Audio Grade Ethernet Switch

Το αν είναι nexans ή όχι δεν μπορώ να το αξιολογήσω αλλά είναι εκτός project και ευθύνη μου που δεν το έψαξα καλύτερα.
Η αλήθεια είναι ότι άκουσα άμεσα διαφορά, απλώς νομίζω ότι αρκεί μόνο ένα πριν το streamer.
Ενδεχομένως, και με αυτά του βλαντ να άκουγα το ίδιο.
Τεστ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνία με προσωπικό μήνυμα.
Φίλε milaber ,αν δεν βιάζεσαι και έχεις όρεξη,σε λίγο θα βγάλω προς διάθεση ένα κάρο καλώδια ethernet (οικονομικά ) διαφόρων ποιοτήτων.
Εννοείται δωρεάν.
Είναι από αυτά που παίρναμε με το .... χιλιόμετρο για δοκιμές,μπας και ανακαλύψουμε κανένα κρυμμένο μυστικό 😸
Ότι θες μου λες και στο στέλνω.
Θα τα γράψω πρώτα εδώ μέσα και μετά στο ανοιχτό φόρουμ στις αγγελίες για χάρισμα.

Εννοείται ότι ο milaber22 μου πλήρωσε τα 270€ και εννοείται ότι στο πμ του εξήγησα με κάθε λεπτομέρεια τον λόγο που αποχώρησα ..

Κρίμα που δεν ήξερα ότι ήθελε να αγοράσει το πορτοκαλί καλώδιο του πονηρού.. θα του έλεγα -STOP !! τι πας να κάνεις ;;;;
ναι το καταλαβα οταν εγραψε παραπανω , καλα το καλωδιο το βρισκεις παντου στα καταστηματα με ηλεκτρολογικα αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι ειχε παιχτει θεμα
Τελος παντων πηραν μαλλον ολοι και ειναι ευχαριστημενοι απο το αποτελεσμα οποτε ολα τα αλλα ας πανε...................

• Like
Reactions: vlad66
Φίλε milaber ,αν δεν βιάζεσαι και έχεις όρεξη,σε λίγο θα βγάλω προς διάθεση ένα κάρο καλώδια ethernet (οικονομικά ) διαφόρων ποιοτήτων.
Εννοείται δωρεάν.
Είναι από αυτά που παίρναμε με το .... χιλιόμετρο για δοκιμές,μπας και ανακαλύψουμε κανένα κρυμμένο μυστικό 😸
Ότι θες μου λες και στο στέλνω.
Θα τα γράψω πρώτα εδώ μέσα και μετά στο ανοιχτό φόρουμ στις αγγελίες για χάρισμα.
Ευχαριστώ,
για την ώρα είμαι πλήρης καλωδίων.

• Like
Reactions: mdvq
Καλησπέρα και από εμένα.
Το switch το δικαίωμα του οποίου πήρα από τον vlad66 το παρέλαβα μαύρο, στην αντίστοιχη τιμή.
Ο αγοραστής των πορτοκαλί καλωδίων που ανέφερε ο vlad ήμουν εγώ.
Το αν είναι nexans ή όχι δεν μπορώ να το αξιολογήσω αλλά είναι εκτός project και ευθύνη μου που δεν το έψαξα καλύτερα.
Η αλήθεια είναι ότι άκουσα άμεσα διαφορά, απλώς νομίζω ότι αρκεί μόνο ένα πριν το streamer.
Ενδεχομένως, και με αυτά του βλαντ να άκουγα το ίδιο.
Τεστ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνία με προσωπικό μήνυμα.

Nexans είναι 100% !!

Μη πιστεύεις τις μπούρδες που σου έλεγε..!!

Πολύ καλό καλώδιο είναι , αλλά το να στήνει μαγαζάκι εδώ μέσα και μάλιστα με τέτοιο ύπουλο τρόπο (και με τέτοιο κέρδος), είναι αισχρό !!

Υπαρχει και η υποψια οτι, εχει γλυτωσει τον ΦΠΑ σε καποιες αγορες που σημαινει πως το κοστολογιο κατεβαινει σημαντικα.

Μα φυσικά.. δεν θέλει ερώτημα και για μένα δεν είναι υποψία αλλά σιγουριά !

Πάντως, γνώμη μου, θα ήταν καλύτερα η αποβολή να γινόταν μετα το ξεμπροστιασμα. Όχι οτι θα άλλαζε τίποτα στην πράξη, αλλα για τους τύπους θα είχε το "δικαιωμα" να υπερασπιστεί τον εαυτό του. My 2 cents.

• Like
Reactions: nikfor
Του δώσαμε πολλές ευκαιρίες.
Του γράψαμε να κοιτάξει πάλι τις τιμές.
Ότι η πρόσθεση που έκανε δεν είναι σωστή.
Να δει τα τιμολόγια ξανά.
Και όχι μία φορά.
Μέχρι και κατά πρόσωπο και με μηνύματα μιλήσαμε κάποιοι και πάλι τα ίδια.
Πως ακριβώς θα υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά από όλα αυτά;

Αφού έχει κάνει login 2-3 φορές από τη μέρα που γράψαμε με τον Λάκη και δεν απάντησε.
Για να υπερασπιστεί τον εαυτό του θα πρέπει να δείξει παραστατικά, που δεν έχει σκοπό να το κάνει.
Το έχει δηλώσει ρητά και σε εμένα από το viber.