Audio interface απο αποσταση.

Χαχα, ισως το σκεφτω, αγορασα και καινουριο κινητο με android 4.2 jelly bean...

Welcome to the club ;-)

Θα τη βρεις την άκρη γρήγορα και με αντίστοιχα APP :-)

Το κατεβασα.... και τωρα????
Μου ζητα ενα ip ....τι βαζω καλοι φιλοι???
Και μετα αφου ανοιξω το κομπιουτερ θα κααααααθομαι στον καναπε και θα το χειριζομαι απο κει ή:
α)Χρειαζεται και στο κομπιουτερ προγραμμα ή με καλυπτει το foobar που ηδη εχω????
β)Θελει κανενα plugin????

Και το SBT τι το πηρα τοτενες, ωρε παληκαρια?????:flipout:

Οδηγίες εδώ

https://sites.google.com/site/foobarcon/

Θέλει εγκατάσταση και ενός component στο foobar που παίζει το ρόλο του foobarcon server. Πρέπει να ξέρεις την ip του pc. Τη βάζεις στο component αλλά και στην εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη σε tablet / κινητό.

Εγώ ακούω μέσω htpc. Ανοίγω το pc κλείνω την τηλεόραση και μετά ο χειρισμός γίνεται από το τηλέφωνο.

Σε jriver υπάρχει το gizmo που κάνει ίδια δουλειά

Last edited:
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!-bye-

Τελικα μου φαινεται οτι θα το γυρισω στο cd και στο lp.
Πραγματικα ρε παιδια ,εχω βαρεθει (στα γεραματα ) να μαθαινω καθε λιγο και λιγακι καινουργια πραγματα.:bigcry:

Καταραμενη τεχνολογια.......αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα:flipout:

Πραγματικα ρε παιδια ,εχω βαρεθει (στα γεραματα ) να μαθαινω καθε λιγο και λιγακι καινουργια πραγματα.:bigcry:

Καταραμενη τεχνολογια.......αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα:flipout:

+10000

Αυτο ειναι το foobarcon για χρηση με foobar.
Με touch προφανως χρησιμοποιεις την εφαρμογη squeezebox.

Ο.κ. αλλα......... ΜΕ ΟΛΑ............ τα αλλα εξτρα (κειμενα,στοιχους,πληροφοριες) ???

κάτι δε λες καλά....
το σωστό είναι: καταραμένα γεράματα...
δε σου φταίει η τεχνολογία...

Ο.κ. αλλα......... ΜΕ ΟΛΑ............ τα αλλα εξτρα (κειμενα,στοιχους,πληροφοριες) ???

δεν ξέρω τι παίζει στο touch, αλλά στο duet κάτι καταφέρνεις...

το πουλάς?
Οχι καλε....ισως η χρησιμοτερη (μαζι με το deq24/96) αγορα που εχω κανει.

κάτι δε λες καλά....
το σωστό είναι: καταραμένα γεράματα...
δε σου φταίει η τεχνολογία...
Λιγο απο δω λιγο απο κει....για μενα το ιδιο αποτελεσμα κανει-bye-

(σου θυμιζω οτι και στα δυο,συν το prodigy,εσυ ησουν ο ηθικος αυτουργος:grinning-smiley-043 )

(σου θυμιζω οτι και στα δυο,συν το prodigy,εσυ ησουν ο ηθικος αυτουργος:grinning-smiley-043 )

εγώ ημουν ηθικός αυτουργός στο deq?
γιατί νομίζω ότι το πήρες πρώτος?
(πάντως πλέον ....δεν το έχω... - το μονο behringer που έχω πια είναι η καρτούλα που μου είχες δωρίσει!)

εγώ ημουν ηθικός αυτουργός στο deq?
γιατί νομίζω ότι το πήρες πρώτος?
Μαλλον μαζι τα πηραμε (Σπυρος rules), αλλα το κρατησα επειδη το ειχες και συ και ειχα την σιγουρια οτι θα εχω ηθικη και ουσιαστικη υποστηριξη (δεν εχω ξαναδει πιο περιπλοκο μηχανακι στην ζωη μου....οταν το πηρα ο πωλητης μου ειπε "καλα ξεμπερδεματα ":flipout: )