AUDIO MAGIC Rack 2+2 Θέσεων

Status
Not open for further replies.

THANOS77

Senior Member
11 January 2007
348
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡ-ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

2 Χ
RACK ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΗΧΟΥ 2 ΘΕΣΕΩΝ (ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΙΔΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ)
AUDIO MAGIC, ΜΟΝΤΕΛΟ HEPTA Μ-20, ΜΕ 2+2 (4) ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΕ ROSEWOOD ΧΡΩΜΑ
ΤΙΜΗ 400ΕΥΡΩ, ΕΚΑΣΤΟ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ 800ΕΥΡΩ. (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 1600ΕΥΡΩ..). ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!!

hepta05_icon[1].jpg

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΓΚΡΙ/ΑΣΗΜΙ
(ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.AUDIOMAGIC.DK)

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΚ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ.
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. TO KAΘΕ ENA KOMMATI ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ 4 ΘΕΣΕΩΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘ´ΥΨΟΣ ΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΜΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ!!! ΟΙ ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
ΘΑΝΟΣ (θεσσαλονικη)
ΤΗΛ 6948-828250
www.tellioslaw.gr
[email protected]

μπορεις να μου δωσεις αποστασεις μεταξυ φυλλων
και υπαρχει συκευσια για να μου ερθει κατω
θενξ

Αργύρη δεν σε κατάλαβα, τι εννοεις αποσταση μεταξύ φύλλων??

μεταφορα!!! μονο με αμαξι!! θα τα φερω ο ιδιος ή με κανα φίλο, δεν μεταφερονται με τιποτα αλλο, ειναι θηριο ρακ!!!
πες μου ακριβως τι εννοεις...ποια φύλλα, το ενα επιπεδο με το αλλο από κάθε συσκευη δηλαδη, σε κάθε ενα ρακ των δύο θέσεων σωστα??

Τυχόν ενδιαφερόμενοι από Αθήνα, τα μεταφορικά θα είναι προσωπικά αφού αφενός δεν φορτώνονται αυτά τα ρακ να αποσταλούν με τις συμβατικές μεθόδους, αφετέρου κατεβαίνω με αμάξι συχνά αθήνα λόγω της δουλειάς μου και θα μπορέσω να τα παραδώσω προσωπκώς!

Η τιμή είναι η αναγραφόμενη. 400Ευρώ έκαστο και 800Ευρώ και τα δύο, με μεταφορικά δικά μου αν είναι αθήνα, με το αμάξι μου....

Ειναι εύκολο να δουμε καποιες φωτο απ τα actual ραφια?
Ευχαριστω

καλη ιδεα....απλά δεν ειμαι για τέτοιες ταλαιπωρίες...θα βγαλω μερικες...δεν ειμαι καλος με τις τεχνολογιες..

Εδώ οι φωτο που ζητήθηκαν...

Attachments

• DSC00889.jpg
    DSC00889.jpg
    58 KB · Views: 177
  • DSC00891.jpg
    DSC00891.jpg
    59.6 KB · Views: 172
  • DSC00893.jpg
    DSC00893.jpg
    70.9 KB · Views: 161
Τα ρακ αυτά μπορούν να μπουν φυσικά το ένα πάνω στο άλλο, κάνοντας ένα τετραπλό σετ. Τα πόδια του ρακ γεμίζουν με αμμο, οπότε και το ρακ γίνεται τελείως ασήκωτο γιατί ήδη το βάρος του είναι πάρα πόλύ υψηλό. Τα υλικά που είναι φτιαγμένο είναι θηριώδη...σε καμία περίπτωση μην σας ξεγελαέι το μάτι....
Ωστόσο, αν γεμιστεί και με υλικό όπως άμμο κτλ... εξαλείφονται τελείως οι κραδασμοί.....

Αυτα και πολλά άλλα....

Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ CARY SLP-98L (LINE)!!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ, ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΥΤΗΣΟΥΜΕ.
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.

Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΑ 800.00ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΡΑΚ ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΩΡΟΥ (ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ)

750,00Ευρώ ΤΕΛΙΚΗ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΡΑΚ, ΔΗΛΑΔΗ 4 ΡΑΦΙΑ!!

Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΑ 800.00ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΡΑΚ ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΩΡΟΥ (ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ)

Τhano μηπως υπαρχει λαθος ?
Καλημερα.

Μπα όχι, δεν είναι λάθος, απλά άλλαξα γνώμη και επειδή η τιμή είναι ήδη πολύ χαμηλή σε σχέση με την πραγματική αξία τους, δεν θα πάνε πουθενά κάτω από τα 800,00Ευρώ.

Σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση, να ξεκαθαριστεί.

Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

ΕΠΩΛΗΘΗΣΑΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Status
Not open for further replies.