 180€" ελάχιστοι θα ζητούσαν το 20άρικο από τα 200€ που έδωσαν πίσω.
Ή τουλάχιστον θα το προτείναμε.

Αν και δεν μου πεφτει λογος βλαδιμηρε δεν πηρες τελικα και εδωσες και 270; η καταλαβα λαθος;

Εννοείται ότι ο milaber22 μου πλήρωσε τα 270€ και εννοείται ότι στο πμ του εξήγησα με κάθε λεπτομέρεια τον λόγο που αποχώρησα ..

Κρίμα που δεν ήξερα ότι ήθελε να αγοράσει το πορτοκαλί καλώδιο του πονηρού.. θα του έλεγα -STOP !! τι πας να κάνεις ;;;;

Επειδή αναφέρθηκαν και τα καλώδια....
Έχω ιδίαν αντίληψη επί τούτου και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι το καλώδιο ήταν nexans ,με τιμή λιανικής γύρω στα 80 λεπτά το μέτρο.
Εμένα μου ζήτησε 50 ευρώ το μονομετρο επειδή ήμουν.... εγώ 😀
Σ άλλους ζητούσε 60 ευρώ.
Είχε σβήσει ατσαλα τα γράμματα πάνω στο καλώδιο και αν αυτό δεν είναι αθλιότητα,δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσε να είναι.
Κατά την γνώμη μου "σύλησε" τον χώρο που μας φιλοξενεί!

Εννοείται.
Πιστεύω ότι αν τελικά έλεγε "παιδιά, βγήκαν στα 180€" ελάχιστοι θα ζητούσαν το 20άρικο από τα 200€ που έδωσαν πίσω.
Ή τουλάχιστον θα το προτείναμε.
Υπαρχει και η υποψια οτι, εχει γλυτωσει τον ΦΠΑ σε καποιες αγορες που σημαινει πως το κοστολογιο κατεβαινει σημαντικα.

• Like
Reactions: Tzimisce