- 21 January 2007
- 21,629
Χαχα, ισως το σκεφτω, αγορασα και καινουριο κινητο με android 4.2 jelly bean...
Welcome to the club ;-)
Θα τη βρεις την άκρη γρήγορα και με αντίστοιχα APP

Ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!
Τελικα μου φαινεται οτι θα το γυρισω στο cd και στο lp.
Πραγματικα ρε παιδια ,εχω βαρεθει (στα γεραματα ) να μαθαινω καθε λιγο και λιγακι καινουργια πραγματα.:bigcry:
Καταραμενη τεχνολογια.......αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα![]()
Αυτο ειναι το foobarcon για χρηση με foobar.
Με touch προφανως χρησιμοποιεις την εφαρμογη squeezebox.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!
Τελικα μου φαινεται οτι θα το γυρισω στο cd και στο lp.
Πραγματικα ρε παιδια ,εχω βαρεθει (στα γεραματα ) να μαθαινω καθε λιγο και λιγακι καινουργια πραγματα.:bigcry:
Καταραμενη τεχνολογια.......αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα![]()
Ο.κ. αλλα......... ΜΕ ΟΛΑ............ τα αλλα εξτρα (κειμενα,στοιχους,πληροφοριες) ???
δεν ξέρω τι παίζει στο touch, αλλά στο duet κάτι καταφέρνεις...
Οχι καλε....ισως η χρησιμοτερη (μαζι με το deq24/96) αγορα που εχω κανει.το πουλάς?
Λιγο απο δω λιγο απο κει....για μενα το ιδιο αποτελεσμα κανεικάτι δε λες καλά....
το σωστό είναι: καταραμένα γεράματα...
δε σου φταίει η τεχνολογία...
(σου θυμιζω οτι και στα δυο,συν το prodigy,εσυ ησουν ο ηθικος αυτουργος)
Μαλλον μαζι τα πηραμε (Σπυρος rules), αλλα το κρατησα επειδη το ειχες και συ και ειχα την σιγουρια οτι θα εχω ηθικη και ουσιαστικη υποστηριξη (δεν εχω ξαναδει πιο περιπλοκο μηχανακι στην ζωη μου....οταν το πηρα ο πωλητης μου ειπε "καλα ξεμπερδεματα "εγώ ημουν ηθικός αυτουργός στο deq?
γιατί νομίζω ότι το πήρες πρώτος?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.